Forum: Suport Breslo Intrebare intrebatoare

• NaturaArt
    NaturaArt

Regulile concursului "Decoreaza-ti Iarna, cu Breslo!" spun ca trebuie sa am magazinul activ pe toata perioada concursului. Activ inseamna ca nu pot fi in vacanta sau inseamna ca trebuie sa nu fie magazinul expirat? Intreb, pentru ca as vrea sa intru in vacanta si nu sunt sigura daca pot...

13.12.2012, 20:02:28
  • Evutza
    Evutza

Subscriu la intrebarea ta, NaturaArt!
    Si eu particip la concurs, insa in perioada 20decembrie-10ianuarie as dori sa intru in vacanta, deoarece voi fi plecata din localitate.. in vacanta. :)

Si eu ma intreb daca acest lucru afecteaza sau influenteaza in vreun fel participarea mea la concurs.

Propunerea am facut-o deja.. Daca reusesc sa ma incadrez in timp, ca sunt foarte incarcata in aceasta perioada si e mult de lucru la ele, voi mai face inca una! :)

Multumesc frumos!

14.12.2012, 11:15:23
  • Evutza
    Evutza

Salutare, NaturaArt! :)

Doresc sa te anunt pe tine si eventuali alti participanti in aceeasi situatie ca am primit acum raspuns pe mail din partea Breslo de la o persoana foarte draguta pe nume Ruxandra, iar din partea ei am primit un raspuns oficial cum ca faptul ca imi voi lua vacanta de Sarbatori nu afecteaza participarea mea la concurs!

O zi minunata si Sarbatori fericite! :)
    Cu drag,
    Evutza
    (Diana's Delicious Art) ♥

17.12.2012, 12:41:28
  • Breslo
    Breslo

Da, da, e in regula. Vacanta placuta tuturor! :)

17.12.2012, 14:49:07
  • Evutza
    Evutza

multumim frumos! :)
    Sarbatori fericite, cu multa iubire si armonie in suflet! :)

17.12.2012, 17:03:59
  • NaturaArt
    NaturaArt

Multumesc, Evutza si Breslo!

17.12.2012, 22:15:12