Forum: Suport Breslo Magazin expirat
flamyAm intentionat sa-mi fac magazin acum mult timp, dar n-am mai reusit din diferite motive sa postez produse. Intre timp magazinul a expirat. M-ar interesa daca pot sa redeschid magazinul. Am cumparat breslei si as vrea sa postez produse.
14.04.2013, 11:25:01
Cum sa procedez?
Multumesc!
CinnamonClovesDaca ai breslei in cont ar trebui sa ai magazinul activ de maine. Bresleii se trag automat pentru fiecare zi in care ai cont de vanzator activ.
14.04.2013, 22:42:35
flamyProblema e ca am cumparat 16 breslei prin PayPal, tranzactia imi apare, dar imi scrie ca am 0 breslei. Si scrie ca tranzactia a fost confirmata...Nu mai inteleg nimic...
13.06.2013, 15:52:29
bijouxdemonangeCand ai cumparat bresleii, totusi? Din cate vad primul mesaj aici este in aprilie... acum suntem in iunie, 2 luni mai tarziu. Cum iti spunea si CinnamonCloves la acea vreme, bresleii sunt retrasi automat din cont, zilnic, cate 0.5 breslei pentru fiecare zi. Asadar, cei 16 breslei ti-au ajuns pentru 32 zile din momentul in care tranzactia a foat confirmata si bresleii au ajuns in contul tau (in jur de 15 aprilie). Ori, aceste 32 de zile - in care magazinul tau a fost activ iar bresleii au fost retrasi din contul tau zilnic- au exprirat de mult, acum 1 luna aproximativ.
13.06.2013, 19:53:43
Daca ai breslei in cont si doresti o pauza, pentru ca din diverse motive nu te poti ocupa de magazin, deci nu il vrei activ, iti setezi magazinul in vacanta pe o perioada determinata (minim 5 zile) si in aceasta perioada de vacanta magazinul nu va fi activ si nu ti se vor retrage din breslei. :La iesirea din vacanta, dupa expirarea perioadei setate de tine, magazinul redevine activ si ti se retrag din breslei.
flamyInteleg cum functioneaza....Ideea e ca si imediat (in zilele urmatoare) dupa ce am cumparat bresleii imi aparea ca am 0 breslei....era ca si cum nu i-as fi cumparat....
18.06.2013, 12:34:47
bijouxdemonangeOricum dureaza cateva zile lucratoare pana la procesarea platii.
18.06.2013, 19:57:10
Bresleii apar in cont abia dupa procesarea platii.
Daca ai verificat in zilele imediat urmatoare si tranzactia nu era procesata, bresleii nici nu trebuiau sa fie. Mai mult ca sigur au aparut dupa ce a fost comanda procesata. Iar daca tu nu ai fost prin preajma... asta e altceva.
Care e data deschiderii comenzii si care e data confirmarii acesteia?
Mai mult ca sigur aici vei gasi raspunsul.
P.S.
Plati catre Breslo
Toate platile catre Breslo sunt procesate manual de catre Echipa Breslo, in limita programului de lucru, astfel:
· Platile efectuate prin PayPal sunt procesate in maxim 1 zi lucratoare.
· Platile efectuate prin Transfer bancar sunt procesate in maxim 2 zile lucratoare.
· Platile efectuate prin Mandat postal sunt procesate in maxim 5 zile lucratoare.
flamyPlata am facut-o prin paypal si am verificat vreo 4-5 zile la rand si nu mi-au aparut banii si nici nu mi s-a activat contul. Banuiesc ca daca imi intrau banii, contul meu nu mai era expirat....s-ar fi consumat bresleii si probabil ar fi ramas inactiv.....dar el e inca expirat.
01.07.2013, 14:16:24
Vreau sa imi deschid magazin, contul meu e expirat, am platit niste bani,...nu mi-au aparut banii...magazinul meu e inca expirat.... Chiar nu stiu ce sa fac..Parca nu-mi vine sa platesc iar niste bani si sa nu imi apara....nici la mine nu stau banii pe garduri
bijouxdemonangeDupa ce ti se termina Bresleii, magazinul expira, clar; daca nu mai ai breslei in cont, nu ai acces la magazin. Nu este nimic in neregula acum.
