Forum: Feedback pentru magazinul tau Magazin nou, feedback-ul nu ne strică

  • botsypink
    botsypink

    Cum cred că v-ați dat seama,eu sunt nouă pe aici.
    Aș vrea și eu ceva feedback, ce trebuie să adaug,să retușez,să modific, tot ceea ce nu vă pare în regulă sau din contră, vă pare ok :)

    PS: Credeți că am prețurile prea ridicate, am dorit să aflu o opinie și am postat pe TPU, dar cei de acolo spuneau că nu ar da 10 lei pe așa ceva.

    02.06.2012, 09:39:15
  • gemsgems
    gemsgems

    Primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost poza de la primele bratari. E foarte neclara si asta nu e bine. Cand vinzi pe net trebuie sa ai poze cat mai clare, pentru ca este singurul mod in care omul vede ce cumpara.

    Culorile sunt superbe la a doua bratara! :D

    Al doilea lucru pe care l-am observat a fost ca transportul prin posta e 0 lei. Cand o bratara costa 10 lei si mai platesti si transportul de la tine, nu mai ramai cu nimic. :)) Din experienta mea, transportul gratuit atrage clienti rare ori. :P Eu una il ofer doar clientilor fideli sau care fac comenzi mari, dar e treaba ta ce faci tu, evident. :D E bine sa incerci toate strategiile, ca sa vezi care merge cel mai bine la produsele tale si target-ul tau de varsta. Pentru copii si adolescenti transportul gratuit poate face intr-adevar o diferenta mare. :)

    Nu stiu ce este acest TPU, dar din ce ai zis tu, oamenii de acolo sunt rautaciosi. :P Orice produs faci va avea admiratori si oameni care or sa spuna ca n-ar da banii pe el. Pentru ca oamenii sunt diferiti. E gresit chiar si sa te gandesti daca ai da TU banii aia pe ele, pentru ca e greu ca tu sa fii obiectiva, fiind munca ta. :) Eu am facut de cateva ori produse despre care eu insami am gandit ca sunt urate si nu le-as lua nici moka, si totusi au fost oameni care au vazut ceva frumos in ele si le-au cumparat. :D

    Sugestia mea este sa te uiti cu cat vand si alti oameni produse similare si sa incerci sa vinzi la pretul pietei. Sunt produse la care e greu sa decizi pretul pietei, daca sunt foarte originale, unicate etc. Dar bratari ca ale tale mai sunt facute si de alti oameni si poti sa iti dai seama cam cum merg.

    Am dat eu o cautare si am gasit alte cateva magazine unde se vand. Pretul difera in functie de complexitatea modelului, din cate vad, cum e si logic.

    www.breslo.ro/Product/bratari_626560
    www.breslo.ro/Product/Bratara-prieteniei_583035
    www.breslo.ro/Product/Bratara_416335
    www.breslo.ro/Product/Friendship-bracelet_636985

    Si n-ar strica sa mai completezi la politica magazinului. ;) Iar in descriere, pune niste randuri intre informatiile de natura diferita, ca sa nu arate ca un wall of text. :)

    Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta!

    02.06.2012, 10:57:17
  • blanitza
    blanitza

    Iti sugerez si eu un aspect legat de transport - dat fiind ca posta are limita de 20 Ron pentru colete cu ramburs, daca ai preturi mai mici de aceasta suma, ar trebui poate sa mentionezi transport gratuit, pentru plata in cont. Eu asa am, si nu-i un lucru rau. Personal, favoritele mele sunt magazinele cu plata in cont si transport gratuit pentru asta, nu cele care-ti agauga 8-10 Ron taxa de ramburs postal.

    02.06.2012, 11:20:08