Forum: Suport Breslo magazin gasit ieri si astazi nu!!!!
galesacautam pe brelso ieri am gasit si ce cautam dar nu aveam cont, astazi am facut un cont sa pot contacta vazatorul si....... surpriza nu il gasesc , din pacate nu am retinut numele magazinului ..dar caut produsele si nu este ce fac???
24.05.2014, 10:57:31
user61482Mai asteapta cateva zile, sau insista. S-ar putea ca vanzatorul sa nu-si fi platit la timp taxele magazinului si sa i se fi dezactivat pana la plata acestora. In aceste conditii ( pe perioada in care magazinul este dezactivat ) nu gasesti la cautare nici magazinul, nici produsele, chiar daca ele exista :)
26.05.2014, 10:33:20
Carmen.Sylva.ARTGalesa, poti cauta produsele care ti-au atras atentia si pe care le tii minte (de ex. inel bronz/lant argint) si poate recunosti articolele din rezultatele cautarii...
27.05.2014, 20:47:46
asnicSincer Breslo. Si eu am MEREU aceiasi problema. Desi introduc numele magazinului la rubrica "cauta" imi apare mereu ca nu exista. Mi-e de-a dreptul groaza cand trebuie sa caut ceva. Tocmai am introdus cuvintele briolette, briolete, cristale briolete si nu imi apar decat foarte putine produse. Ceva nu-i ok cu "cauta"!
31.05.2014, 09:34:01