Forum: Orice altceva La o cafea (4)
blanitzaDragii si dragele mele,
01.04.2012, 18:29:36
Va invit in casuta noua a traditionalului nostru topic de toate zilele - La o cafea, caruia-i urez pagini multe, macar cate-au avut si anterioarele, si multe subiecte atragatoare de discutie. Aici ne vom petrece Pastele 2012, si cum deja ma simt intrand in atmosfera Sarbatorilor Pascale, sub semnul lor si mi-as dori sa debutam cu noul topic.
Ne intalnim aici de multa vreme, dimineata, seara, pe ploaie si pe soare, si la gura sobei tot aici, in topicul nostru am fost, aici au luat nastere idei minunate, si le-am pritocit, urmand ca din ele sa apara evenimente speciale - Concursul Anotimpuri, ce acum se afla deja la a doua editie - Primavara, asadar iata cat de benefica poate fi comunicarea libera si relaxata, sincera sa fiu chiar cred ca numele in sine i-a adus noroc, numele dat de Gheorghitza cel drag noua, si atoatestiutor intr-ale pietricelelor, si nu numai. Sa ne fie cu noroc, si sa-i dam drumul!!!
ametist.shopLa o cafea , la un ceai sau de ce nu la o prajitura .
01.04.2012, 18:36:38
soso07Va voi da reteta mea de "pasca". Este cu ciocolata, portocale si branza dulce. dar mai aproape de Pasti, sa fie in atmosfera :)
01.04.2012, 18:48:22
blanitzaMaama, ce deliciu, Sorinuta, parca-mi lasa deja gura apa, numai cand ma gandesc...
01.04.2012, 19:28:38
carmenndaaaaaaaaa...vrem si fotografie...
01.04.2012, 19:41:43
carmennstatic.breslo.ro/img/product/breslo-1290911-product.jpg
01.04.2012, 20:02:12
Un pui de ,,gaina japoneza" sau de matase...de anul trecut...dar din pacate nu a supravietuit...mi l-a mancat pisica....nu e gluma...vreau sa-i cer si anul asta unui vecin care are 2 perechi si cred ca si scoate pui...
cattieMamaaaaaaaa,ce frumos este!!!!!!!
01.04.2012, 20:06:17
carmennsunt tare frumosi,de un alb imaculat,cu altfel de puf si ciocul si picioarele au culoarea vinetei...
01.04.2012, 20:15:07
cattieSi daca vad eu bine,este si incaltat :)
01.04.2012, 20:17:54
carmenndaaaaaaaa are totosei...
01.04.2012, 20:20:19
ametist.shopblanitza ,
01.04.2012, 20:58:02
Ma bucur ca ai amintit si pietrele .Sper ca George o sa vina cu informatii noi .
Desii multa lume nu crede pietrele (cristalele ) pot sa ne ajute .
soso07carmenn, daca vrei si fotografie la prajitura, atunci scanez reteta si o pun in magazin si aici. E mai bine asa.
01.04.2012, 21:05:28
CinnamonClovesAbsolut offtopic, dar stiu ca avem in intervale regulate problema asta: Daca veti sa incarcati o poza ca sa o aratati pe forum sau altundeva, va rog INSISTENT sa nu incarcati poza in magazinul Breslo pe post de "produs".
01.04.2012, 21:08:05
(am sters eu produsul lui carmenn si v-am lasat in postarea ei de data asta linkul direct la imaginea de pe Breslo)
In primul rand este interzis conform regulamentulul, in al doilea rand da o imagine foarte neporfesionista magazinului vostru, imagine care se reflecta asupra intregii platforme.
