Forum: Orice altceva Intrebare despre copiere???!!!!

• anitabdesign
    anitabdesign

As dori o informatie...Deobicei nu scriu pe forum, dar aseara am ramas socata. Am descoperit un magain cu niste genti.

Am crezut la prima vedere ca Anca Toma de la traffic bags www.breslo.ro/Sold/traffic-bags/?p=6 ,care de ani de zile face genti tip mesager si altele, a pus modele noi.

Dupa care am deschis produsul si am vazut ca e alt magazin www.breslo.ro/Shop/Sugar.Bags cu genti de calitate inferioara decat a creatoarei amintite.

Anca ar fi deschis un nou magazin sau chiar asa pe fata merge copierea la noi? Socant, jenant si nici nu mai stiu ce sa scriu....Material, model, marime dar cu o cusatura care tipa de la un kilometru....
    Voi ce parere aveti? Ca eu cam m-am cam saturat ca nu prea mai sunt adevarati creatori pe Breslo.....

01.05.2012, 20:09:40
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Da... Sunt la fel...

01.05.2012, 20:32:48
  • anitabdesign
    anitabdesign

Mersi dar nu este vorba despre un produs de-al meu deci nu pot sa ma implic in acest sens, in acest mod descris in topic. Dar am stiut despre asta. Pur si simplu m-am socat de acest apt si mai sunt multe altele de acest fel...N-am putut sa ma abtin sa nu scriu....

02.05.2012, 10:50:22
  • Breslo
    Breslo

In acest tip de situatii ii poti atrage atentia Ancai, sa decida ea.

Cat despre "eu cam m-am cam saturat ca nu prea mai sunt adevarati creatori pe Breslo", noi cunoastem destui, si sigur cunosti si tu. Hai sa nu uitam de ei.

02.05.2012, 12:28:51
  • anitabdesign
    anitabdesign

Normal cunosc multi si nu e vorba de ei. Dar mi se pare saritor la ochi, ca apar aceste copii, cum apar ciupercile dupa ploua.
    Oricum clientii sunt educati la ochi si pot decide ce vor:)

02.05.2012, 14:46:24