02.07.2013, 19:42:19
Contul nu e expirat, pe el il folosesti sa scrii. Magazinul in schimb e cel care expira, asta insemnand ca nu ai acces la el din cauza ca nu ai breslei in cont..
Am intrebat in urma cu cateva saptamani cand a fost data platii, respectiv a confimarii, pentru ca de fapt aceasta data a confirmarii platii aduce si raspunsul exact! Nici nu trebuie sa-mi raspunzii, calculele le poti face si singur/a!
Repet:
Dupa confirmare (data confirmarii ce o gasiti la rubrica financiar), bresleii au aparut in cont si au fost folositi, incepand de a doua zi, pentru a avea magazinul activ in urmatoarele 32 zile (0.5 breslei/zi), fie ca ai produse sau nu in magazin, fie ca intri in cont sau nu .
Daca a durat mai mult confirmarea decat in mod normal, se poate datora mai multor cauze. Dar comanda ta de breslei a fost confirmata la data specificata in cont, la rubrica Financiar, dovada stand faptul ca iti apare tranzactia in aceasta rubrica!!! Daca nu ar fi fost confirmata, nici tranzactia/comanda nu ai avea-o in cont.
Faptul ca timp de 2 luni nu ai fost prin preajma deloc ...explica de ce nu ai vazut bresleii in cont, accesul la magazin si posibilitatea adaugarii produselor!
Nu vreau sa ma mai repet, ai aici toate informatiile necesare, ai spus chiar ca intelegi cum functioneaza, cu toate acestea continuam sa ne invartim in jurul cozii pentru aceeasi presupusa problema, respectiv neaparitia bresleilor in cont, cand de fapt problema este ca nu ai intrat timp de 2 luni pe Breslo, timp in care s-ar fi consumat aproape dublul bresleilor platiti de tine si bineinteles ca nu ai vazut nici bresleii in cont nici accesul la magazin, si mai mult de atat, timp de mai bine de 2 luni jumate nu ai intrat pe forum dupa ce ai intrebat sau ti-ai exprimat nelamuririle pentru a primi raspunsurile si explicatiile, desi ti s-a raspuns in aceeasi zi de fiecare data!!!.
Ca o concluzie, iti sugerez sa citesti informatiile primite aici, sa verifici data confirmarii, sa faci calcule (32 zile incepand cu ziua urmatoare confirmarii, timp in care magazinul a fost activ ) si vei gasi raspunsul la intrebarea "Unde s-au dus bresleii?"!
Mai departe, daca mai cumparati breslei, va sugerez sa fiti pe faza si sa reveniti in timp util, nu dupa 2 luni. :)
alisrozsBuna ziua.
04.07.2013, 17:45:23
Daca magazinul a expirat fara sa postez nimic in perioada de gratie, pot sa comand in continuare produse de la alte magazine?
LuAndyBuna alisrozs,
04.07.2013, 21:37:55
Incerc eu sa-ti raspund, cred ca nu ma insel :) atata timp cat ai cont pe breslo, poti sa comanzi. Nu e obligatoriu sa ai un magazin activ pentru a comanda din alte magazine.
ramonaignatAsa stiu si eu, poti folosi contul in continuare in calitate de client :)
04.07.2013, 21:43:12
OaiaPrimordialabuna ziua.
19.07.2013, 18:00:59
ama vut magazinul exporat ptr multa vreme.
am alimentat azi prin paypal si am 20 de breslei.
totusi, la pagina Financiar scrie asa:
"Ai 20.38 Breslei disponibili in cont
Taxa de administrare a magazinului este de 0,5 Breslei / zi
Magazinul a fost deschis pe data de 16.05.2012
Magazinul a expirat"
nu inteleg, cum e posibil sa am breslei in cont si magazinul sa fie in continuare expirat?
multumesc
bijouxdemonangeE foarte simplu: taxarea magazinului se face in cursul noptii. In fiecare noapte se retrag din cont bresleii aferenti urmatoarei zile de functionare. Cum tu ai platit astazi si bresleii sunt in contul tau, abia din aceasta noapte vor fi retrasi bresleii din cont iar magazinul va fi reactivat.
19.07.2013, 21:27:32