Exista pe net nenumarate servicii cu care poti incarca online o poza de pe calculator, primiti la sfarsit un link direct catre poza. Eu folosesc www.tinypic.com, dar puteti da un search pe google pentru mai multe: http://tinyurl.com/7f56zpu
LATER EDIT: soso07, cele de mai sus se aplica si pentru reteta.
iosedragii mei, va anunt cu profunda bucurie, ca de joi sunt....hand-made-ista...punct :D. intr-o cearta cu cele 2 sefe, dupa 5 ani de enervari periodice si un an de zvonuri de concedieri plus concedierile de anul asta plus iar zvonuri de concedieri, am luat taurul de coarne si am prezentat demisia. dupa 12 ani de sistem abncar, cu toate creditele si fetita mea scolera etc etc etc, am zis....stop. hand-made va fi lumea mea, munca mea, seful meu etc. am si cunoscut niste persoane minunate pe breslo, ne-am format deja o echipa de 3 fete pasionate de hand-made, de frumos, de creatie si vom face impreuna lucruri minunate. in week-end am participat la targul de la muzeul taranului roman, deci, ce sa va spun, ma simt saraca si fericitaaaaa!!! timp pentru fetita mea, pentru anumalutele mele, pentru iubitul meu, libera si linistita. :)
01.04.2012, 21:18:46
soso07Bine, asa voi face ! Multumesc!
01.04.2012, 21:20:19
soso07iose, eu iti doresc numai bine in activitate !!! Sa ne impartasesti si noua din bucuriile care vor veni in urma deciziei tale !!!
01.04.2012, 21:22:18
carmennscuze inca o data...nu am stiut...si nici cum se procedeaza cu incarcatul pozei...nu ma pricep...insa nu o sa mai postez nicio poza aiurea...doar cu produse handmade...offfffffff...ce naiba fac si eu...azi...numai ghinioane...
01.04.2012, 21:26:24
soso07Nu o lua asa, carmenn, mai invatam si noi ... incet, incet :)
01.04.2012, 21:29:07
CinnamonClovesNu e nicio problema, doar sa stiti pe viitor :)
01.04.2012, 21:39:16
carmenneu chiar m-am speriat....o sa citesc mai bine regulamentul...daca nu inteleg ceva ..intreb...
01.04.2012, 22:09:48
blanitzaDa, sa ne relaxam, dragii mei, destul ca azi e LUNI, tocmai de aceea, va urez sa aveti o zi frumoasa si productiva, fiti eficienti, votati libertatea de creatie, in ciuda sefelor acre, faceti prajiturele, zambiti copiilor!!!
02.04.2012, 09:24:10
Scumpa Iosefine, te felicit ca ai scuturat jugul nemiloasei iobagii, sa dea Domnul ca numai bucurii sa ai pe noul drum, sa fiti frumosi si sanatosi!!!
forHOPEBuna dimineata dragilor,
02.04.2012, 10:21:11
Ei Gabi scumpa...mi-ai luat-o inainte cu La o cafea (4)...as fi vrut sa deschid eu noua "cafenea" dar am zis sa nu-mi sara lumea in cap. Insa, va anunt de pe acum, ca viitoarea cafenea La o Cafea (5) sau La o Ciocolata as vrea sa o deschid eu. asa. sa nu spuneti ca nu v-am spus din timp :-p
Va doresc un inceput de saptamana minunat!!
GheorghitzaforHOPE
02.04.2012, 10:28:50
nu uita ca locul tau tau este aici, printre noi,
unde esti asteptata cu mult drag!
ametist.shopiose ,
02.04.2012, 10:29:41
Te felicit si eu pt. decizia luata si iti doresc mult succes.
O saptamana frumoasa !
bijouxdemonangeIose: mult succes si multe satisfactii!!
02.04.2012, 10:47:47
Sorina, eu astept cu interes reteta ta!! Chiar astazi vreau sa realizez meniul de Paste si pasca dupa reteta ta va fi sigur pe lista, cu ciocolat, branza si portocale nu ai cum sa dai gres! :P
Diana, cum te mai simti?
Eu va salut pe toti, sper ca sunteti bine si ati inceput cu bucurie o noua luna!
