Forum: Orice altceva ma scuzati,dae in cat timp imi ajung produsele daca le-am comandat azi? multumesc
maxmagnificu?
27.10.2012, 19:02:58
CinnamonClovesMaxmagnigficul, pe Breslo cumperi direct de la diversi vanzatori care au magazin aici. Depinde de fiecare cand iti trimit produsul; unele produse se lucreaza la comanda si nu sunt trimise imediat dupa ce le-ai comandat.
29.10.2012, 21:13:00
Cand un vanzator iti accepta comanda, va indica si in cat timp o va trimite. Poti verifica statusul comenzilor noi, care inca nu au fost acceptate aici: www.breslo.ro/My-Breslo/orders/new (trebuie sa fi logat in cont). Odata ce comanda a fost accceptata, ea apare aici: www.breslo.ro/My-Breslo/orders/pending Odata ce a fost trimisa, o poti vedea aici: www.breslo.ro/My-Breslo/orders/sent.
Cand ai localizat comanda, in chenarul gri inchis din stanga vei vedea sub Status comanda "Va fi trimisa in ....". Acolo apare data la care vanzatorul va trimite comanda. De atunci mai adauga 2-5 zile lucratoare pentru drumul postal si apoi comanda ar trebui sa ajunga la tine.
ramonaignatDe ce mi s-a sters mesajul? Doar sunt curioasa ? Am scris ceva gresit ? Mersi frumos :)
30.10.2012, 23:42:30
CinnamonCloves@ramonaignat: da, ai scris ca produsele ajung in 2-3 zile lucratore, ceea ce nu e corect, depinde de magazinul de unde comanzi. Nu vreau sa inducem cumparatorul in eroare ;-)
01.11.2012, 12:13:15
mssdelilahFaptul ca a zis "2-3 zile lucratoare" nu era o greseala care sa nu poata fi explicata.
05.11.2012, 17:26:02
CinnamonClovesDupa cum am spus, nu as vrea sa inducem cumparatorul in eroare.
05.11.2012, 23:08:42