Forum: Orice altceva MAGAZIN NOU CU PRODUSE FURATE !!!

• Style.Handmade
    Style.Handmade

Acum doua zile a fost deschis un magazin ale carui fotografii sunt furate de pe bloguri sau site-uri de anunturi.
    Utilizatorul se numeste Lorys, si va pot da trimiterile catre paginile de unde au fost luate cateva dintre poze. Inclusiv poza de avatar e furata
    Nu cred ca doriti sa va asociati imaginea cu cea a hotilor de identitate si escrocilor, care vand ceea ce nu au .
    Link-uri:
    www.liveinternet.ru/users/-_-mari-_-/post137972529
    bacaucity.olx.ro/hainute-tricotate-copii-iid-75409877
    craiova.olx.ro/tricotaje-manuale-iid-168139456 (aici sunt 4 dintre poze)
    mika-mikahandmade.blogspot.com/2011/12/bluzita-de-sezon.html

Va rog mult sa luati masuri si sa blocati accesul utilizatorului respectiv, pentru a nu va asocia cu asemenea fapte si a nu contribui la increderea oamenilor in produsele si producatorii de handmade

08.01.2012, 11:41:09
  • cutiisifelicitari
    cutiisifelicitari

foarte ciudat...de ce sa iti faci magazin cu niste produse care nu iti apartin...deci nu le poti vinde...Poate le-o fi postat tot ea si pe site - urile respective...:(

10.01.2012, 13:30:05
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Eu m-as gandi mai mult inainte de a arunca cu etichete de tipul "produse furate"!
    In cel mai nefericit caz poate sunt fotografii furate, nu produse. Dat fiind ca, din punct de vedere tehnic, un nick-name si o tastatura nu-ti mai asigura anonimatul pe care se mizeaza, o plangere de denunt calomnios paste pe oricine se repede cu asemenea acuzatii. Si, crede-ma pe cuvant, pedeapsa pentru asta nu-i tocmai o fericire, nici macar in noul CP.

Pe una dintre adrese (un site de vanzari) am si eu produse la vanzare, aceleasi ca si pe Breslo, deci mi-am furat produsele, sau cum?

10.01.2012, 15:45:16
  • havin
    havin

mi-am promis sa ma tin departe dar uneori nu-mi iese.... rona, deci sa inteleg: Lorys da in judecata pe Style.Handmade, castiga si va fi pedepsit :)))))) e chestie f f tare!!!!!! :))))

11.01.2012, 09:16:04
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Havin, ma bucur ca ti-ai inceput ziua razand!
    Da, exista si "chestii ffff tari" pe lumea asta!

11.01.2012, 09:55:51
  • Breslo
    Breslo

Nu ni se pare nimic amuzant intr-o acuzatie falsa. Stim cu totii cat de mult rau pot face vorbele nemasurate.

Magazinul Lorys a fost pus in tema. Daca nu poate dovedi ca produsele sunt realizate personal, vom lua masurile necesare.

O zi frumoasa!

11.01.2012, 10:45:42