Forum: Suport Breslo magazin expirat

• kraimann
    kraimann

am cumparat 20 de breslei dar magazinul apare ca fiind expirat , cand incerc sa adaug un produs nou nu se intampla nimic.

12.10.2012, 13:55:06
  • queensoft
    queensoft

Se va re-activa automat magazinul diseara, la miezul noptii.
    Nu se poate activa manual, deci pur si simplu trebuei sa astepti pina miine dimineata.

12.10.2012, 17:34:18
  • elegantglow
    elegantglow

Buna! Astazi am comandat breslei si merg sa platesc azi prin Posta si am fost anuntata ca maine 30 oct imi expira magazinul. In cate zile se reactiveaza?

29.10.2012, 12:05:53
  • 4handmade
    4handmade

Din cate am observat, in ziua urmatoare platii se reactiveaza. Probabil ca daca ati platit azi, veti avea continuitate.

29.10.2012, 19:45:43
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.
    www.breslo.ro/Forum/plata-penru-magazin_topic_7926

29.10.2012, 20:29:55
  • VanillaCream
    VanillaCream

Eu am platit ieri, sperand ca azi sa particip si eu la Black Friday. Pe langa faptul ca nu este Millenium la mine in oras si pt 17 lei am platit comision de 5 lei.
    Evident, magazinul nu a fost activat, probabil se va activa saptamana viitoare candva, cand va fi tardiv.

Nu sunt genul care face reclamatii, nu am mai facut pana acum nici una, insa eu am mai avut o rugaminte cam asta vara pe care am adresat-o aici pe forum si nu s-a rezolvat si un pic am simtit ca sunt buna doar la dat banii, in rest problemele mele nu mai conteaza...

Iaca, mi-am spus si eu of-ul ;)

23.11.2012, 18:55:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pentru a avea magazinul sigur activ astazi, ar fi trebuit sa platesti din timp, tinand cont de termenul de procesare pentru fiecare tip de plata in parte.
    Imi pare rau ca nu e activat imediat, dar daca tii cont de termenul de procesare lucrurile arata altfel!

Despre ce era vorba in vara?
    Erai la prima postare pe forum?

23.11.2012, 19:45:02
  • straina
    straina

Buna dimineata!
    Apelez la voi un mic ajutor ca nu ma pricep.
    am platit si de ce imi expira tocmai peste 2 saptamani???
    si cam cat suma sa platesc ca sa am magazin pe mai mult timp...
    Va multumesc mult
    Va pup

27.11.2012, 08:35:32
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@straina: Taxele pe Breslo sunt astfel:
    Handmade - 0,5 Breslei / zi
    Poti lista un numar nelimitat de produse Handmade si maxim 20 produse Non Handmade (Vintage sau Furnituri)

Non Handmade - 2 Breslei / zi
    Poti lista un numar nelimitat de produse Handmade si produse Non Handmade (
    Vintage sau Furnituri)

Valoarea unui Bresleu este: 1 Bresleu = 0,25 EUR. Puteti cumpara un numar nelimitat de Breslei. Suma minima pe care o poti cumpara este de 17 RON (=aprox. 15 Breslei).

Ca sa ai magazinul activ mai mult timp trebuie doar sa ai grija sa ai Breslei suficienti in cont. De ex. pentru un magazin handmade, iti trebuie pe an 183 Breslei. Daca ii cumperi pe toti odata, primesti 10% bonus si astfel vei avea magazinul activ pentru mai bine de un an (mai exact pentru cca. 400 de zile).

27.11.2012, 11:49:21
  • straina
    straina

am inteles
    ms mult

27.11.2012, 19:43:46
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Cu placere :)

28.11.2012, 00:02:18
  • Evutza
    Evutza

Buna!

Mie imi expira maine pe 7 magazinul. Asta inseamna ca e activ si in cursul zilei de maine sau doar azi, pe 6?

Am trimis comanda pentru Breslo Starter Kit, deoarece pe 7 se implinesc cele 30 de zile. Doresc sa platesc prin paypal sa ma incadrez numai bine intr-o zi, sa termin pana maine..

Doar ca sunt depedenta de raspunsul prin mail referitor la datele de plata si abia apoi voi putea face plata si abia dupa ce o primiti (eu stiu ca e instant prin paypal), beneficiez de oferta.

Acum stau in stres pana primesc raspunsul prin mail, pentru ca nu stiu in cat timp veti ajunge sa primiti banii.

Imi puteti spune va rog, in cat timp voi primi datele de plata prin mail si daca maine pe 7 cand imi expira magazinul e inca o zi activa (adica a 30-a zi practic de magazin activ) cand se mai poate face plata?

Iar daca am trimis comanda azi pe 6 voi mai avea starter kit-ul? Voi avea eu de pierdut daca nu voi primi raspusul in timp util de la breslo (adica dupa ziua de azi), chiar daca am comandat kit-ul in timp util? (eu credeam ca plata se face in momentul comenzii kit-ului, de asta am lasat-o pe ultima zi.. pe langa faptul ca nu aveam suficienti bani pana de curand)

Un raspuns prompt conteaza mult pentru mine in aceasta situatie.
    Va multumesc!

06.12.2012, 13:46:01
  • inamona
    inamona

buna ziua,
    in data de 5.12.2012 am solicitat cod de plata la ora 13, la ora 14 am platit la ghiseul bancii, pe data de 6.12.2012 nu era confirmata plata , am contactat echipa breslo si nu am primit nici un raspuns, pe data de 07.12 magazinul a expirat si toata ziua de 07.12 am incercat sa contactez echipa breslo, pe telefon unde suna si imi intra casuta vocala , prin sms, pe facebook, pe breslo si pe mail si nu am primit nici un raspuns , toate acesta in timpul programului de lucru
    acum este weekend si bineinteles nu este program cu toate ca o platforma online ar trebui sa aiba un suport cu un program mai flexibil
    astept un raspuns macar, in orice forma, pentru ca simt de 3 zile ca vorbesc cu peretii

08.12.2012, 15:51:02
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@inamona, eu vad magazinul tau activ.

08.12.2012, 23:40:36