Forum: Suport Breslo Magazin in vacanta - vizualizare comenzi

• AtelierDeHandmade
    AtelierDeHandmade

Incepand de azi am intrat in vacanta, insa cu 20 de minute inainte de schimbarea modulului am primit o comanda. Nu o pot vizualiza, nu stiu de unde este si as dori sa pot contacta cumparatorul. Am trimis mail la echipa breslo, insa nu am primit nici un raspuns.

20.12.2012, 16:12:56
  • AtelierBoem
    AtelierBoem

Ai reusit sa rezolvi? Da-le un telefon. Am patit-o si eu si mi-au deblocat contul temporar :)

21.12.2012, 00:23:16
  • AtelierDeHandmade
    AtelierDeHandmade

Da, am primit un print screen cu datele comenzii. Multumesc.

21.12.2012, 18:04:19
  • FluffyTail
    FluffyTail

Incepand de azi magazinul meu a intrat in vacanta deoarece nu mai pot sa trimit pachete in cazul unor comenzi pentru cateva zile. Cu toate acestea azi am dus un pachet la posta si normal era sa schimb statusul comenzii in trimisa dar acest lucru nu e posibil. Nu e normal sa pot vizualiza comenzile si sa modific statusul daca e nevoie?

23.01.2013, 09:24:44
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Fluffy, trimite un mesaj cumparatorului in care sa il anunti ca ai expediat coletul. Cat magazinul este in vacanta nu mai ai acces la sectiunea "magazinul meu" si deci nici la comenzi.

23.01.2013, 23:39:36
  • alexandru777
    alexandru777

buna ziua,ma numesc alexandru din judetul alba,vreau sa fac comanda de pungute de martisoare si snururi.Daca comanda este sub 20 de lei fara taxa de livrare cat platesc eu prin mandat postal,pretul este acela afisat ultimul cu tot cu taxa de livrare?

28.01.2013, 14:18:18
  • alexandru777
    alexandru777

mai degraba cat costa indiferent ce iau,ce pret trebuie sa ma astept sa dau,cel de jos care este ultimul cu toate taxele?

28.01.2013, 14:19:02
  • ramonaignat
    ramonaignat

Alexandru,

aici sunt multe magazine care vand pungute si snururi.
    Va trebui sa trimiti un mesaj catre magazinul de la care doresti sa cumperi si sa te intelegi cu ei. Sunt destule magazine care nu accepta comenzi sub 20 lei si la pretul produselor sa adauga taxa de transport stabilita de magazin. Succes !

29.01.2013, 11:37:19