Forum: Suport Breslo Intrebare
IgescuaPt k sa vand produse prin Rambus posta tre sa merg la posta din orasul meu sa intreb daka pot trimite un produs prin rambus sau cum sa fac ca sa trimit prin Rambus ?
11.01.2012, 11:04:33
betty.bijuteriiBuna seara!
11.01.2012, 21:35:20
Mergi la posta si te vor indruma de acolo. Nu stiu cum impachetezi produsele tale pentru livrare dar, inainte de plata, intreaba cat este transportul ca sa sti ce suma sa treci la ramburs(la valoarea rambursului treci valoarea comenzii plus costul transportului). Eu, in locul tau, pentru ca sunt niste produse delicate, as accepta plata numai in avans, in cont bancar pentru ca, daca un client nu ridica coletul(si mai sunt si din astia neseriosi) ti se intoarce VARZA! Nu prea le manipuleaza prea delicat la posta. Apropo! Ai niste produse foarte frumoase! Dar ai si rabdare multa! Mult succes!
CinnamonClovesSau folosesti cutii de carton in locul plicurilor.
11.01.2012, 22:46:18
Poti intra aici pentru calculul tarifelor: http://www.posta-romana.ro/services/tarrif/marfuri_99/colete-postale-interne-cu-ramburs_18
Un colet de 1 kg cu valoarea 50 lei are trasportul cca. 7 lei, deci suma de ramburs va fi 57 de lei. Cei de la posta iti vor da 2 formulare de completat, unul alb (coletul in sine) si unul verde (mandatul).
IgescuaMultumesc frumos de sugestii,deci mai bine ca cumparatorii sa plateasca pe cont bancar zici u ? Si atunci cum le trimit daka nu prin posta ?
11.01.2012, 23:51:40
blanitzaDe trimis, le trimiti tot prin posta romana, dar nu colet cu ramburs, ci colet simplu, fara ramburs, pt care se completeaza doar formularul alb, nu si cel verde, iar costul este mult mai mic, la jumatate fata de trimiterea cu ramburs. Aaaa, si moare posta de ciuda, ca nu-si mai trage 7-8 Ron, ci doar 3.
12.01.2012, 00:04:30
IgescuaAha si banii cum ii primesc pe cont bancar ?
12.01.2012, 10:20:22
LiveÎi scrii cumpărătorului datele de cont. El pune banii la bancă, în contul tău. Când afli că i-a pus, mergi la poştă, completezi formularul pt colet şi...gata! Dacă nu ai cont, cumpărătorului îi dai adresa ta şi el îţi trimite banii prin mandat poştal (durează mai mult până primeşti banii decât atunci când ţi-i pune în cont; puşi în cont, banii ajung aproape imediat, prin mandat, în 2-3 zile).
12.01.2012, 11:09:36
betty.bijuteriiPentru tranzactii bancare, mergi la o banca mai rasarita si deschide-ti un cont curent si cere un card VISA(VISA electron pentru persoanele fizice). Le spui ca vrei si internet banking(te costa vreo 2 lei pe luna) si-ti vor da un token (o chestie micuta care iti geereaza codul PIN pentru a-ti accesa contul curent pe Internet). Astfel, poti vedea daca ti-au fost transferati banii in cont fara a mai merge la banca. In felul asta, nu te mai gandesti daca ti se intoarce coletul sau daca persoana este serioasa. Mai sunt persoane care iti dau adresa de post restant si-ti tin coletul o luna la posta dupa care, daca au chef, il ridica.
12.01.2012, 18:42:16
IgescuaDeci cel mai sigur e prin cont bancar sa inteleg , ms de sugestii si sfaturi.
12.01.2012, 19:30:28
IgescuaMultumesc ca mi-ati dat sfaturi si ma bucur k va plac produsele mele,dar am o intrebare ,dc nu le baga nimeni in seama ,am pus un pret prea mare sau care e cauza ? :)
13.01.2012, 14:46:44
BresloPentru sugestii legate de magazinul tau, poti deschide un topic nou in categoria feedback.
13.01.2012, 15:35:02
Aici: www.breslo.ro/Forum/Feedback_category_5
Inainte de asta iti recomandam sa citesti totusi si ce li s-a raspuns colegilor tai, sunt multe de invatat din experienta celorlalti.
De asemenea, pe blog vei gasi articole despre cum sa faci fotografii bune, si in general despre cum sa iti promovezi magazinul.
O zi frumoasa!
PS: "k", "dc", "u", "ms" - hai sa incercam sa nu le mai folosim.