Forum: Suport Breslo intrebare

• iris07
    iris07

as vrea sa stiu cum se poate plati anticipat pe mai multe luni avand in vedere ca exista doar optiunea pt o luna , stie cineva???....merci mult, contactul la adresa de mail breslo e restrictionata , am incercat !!

19.11.2011, 18:00:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:)))

cred ca faci misto :)))

ti-am raspuns si in celalalt topic(in urma cu 2 ore jumate) sa trimiti un email la adresa furnizata in rubrica de contact!

care este:

[email protected]

tot n-am inteles ce vrei sa spui cu :

"contactul la adresa de mail breslo e restrictionata , am incercat !! "

dar ca sa-ti raspund si la intrebarea ta: iti umperi Breslei, conform noii politici de taxe!
    Pentru a-i cumpara mergi in contul tau, la sectiunea Publicitate :)

Poti sa contactezi totusi echipa, prin email!

19.11.2011, 18:39:39
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

* cumperi

iar noua politica de taxe o gasesti aici:

www.breslo.ro/Forum/Schimbare-Politica-de-Taxe-Breslo_topic_5932

19.11.2011, 18:40:43
  • iris07
    iris07

nu am vazut in celalat topic si nu fac misto , vreau doar sa platesc pe mai multe luni prin posta si am intrebat clar daca pot pe mai multe luni , la generare cod ai doar optiunea o luna , ce nu e clar????..

19.11.2011, 22:58:47
  • iris07
    iris07

si apropo la adresa voastra de mail nu imi ia mesajul si asta doar catre adresa voastra ...eu sunt o tipa serioasa va rog sa-mi raspundeti civilizat...

19.11.2011, 23:00:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

1 : cand ai deschis noul topic in aceeasi sectiunea puteai mai intai verifica (mai ales ca si arata cine a postat ultimul mesaj). Ok nu faci misto. Imi retrag cuvintele si imi cer scuze!

2. adresa de email este corecta si poate fi folosita trimitand mail-uri din contul tau de email, iar nu din cel de Breslo.

3. ti-am dat si rezolvarea la intrebarea ta: pentru plata in avans pe mai multe luni iti cumperi direct Breslei, din Contul Meu -> publicitate
    Pentru a verifica numarul de breslei necesari pe perioada dorita de tine, consulta politica de taxe.
    Ca sa afli detaliile de plata a bresleilor te duci in Contul Meu->Publicitate si urmezi pasii pentru a cumpara Breslei, ca si cum i-ai fi cumparat inainte pentru publcitate.

4. este foarte clara intrebarea si ti-am explicat cum o poti rezolva. De asemenea ti-am sugerat, pentru mai multa siguranta, sa trimiti mail la acea adresa.

20.11.2011, 00:39:35
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

iris, mailul pe adresa [email protected] il trimiti de la tine din contul personal de mail de la Yahoo, Gmail, Hotmail sau unde il ai, nu de aciic din mesageria breslo. Asta incearca Andra sa iti explice. Daca introduci adrese de mail in mesageria Breslo vei primi o eroare pentru ca mesageria trimite mesaje interne Breslo nu e-mailuri.

Nu cred ca mai poti plati pe mai multe luni pentru ca din decembrie plata se face "pe zi", iar pana in decembrie e mai putin de o luna. Deci ce trebuie tu sa faci acum este sa cumperi Breslei si la inceputul fiecarei luni sa te asiguri ca ai suficienti Breslei in cont pt. luna ce urmeaza. Poti desigur sa cumperi noi Breslei in orice zi. pentru a prelungi perioada activa a magazinului.

20.11.2011, 02:02:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

poti sa cumperi breslei si in avans pe mai multe luni... adica chiar nu vad problema in a cumpara 50 de breslei (insemnand peste 3 luni de perioada activa, 100 zile) si sa-i tin pt magazin, nu pt publicitate...

20.11.2011, 03:15:59
  • iris07
    iris07

multumesc, am inteles ,nu era mai simplu daca se anunta majorarea taxelor cu 50%?...acesti breslei sunt doar o manevra de a evita sa-ti asumi aceasta majorare ...in fine traim in Romania...cat despre mail am accesat de pe adresa mea dar nu a mers nu de pe breslo , o fi fost ceva in acea zi...multumesc pt indrumare dar la modalitatea de plata nu scrie nicaieri ca trebuie sa accesezi sectiunea publicitate , eu am inteles acum , multumesc mult , o zi frumoasa !

20.11.2011, 09:59:56
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@Andra: exact asta incercam sa explic si eu :)
    Vroiam sa zic ca nu mai exista optimunea de "perioada de plata" care era inainte, cu 1 luna, 3 luni sau 1 an. Breslei se pot cumpara in avans si pentru 3 ani :)

@iris: pana acum se plateau 10x12 lei = 120 lei pe an pentru magazin (daca plateai direct pe un an taxa era mai mica, dar eu personal nu am folosit niciodata optiunea asta). Acum platesti 0.5 breslei /zi adica 182,5 Breslei / an; la nivelul cursului de azi sunt aproape 200 de lei. Majorarea nu e deci chiar cu 50%, plus ca pentru mine mai e un avantaj: in lunile moarte pot sa imi tin magazinul deschis numai in weekend, sau numai in zilele in care am observat ca mai sunt totusi ceva vanzari. Inainte trebuia sa decid daca inchid toata luna pravalia sau o las deschisa desi nu prea merita.

20.11.2011, 11:43:13
  • iris07
    iris07

poate pt tine e avantajos pt marea majoritate nu, e o majorare cu perdea si gata dar macar sa se fi facut la vedere , proasta ideea cu bresleii !! sorry

20.11.2011, 12:11:22
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Andreea: ba chiar e mai mult de 50 % majorarea :)))
    Daca pana acum plateai 10 lei / luna acum ajungi la 17 :))))

@ iris: Eu stiu ca nu scrie nicaieri cum sa procedezi cu platile avand in vedere noua politica... Nici de ce acolo iti apare 10 lei/ luna desi poate tu trebuie sa platesti direct breslei/zi...

dar.... incerc sa rezolvam si partea asta! Nu tine de mine, eu sunt exact ca si tine: un utiilizator! Dar am pus problema si sper sa se rezolve :)

20.11.2011, 15:33:39
  • iris07
    iris07

nu avem voie sa abordam subiectul taxe tipic romanesc vezi noul regulament...ne place bine nu ...la revedere..nu ma asteptam la asa ceva pe acest site ...pana la urma trebuie sa admitem ca e dreptul lor dar macar sa o fi facut pe fata nu pe ocolite....

20.11.2011, 18:09:44
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Andra, vezi, de atatea calcule zic prostii ;). Vroiam sa zic ca noua taxa e mai putin decat dublul taxei veni. Majorarea e undeva la 90%, evident.

@iris: nu incape vorba, e o taxa marita, dar in acelasi timp si un nou mod de tarifare; adica in loc de "pe luna" e "pe zi" si se raporteaza acum la euro.

20.11.2011, 18:14:09
  • viatainculori
    viatainculori

iris07 ai perfecta dreptate, nici eu nu ma asteptam la asa ceva.
    Si nu inteleg faza: ".... cresterea continua a comunitatii handmade..........Pentru a sustine aceasta crestere, am considerat necesara modificarea politicii de taxe".
    Eu din asta inteleg ca vor sa micsoreze numaru de utilizatori, pentru ca prin marirea taxei uni utilizatori s-ar putea sa renunte la magazin.
    Concluzia - "ne place bine, nu............pa si la revedere".

23.11.2011, 11:16:06