Forum: Suport Breslo lista de produse

• user4039
    user4039

Buna dragi colegi :D
    Cineva imi spune ca doreste sa faca o comanda insa cand apasa "trimite comanda" ii tot apare mesajul "a aparut o eroare, verificati lista de produse". Am incercat si eu sa fac o comanda la alt magazin si apare acelas mesaj. In lista de produse totul pare ok...insa la livrare apare 0 lei...la fiecare produs comandat. Sa fie aceasta problema?
    La mine am specificat profilurile de livrare de mult. Insa persoana care doreste sa faca comanda, spune ca ii apare si ei tot 0 lei.
    Ce altceva ar putea fi?

27.11.2011, 23:25:49
  • iris07
    iris07

eu nu pot face nici o comanda...ma intreb daca posesorii de magazine handmade sunt restrictionati pt cumparaturi pe acest site???

27.11.2011, 23:36:51
  • iris07
    iris07

acelasi mesaj a aparut si clientei mele care nu a putut finaliza comanda...

27.11.2011, 23:38:35
  • Breslo
    Breslo

Datorita lucrarilor de mentenanta la sectiunea "Cosul de produse" este ca la unii utilizatori sa fi aparut aceasta problema. Intre timp am remediat.

In cazul in care problema persista va rugam sa ne contactati.

Va multumim,
    Echipa Breslo

27.11.2011, 23:52:32
  • user4039
    user4039

Acun apare comanda trimisa, insa comanda nu este nici la cumparaturi, si vanzatorului nu ii apare nici la comenzi primite. Iar cosul de cumparaturi este tot plin.

28.11.2011, 00:15:28
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pe langa faptul ca daca dau click pe shopping cart ma duce direct in pagina de confirmare/modificare detalii de livrare... nu mai pot merge mai departe ...

Concluzia este ca: nu s-a remediat nimic!

Si aseara am incercat (inainte de ora 23) si acelasi lucru...

28.11.2011, 06:36:01
  • Breslo
    Breslo

bijouxdemonange - nu poti trece mai departe deoarece nu ai completat localitatea unde vrei sa ajunga produsele comandate. In pagina de confirmare/modificare detalii de livrare trebuie sa completezei campul "Localitate" si sa apesi butonul "Salveaza".

28.11.2011, 10:15:41
  • ethera
    ethera

Am patru comenzi de realizat in 4 magazine diferite de furnituri . Initial imi arata comanda trimisa , la a patra imi da eroare si imi spune sa verific produsele , dau refresh si apar iar produsele in cos ca si cand nu am comandat nimic .

Deci ...eroarea persista .

28.11.2011, 10:50:26
  • Breslo
    Breslo

Verificati daca ati completat cum trebuie toate informatiile personale, in special localitatea.

Meniul e My Breslo> Informatii personale.
    Aici: www.breslo.ro/My-Breslo/personal/profile

Mai incercati o data, si anuntati-ne va rugam daca e in regula dupa ce faceti schimbarile.

28.11.2011, 11:40:33
  • iris07
    iris07

eroarea persista ...faceti ceva ne faceti un rau pierzand clientii, halal operativitate la taxele marite !!!!

28.11.2011, 11:45:44
  • iris07
    iris07

eu nici macar nu vad ce am in cos......admini treziti-va...

28.11.2011, 11:46:26
  • Breslo
    Breslo

@ iris07, ai completat tot tot tot?

Si adresa de livrare?

www.breslo.ro/My-Breslo/personal/shipping

Poate ai completat manual orasul. Trebuie sa il selectezi din lista care ti se afiseaza cand incepi sa tastezi

28.11.2011, 11:53:47
  • user4039
    user4039

nu merge.nu are nicio legatura cu datele de contact.Pur si simplu cand dam sa trimitem comanda, apare ca a fost trimisa, insa cosul este plin si la cumparaturi nu apare comanda ca fiind facuta. De asemenea nici la vanzator nu ii apare o comanda noua.

28.11.2011, 12:01:49
  • meiladorina
    meiladorina

Eu doresc sa fac comanda la un magazin cu fire textile...De aseara imi da si mie erorile de mai sus. Imi aparea si mie mesajul cu lista de produse.Acum nu mai apare, cand dau trimite comanda, apare mesajul shipping, apoi apare comanda trimisa...insa doamnei la care doresc sa trimit comanda nu ii apare nimic nou. Si mie cosul imi ramane plin cu produsele selectate.

Am completat ce era de completat la informatii persoanale. Si localitatea acolo....insa apare aceeasi problema.

28.11.2011, 12:23:49
  • iris07
    iris07

nu se salveaza orasul nu apare cosul te duce direct la adresa, nu fac de azi de ieri comenzi poate ca ne-am permis sa comentam politica de taxe si o faceti intentionat ar fi o mare dezamagire mai ales ca v-am cumparat si breslei...e o pata pt acest site ..rusinica...

28.11.2011, 12:29:59
  • user4039
    user4039

Da, tot nu merge chiar si dupa ce am completat tot ce era de completat. Mi se spune de catre cei care doresc sa faca comenzi la mine, ca ei pot vedea cosul, si au completat la adresa tot. Dar cosul ramane plin dupa ce trimit comenzile, care la mine nu apare niciuna noua.

28.11.2011, 12:36:19
  • Breslo
    Breslo

Ok, multumim pentru feedback.
    Lucram sa rezolvam problema acum.

Va tinem la curent.

@iris07 - va rugam incercati sa pastrati tonul constructiv al acestei discutii.

28.11.2011, 12:39:40
  • iris07
    iris07

multumesc pt observatie insa desi nu stiti eu chiar v-am promovat site-ul in Africa si Asia..acum cum credeti ca ma simt cand cunostintele mele de acolo nu pot accesa pt comenzi...fiecare isi face un plan prin interpusi bineinteles daca era de cateva ore intelegeam dar eroare persista de 24 ore deja...si mai vreti un ton constructiv.....

28.11.2011, 13:09:01
  • Breslo
    Breslo

Pentru cine n-a facut deja asta:

Inca o data, sa fim siguri:

- In stanga-sus a paginii, apasati pe sageata orientata in jos de langa butonul “Acasa”
    - Din meniul care apare, selectati “My breslo”
    - Selectati “Informatii personale”
    - Selectati “Adresa de livrare”
    - Completati localitatea. Incepeti sa tastati numele ei, si asteptati pana apare lista cu localitati. Din aceasta lista, selectati-o pe a dumneavoastra.
    - Apasati “salveaza informatiile”

- Pentru siguranta, dupa ce ati parcurs acesti pasi, relogati-va in cont.

Asta trebuie facuta oricum.

28.11.2011, 13:23:13
  • Breslo
    Breslo

Pentru cei carora nu le mergea nici dupa ce au facut asta, credem ca am rezolvat problema. Cel putin noua ne merge.

Puteti sa mai incercati o data? Cum e acum?

28.11.2011, 13:23:22
  • Breslo
    Breslo

Am inchis topicul pentru ca discutam pe mai multe fronturi si e greu de urmarit.

Daca se repeta eroarea, haideti sa continuam aici : www.breslo.ro/Forum/Alta-dandana-Nu-pot-expedia-comanda_topic_6112

28.11.2011, 13:26:18