Forum: Orice altceva magazinele @gratuite@

• atelierbeatrix
    atelierbeatrix

mai intai, la multi ani 2012...

fara sa vreau sa creez o polemica pe acest subiect, acu ceva vreme mi/a sarit in ochi oarecum brutal, o anumita practica a magazinelor care vor sa profite din plin DOAR de perioada gratuita de 45 zile...pentru inceput m/a deranjat, dar mai apoi am privit cu un soi de amuzament...

am observat situatia pentru ca acest utilizator la care ma refer este vanzator de servetele ca si mine...
    totul a inceput cu magazinul Slagiana 1...probabil ca au trecut zilele gratuite, caci acum nu mai exista
    apoi a aparut Slagiana 2...acum e activ inca in zilele gratuite
    apoi a aparut Dragana 76 (inca activ in zilele gratuite)
    a fost nevoie sa ii atrag atentia sa nu ma mai bombardeze cu mesaje de reclama agresiva, caci dupa al 4/lea deja imi pierdusem rabdarea. mi/a recunoscut ca a pierdut sirul...

iar de cateva zile a aparut Dragana 77

nu e amuzant? pana la 100 mai e putin
    pe de alta parte, poate ca acest mod de lucru ar trebuii sa fie o sursa de inspiratie...caci suna foarte bine daca e sa comparam cu 60 ron/luna

03.01.2012, 11:08:57
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

O sa dau mai departe, ca Luigi sa verifice IP-ul si eventual sa il blocheze.

Cred ca mai degraba ar trebui sa privim cu amuzament si mila practica asta (nu ca o aprob sau as vrea sa le gasesc scuze), dar cine simte nevoia sa isi deschida magazin nou la fiecare 45 de zile pierde feedbackul, pierde clientii fideli (presupunand ca a avut timp sa si-i faca) si isi pierde toata reputatia. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji de asemenea concurenta.

03.01.2012, 12:25:41
  • tonycat
    tonycat

Ca tot veni vorba de servetele si de amuzament, e chiar haios sa vad postate servetele ca produse "handmade" si asta se intampla zilnic. Chiar nu puteti face o lista de control, ca in momentul in care posez "servetel" sa nu ma lase sa il inregistrez in categoria "handmade"?

03.01.2012, 12:35:51
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@tony: automatizarea asta nu se poate face. Denumirea unui produs e prea variata ca sa sugeram categorii fixe, iar poza nu poate fi "citita" de un program.

Singura solutie e sa luam la rand fiecare servetel si sa-l mutam/atentionam proprietarul. Ceea ce voi face din nou cu prima ocazie, promit!

05.01.2012, 12:51:30
  • alchemy
    alchemy

Sectiunea "Articole din hartie" este inca invadata de servetele.

16.01.2012, 22:31:44
  • Breslo
    Breslo

Pentru raportari folositi topicul: www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720

Sectiunea Articole din hartie este in curs de "curatare"

17.01.2012, 10:27:50