• LulutuGeller
    LulutuGeller

    Bună, tuturor!

    Eu ştiu că printre voi sunt unii care trimit comenzile prin poştă chiar dacă le trimit în Bucureşti şi ei sunt în Bucureşti. Motivul e irelevant. Ce mai ştiu eu este că poşta are comision de aproximativ 8 lei pentru fiecare pachet livrat în sistem ramburs, coletul ajunge la client în 2-3 zile lucrătoare şi banii ajung la voi în vreo 5 zile (la mine aşa au ajuns de fiecare dată, indiferent de oraş).

    Eu îmi livrez personal produsele în Bucureşti, pe bicicletă, în ziua în care mă contactează clientul sau a doua zi.

    Acestea fiind spuse, am o întrebare pentru voi, cei din Bucureşti, care trimiteţi acum prin poştă în Bucureşti: aţi fi dispuşi să plătiţi 5 lei pentru o livrare (indiferent de valoare) în acceaşi zi sau în ziua următoare, urmând să aveţi banii pe produs în maxim două zile lucrătoare de la primirea comenzii/decizia de livrare? Felul în care vă descurcaţi cu taxa de livrare pe care o stabiliţi în magazin ar fi complet treaba voastră, ca şi până acum. Adică puteţi să lăsaţi taxa pe care o aveţi afişată acum sau să treceţi la 5 lei, dar asta n-ar depinde de mine, ci doar de voi. Aş livra pe bicicletă, în anumite intervale orare, în funcţie de momentul zilei în care mă anunţaţi voi că aţi primit comanda, dar asta ar rămâne un detaliu de definitivat dacă ajung la concluzia că merită.

    Avantajul principal pentru voi ar fi că aţi putea să vă luaţi banii în maxim două zile (chiar şi în aceeaşi zi, dacă îmi va permite ruta), apoi aveţi garanţia că n-o să umble nimeni în colete (promit!) şi nu o să mai staţi la poştă pentru coletele respective. Aş putea livra şi unele din obiectele pe care poşta nu le primeşte (cum ar fi mâncarea, cu anumite limite) sau livrări fără ramburs (taxă mai mică, probabil 3 lei).

    Aştept cu nerăbdare răspunsurile voastre. Dacă aveţi şi sugestii le primesc cu mare plăcere.

    Toate frumoase,
    Raluca D. (TransFormator)

    30.01.2013, 03:02:49
  • FIMARC
    FIMARC

    Super tare idee,mie mi-ar fi de folos dar cine imi garanteaza ca ajung banii la mine.

    30.01.2013, 09:36:02
  • LulutuGeller
    LulutuGeller

    Un contract, desigur. întreb aici ca să îmi dau seama dacă merită să merg mai departe cu ideea, adică să fac asta legal. Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă va fi rentabilă suma de 5 lei propusă de mine. Şi asta ar putea fi un impediment. Dar, deocamdată, totul este teoretic.

    30.01.2013, 13:09:41
  • FIMARC
    FIMARC

    Teortic vorbind,mai mult de 5 lei nu stiu daca as plati pt.ca cei din Bucuresti nu doresc sa plateasca transport daca opteaza pt.intalnire si acesti bani va trebui sa-i platesc eu.

    30.01.2013, 19:08:43
  • LulutuGeller
    LulutuGeller

    Ai putea să menţionezi că trimiţi prin curier rapid în Bucureşti, cu taxă redusă, ca opţiune de livrare, cred.

    30.01.2013, 20:28:09
  • FIMARC
    FIMARC

    Cei care opteza pt.intalnire este clar ca nu doresc sa plateasca,cei care vor cu posta nu o sa fie prea deranjati daca la pret de posta beneficiaza de curier.Oricum daca vrei sa faci cu acte(chitanta)nu cred ca-ti vor fi suficienti nici 10lei pt.ca trebuie sa faci 2 drumuri/colet indiferent de vreme si din ei mai platesti si la stat.

    30.01.2013, 23:53:58