Eu am inceput-o bine si sper sa fie si mai bine!
andysim2005Iose felicitari! Fetita ta cred ca este prima care se bucura ca mami este mai mult prin preajma si nu mai este suparata! La fel si iubitul tau! Acum faci ce-ti place si iti imparti timpul cu cei dragi. Iar roadele vor veni, nu stiu cat de bogata vei fi, sigur insa vei reusi sa-ti intretii familia si sa-ti finantezi activitatea. Spor si numai bine iti doresc. As fi vrut sa pot face si eu asa....dar poate intr-o zi...
02.04.2012, 12:48:07
carmenn:)
02.04.2012, 12:48:33
RonaBijouxBravo, Iose! In curand vei fi bogata si fericita!
02.04.2012, 13:39:37
Am luat si eu o asemenea hotarare eroica in urma cu 10 ani - nu in favoarea handmade, ci a... nimic in prima faza (repede mi s-au oferit doua angajamente care la un loc nu ma storceau ca aia), cand mi-am dat seama ca ratez toate momentele importante si frumoase ale familiei mele.
Inspiratie si spor iti doresc, ca liniste si bucurie sigur vei avea!
3cotBine v-am gasit in noua locatie !
02.04.2012, 13:57:46
forHope, chiar nu trebuie sa-ti faci probleme. La ritmul in care se comunica, ai toate sansele ca, intr-un timp scurt, sa deschizi nu una ci doua cafenele.
O saptamana fara griji la toata lumea !
soso07Am avut o zi incarcata si am uitat sa iau reteta sa o scanez. Dar o pot scrie cand ajung acasa.
02.04.2012, 16:31:36
Kalimera@iose: iti admir curajul.. vei fi mult mai linistita si mai fericita, si pe langa tine si cei dragi! sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
02.04.2012, 17:56:05
Gheorghitzaiose,
02.04.2012, 18:23:06
una dintre marile greseli pe care le fac sotii intr-o casatorie
este tendinta de subordonare si control asupra celuilalt.
Cand n-ai libertatea in gand si fapta, nu poti fi un om implinit.
Decizia luata de tine semana cu ruperea lanturilor sclaviei.
Nu trebuie sa uiti un lucru, despre care batranii vorbeau mereu:
Libertatea si Sanatatea sant cele mai scumpe lucruri de pe Pamant.
Aceasta libertate pe care ti-ai luat-o, trebuie s-o intretii cu mare curaj
si putere deoarece ea va cere un pret...
Sant convins ca un om ca tine, care a luat o asemenea decizie,
va sti sa descurce incurcatele itze ale vietii.
Sa ai parte de comenzi cat mai multe!
bijouxdemonangeSoso, nu e graba! CAnd ai timp!!
02.04.2012, 18:56:25
cattieBuna seara luuuuuume!
02.04.2012, 19:29:39
carla69Buna searaaaa!!!
02.04.2012, 19:33:14
M-am straduit sa inscriu prima piesa la concursul cu "dosul curtii" si acuma trec inapoi la crosetatul meu.Oare de ce n-am chef de comenzi,mi se par plictisitoare,vreau sa fac altceva....
cattieEu am o problema mare de tot!!!
02.04.2012, 19:41:26
Cineva m-a intrebat de ce am produse asa putine in magazin....pentru ca nu mai apuca magazinul,de-aia!!!!
Le vede x/y/z prieten,mama,cumnata,sefa "mama,ce misto e...vreau si eu"....eu,fata buna,il dau.Si tot eu,fata ****** si mai buna,dau ce am facut si nu cer bani ca,deh,suntem prieteni;sau cer un pret simbolic.
Daca incerc sa fac acelasi lucru,sa il postez in magazin...incep problemele.Mi se rupe acul,se rupe ata,pierd margelele/nasturii/etc,ma tai cu firele sau ma intep cu acul sau ma frig cu pistolul de lipit
Nu glumesc :))))
carmennda stiu...si la mine in familie si prin vecini e mare inghesuiala....insa vor doar ,,cadouri"...ce sa le fac....o sa le ofer....ca doar si asa ne facem reclama...
02.04.2012, 20:11:19
ioseva multumesc mult pentru cuvintele frumoase, pentru sustinere si incurajare :).
