Forum: Orice altceva La revedere !

• rodica3
    rodica3

La revedere tuturor ! O sa ma retrag de pe breslo...sunt destul de dezamagita, nu am vandut nici macar un produs aici. Parerea mea sincera este ca noi ne vizitam unii pe altii si ne cumparam intre noi produsele :) In aceasta maniera s-ar putea face un troc...iti dau ceva de la mine in schimbul a ceva de la tine :). Va doresc sa aveti mult mai mult succes decat mine .

18.01.2013, 12:14:15
  • user61482
    user61482

Hei, nu dispera. Faci parte dintr-o comunitate frumoasa si, daca te gandesti bine, lucrezi handmade in primul rand din placere. Stiu, ar fi minunat sa ne si putem plati facturile din acest hobby, fiecare dintre noi si-ar dori asta, unele au si reusit. Cum? Cu rabdare...Multa...
    Toate am trecut prin sentimentul asta, e adevarat ca dureaza putin ( poate cateva luni ) pana incepi sa si vinzi , dar nu ne-am dat batute. Am continuat pentru ca ne place ce facem.
    Ramai cu noi, esti talentata :) Ai sa vezi ca si rezultatele nu vor intarzia sa apara :)

18.01.2013, 14:13:00
  • user61482
    user61482

A! Si ca sa fii gasita mai usor de catre cei interesati, incearca sa descrii cat mai bine produsele, culori, dimensiuni, etc. De asemenea, foloseste cat mai multe etichete ( tag-uri ), este foarte important. Un singur exemplu, ai in magazin o tava. E foarte putin probabil ca cineva sa caute o "tavita" , cum ai folosit in descriere. Iar la etichete apare de doua ori " orice altceva " ... Ai putea pune : tava, decoratiuni, obiect decorativ, albastru, mov, lemn, plastic ( sau ce material ai folosit ), pictat, culori..... tot ce-ti trece prin cap.. si se potriveste. Asa ajuti clientii sa ajunga la tine.
    Sper ca nu te-am suparat cu postarea.
    Macar incearca :)

18.01.2013, 14:19:22
  • ramonaignat
    ramonaignat

Rodica, te retragi prea repede !
    Nu ti-ai deschis magazinul de foarte mult timp si de cele mai multe ori dureaza chiar si cateva luni pana incepe sa mearga, pana te cunoaste lumea...Ai nevoie de mai multa rabdare...si ceva investitie pentru inceput.

Daca ai o pasiune pentru ceea ce faci si sunt sigura ca o ai...nu renunta asa de usor. Pentru majoritatea dintre noi au fost mai grele primele luni...dar am continuat si in timp se vad rezultate.

Succes.

18.01.2013, 14:46:50
  • aigile
    aigile

Am descoperit azi, din simpla intamplare, un magazin cu lucruri foarte frumoase, indelung mestesugite, exemplar prezentate. Are o vechime de doi ani, vreo 26 de admiratori si... 0 (ZERO!) vanzari. Ce 'teorie' i s-ar aplica?!...
    Macar daca ar exista un 'glosar' al tuturor magazinelor, sa nu ne invartim in mereu aceleasi locuri, desi, da, cumpararam unii de la (cativa)altii. Cat despre pasiune si rabdare, te tin cam... cat plapuma.Comunitate?!... Abstracta si virtuala; apartenenta - asisderea.
    Optimism versus pesimism!...- din pacate sfaturile noastre, oricat de binevenite, au un singur cusur: fiecare purtam 'papucii' proprii cand le-am exprimat. Hotararea o vei lua tot de una singura...Orice ai decide, iti doresc sa iti aduca liniste si multumire!

18.01.2013, 16:24:02
  • user68182
    user68182

Parerea mea este ca adevarata munca incepe abia dupa ce ti-ai facut magazinul. Ar fi extraordinar daca am crea produsele, le-am fotografia frumos, ne-am face un minunat magazin si...am astepta sa se vanda produsele. Nici eu nu sunt experta, inca ma informez, citesc si incerc multe , zi si noapte ma gandesc ce as mai putea face pentru a-mi promova produsele. Breslo nu ar trebui sa fie singurul canal prin care sa te promovezi, sunt multe alte posibilitati. Eu zic sa nu abandonezi, incearca sa-ti imbunatatesti imaginea, daca produsele astea nu merg incearca altele, daca pe Breslo nu merge, incearca alte cai. Eu iti urez mult succes, eu zic ca se poate!

18.01.2013, 20:43:26
  • rodica3
    rodica3

Va multumesc tuturor pentru incurajari...E adevarat ca sunt incepatoare e si mai adevarat ca o fac din placere...daca va spun ce meserie am si profesez o sa spuneti ca se bat cap in cap ...sunt contabila :) ...si daca va mai spun ca scriu si poezii si am publicat trei volume ....Problema mea este ca este frustrant sa nu vinzi nimic (aici pe site, ca in rest am vandut celor care au vazut produsele in realitate )...pentru ca aprecierea muncii noastre se materializeaza prin faptul ca produsele noastre se vand...nu cand sunt apreciate doar verbal...

22.01.2013, 13:03:01
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Daca poti suporta taxa de magazin (si nu esti chiar intr-o asa criza financiara) ar fi o prostie sa inchizi magazinul. Nici pe alte platforme nu umbla cainii cu covrigi in coada. Daca vrei, treci pe "La o Cafea" si povestim de-ale noastre iar printre postari, ne mai prezinti si vreo poezie. Asa, vei cunoaste mai bine aceasta "familie" BRESLO. Au fost cativa care s-au indreptat spre alte platforme. Sa nu crezi ca le merge mai bine. Traim vremuri grele si daca nu ne ajutam intre noi (macar prieteneste) nimeni s-ar putea sa nu ne bage in seama.
    Te asteptam acolo.

23.01.2013, 01:26:31
  • carmenn
    carmenn

neatza! are dreptate Gheorghitza.

23.01.2013, 09:25:52
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

ro-di-ca, si eu sunt tot contabila, unul abia la inceput ce-i drept, dar lucrez cu pasiune si daruire.
    Toti de aici ti-au dat sfaturi pertinente si intr-adevar, trebui sa faci ceva ca sa iesi din multime (sa pui etichete corecte, descrieri, poze), nu sa stai sa astepti...

23.01.2013, 11:48:50
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Sigur ca fiecare are dreptul sa decida cat sta pe Breslo si daca merita, dar un magazin care nu are deloc etichete personalizate, descrieri foarte scurte si doar 1x poza la fiecare produs nu poate avea prea mare succes.

Nu spun asta ca sa te jignesc, ci doar ca sa-ti arat ca mai sunt multe puncte la care sa mai lucrezi si care ar putea avea un efect considerabil asupra vanzarilor. Trebuie intotdeauna sa te intrebi de ce ar cumpara un client de la tine si nu de la un alt vanzator de pe Breslo, si "micile" detalii cum ar fi descrieri complete sau poze reusite pot face diferenta.

Gasesti pe Breslog foarte multe articole despre cum sa faci poze bune, ce trebuie sa contina descrierea produsului si multe alte sfaturi despre cum sa-ti imbunatatesti imaginea magazinului. Eu as incepe cu articolul de aici: www.breslo.ro/blog/cum-sa-iti-imbunatatesti-magaziunul-breslo

Restul articolelor: www.breslo.ro/blog/category/cum-sa/pastila-de-marketing-cum-sa

23.01.2013, 23:54:28