Forum: Suport Breslo magazin gasit ieri si astazi nu!!!!

• galesa
    galesa

cautam pe brelso ieri am gasit si ce cautam dar nu aveam cont, astazi am facut un cont sa pot contacta vazatorul si....... surpriza nu il gasesc , din pacate nu am retinut numele magazinului ..dar caut produsele si nu este ce fac???

24.05.2014, 10:57:31
  • user61482
    user61482

Mai asteapta cateva zile, sau insista. S-ar putea ca vanzatorul sa nu-si fi platit la timp taxele magazinului si sa i se fi dezactivat pana la plata acestora. In aceste conditii ( pe perioada in care magazinul este dezactivat ) nu gasesti la cautare nici magazinul, nici produsele, chiar daca ele exista :)

26.05.2014, 10:33:20
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

Galesa, poti cauta produsele care ti-au atras atentia si pe care le tii minte (de ex. inel bronz/lant argint) si poate recunosti articolele din rezultatele cautarii...

27.05.2014, 20:47:46
  • asnic
    asnic

Sincer Breslo. Si eu am MEREU aceiasi problema. Desi introduc numele magazinului la rubrica "cauta" imi apare mereu ca nu exista. Mi-e de-a dreptul groaza cand trebuie sa caut ceva. Tocmai am introdus cuvintele briolette, briolete, cristale briolete si nu imi apar decat foarte putine produse. Ceva nu-i ok cu "cauta"!

31.05.2014, 09:34:01