02.04.2012, 20:51:40
Gheorghitzacarmenn,
02.04.2012, 20:56:23
ce sa mai spun eu ca barbat...
carmennva mai aduceti aminte de ,,cartofii" pe care-i decupam si faceam stampile...la scoala...parca la desen...am vazut o reclama despre cartofi...si mi-a venit in minte anii copilariei...
02.04.2012, 21:02:00
GheorghitzaDar de dovleacul cu lumanarea-n burta...
02.04.2012, 21:03:22
carmennscuze...mi-au venit....ce naiba ma grabesc si nu mai revin sa vad ce scriu....
02.04.2012, 21:06:59
carmenneeeeeee...de dovleac mi-aduc aminte...ce ne mai speriam ca fraierii...prin curte...
02.04.2012, 21:07:55
soso07Gata, am trimis iepurasul la concursul lui si gainusele la concursul de primavara - decoratiuni. Inceputul a fost greu :)
02.04.2012, 22:33:54
gemsgemsIn sfrasit prind si eu o "cafenea" de la inceput! :)) Poate acum o sa ma mai bag si eu in seama din cand in cand. :D
02.04.2012, 23:05:22
iose, felicitari! :D Si bafta! Si nu uita ca noi nu suntem sarace. In cel mai rau caz, suntem falite cateodata. Dar nu sarace. ;)
cattie, poti sa pui produsele in magazin oricum, doar ca le bagi pe stoc 0 si ajung in portofoliu.
Ce-i drept, si eu m-am gandit zilele astea... cred ca oamenii intra rar in portofoliu. Multi cred ca nici nu stiu ca exista asa ceva, la fel cum multi nu stiu de exestenta feedback-ului pana nu le zice cineva. :P E pacat ca produsele din portofoliu nu apar la nici un fel de cautare. Ar fi tare sa fie acolo sus optiunea de cautare in portofoliu sau ceva de genul. :P Si eu am multe produse frumoase pe care chiar le-as putea reface. Dar nu stiu cati le vad acolo. :D Noroc cu Facebook. :P Scuze daca m-a luat valul si nu era cazul sa vorbesc despre asta aici. :D
Sper sa fiu si eu inspirata pentru toate concursurile. :D E asa frumos ca sunt asa multe! :D
cattieGemsgems,multumesc mult pentru idee!!!!
02.04.2012, 23:07:29
Chiar nu m-am gandit la asta...sa le pun pe stoc 0
bijouxdemonangePai da CAttie, asa sa faci! Chiar de nu ajung in magaizn efectiv, le urci in portofoliu si astfel in caz ca intreaba cineva de ce sunt purine in magazin, le zici ca..le-ai vandut sid e-asta, dar le gasesti in protofoliu! Eu asa fac (sau faceam, ca inca n-am reusit sa mai actualizez nimic :D) si asta este de fapt si scopul portofoliului.
02.04.2012, 23:26:50
JewelswithloveBunica mea avea o vorba:"Sarac e diavolul,fiindca n-are suflet!"Asa ca,gemsgems,ai dreptate,putem fi falite,putem intra in insolventa:)),dar nu vom fi nicicand sarace!Dimpotriva!!
02.04.2012, 23:55:33
Gheorghitzagemsgems,
03.04.2012, 00:00:58
ai mare dreptate!
Poate fi "oglinda " magazinului (mie, in calitate de client, mi-ar folosi mult)
si ca atare ar trebui sa-ti sara in ochi aceasta optiune.
Si eu as propune o imbunatatire: posibilitstes de s-ti corecta mesajul
dupa ce l-ai postat. (asa cum acum, apare cosul de gunoi,
langa acel buton ar trebui sa mai fie unul : MODIFICA)
Am dat drumul la atatea mesaje gresit scrise si n-am mai putut corecta.
Aproape pe orice Forum gasesti aceasta functie.
Iar paginatia sa apara si sus, nu numai jos.
Gheorghitzasorry: "posibilitatea de a-ti corecta mesajul"
03.04.2012, 00:03:14
De exemplu: aceste greseli, se puteau corecta si reposta...