Forum: Orice altceva La Multi Ani, draga Silvia-Jewelswithlove!!!
blanitzaDraga Silvia, sa fii sanatoasa, si inspirata, si voioasa, si senina, si, si, si... si TOT CE-TI DORESTI, sa-ti apara-n cale, bucurandu-ti sufletul!!!
02.06.2012, 11:27:27
La Multi Ani, cu mult drag, Gabi
soso07La multi ani si din partea mea !!! Pentru o persoana atat de deosebita doar urari deosebite : sa-ti vezi implinite toate dorintele si sa ai parte de zile cat mai luminoase alaturi de cei dragi (si de noi, aici :) Multa sanatate ca sa le poti implini pe toate !!!
02.06.2012, 12:18:17
LiveLa mulţi ani, doamna Silvia! Să trăieşti, să ne trăieşti!:)
02.06.2012, 12:20:32
Stăteam mai devreme, proastă, gândind că nu e doar ziua lui Teo Trandafir, dar...nicio antenuţă nu se ridica, nu zumzăia...nimic, nimic, nimic!:))
GradinaSecretaTot descopar persoane deosebite in Zodia Gemenilor in ultimul timp. La multi ani, Jewels, sanatate, spor si inspiratie :)!
02.06.2012, 12:49:11
carla69La Multi Ani!!!!
02.06.2012, 12:57:18
forHOPELa Multi Ani scumpa noastra doamna Silvia!! Multa, multa sanatate, fericire, implinire si tot ce va doriti!!
02.06.2012, 13:00:48
3cotLa Multi Ani ! Sa ai numai zile senine !
02.06.2012, 13:03:10
JewelswithloveVa multumesc mult de tot tuturor pt urari si ganduri bune!
02.06.2012, 14:30:06
Faptul ca sunt nascuta pe 1 iunie,chiar de Ziua Copilului,mi-a permis toata viata sa spun ca am o scuza pt faptul ca ma simt,inca,exact ca un copil!Redescopar cu ochii mari si uimiti,fiecare primavara,vara,toamna sau iarna,fiecare floare sau ciripit de pasare,totul e nou de fiecare data!Si imi place asa!E bine sa fii copil in suflet!
Multumesc,Gabi,zana darnica a anotimpurilor noastre!
Multumesc,Sorina,mesager al frumusetilor delicate,aduse de pe tot pamantul si chiar si din constelatii indepartate!
Multumesc,Cristina,doamna draga,demn pastrator al valorilor ce vin tocmai de la daci!
Multumesc,Gaby,doamna iubitoare de frumos si care ne porti mereu prin gradini secrete!
Multumesc,Carla,geamana de-a mea,ce imbini rationalul si diafanul intr-un fel cuceritor!
Multumesc,Diana,purtatoarea de cuvant a regatului Ciocolatii si a optimismului!Sper ca Cel de Sus sa te iubeasca atat de mult,incat sa-ti daruiasca tot ce visezi cu indarjire:sanatate,familie,profesie!
3cot,spiridus ce lupti cu crosetul si andrelele pt ca frumosul sa invinga,multumesc!
Un gand bun,o imbratisare sincera si urari de bine!
cattieLa (cat mai) multi ani!
02.06.2012, 16:01:41