Forum: Orice altceva Mare grija !!!
stephanieconform urmatorului articol murmu-happymurmucei.blogspot.com/2011/05/mare-atentie-un-om-fara-scrupule aceasi poveste am patito si eu , si cum spuneam intr-un mesaj anterior al alt subiect ideea este ca a cumparat ceva si am primit banii ramburs dar a2a oara s-a scuzat ca nu are cand sa puna banii si sa ajuna pe contul meu si dupa sa trimit coletul ca este ziua unei prietene si doreste neaparat un anumit obiect , si de la pasti au trecut hat saptamani si ciuciu bani :) deci nu va culcati pe o ureche cu clientii vechi ca sa nu patiti ca mine ;) pana la urma este pacat de munca pe care o investiti in creatia voastra si timpul acordat ...banii vin si pleaca nu este problema , dar creatia voastra va fi ca si furata :| hai gata cu ghinioanele si sa speram ca o sa avem parte de clienti exemplari , oricum trebuie undeva creat un blog/site cu toate numele si idurile persoanelor nesimtite sa nu mai avem probleme de genul pe viitor , era un blog candva lista cea mai neagra dar observ cu parere de rau ca a disparut :|
20.05.2011, 00:41:23
Editat Cinnamon&Cloves
bijouxdemonangePai normal ca a disparut blog-ul respectiv! Nici nu ma mira!
20.05.2011, 01:36:16
Eu nu stiu ce placere aveti voi sa dati nume si adrese ... va credeti razbunati sau cum? Asta e atitudinea profesionala ;) Bravo!
stephanietu crezi ca este razbunare? proasta conceptie este un loc unde poti verifica o persoana daca este de incredere sau nu , multe din fostele "cliente" apareau pe acea lista si am avut norocul sa verific si sa nu-mi iau si eu o teapa :) deci a fost foarte utile ;)
20.05.2011, 01:41:30
stephanie*utila
20.05.2011, 01:41:40
bijouxdemonangeDraga mea...si bancile au o baza de date gen lista neagra...singura diferenta este ca nu e publica ;) nu e disponibila pt oricine...e protejata legal... si acolo clientul ajunge doar in anumite conditii.... Si clar nu e facuta publica pe internet...
20.05.2011, 02:25:55
S-a mai discutat problema si s-a tot discutat...dar se pare ca degeaba... Cere avans daca nu esti dispus sa risti! Daca risti asuma-ti riscul!...iar daca mergi pe incredere in felul asta...de fapt ar trebui sa te superi pe tine! ;)
stephaniedraga bjou , daca ai fi citit tot textul ai fi realizat ca acea persoana ridicase un colet trimis de mine , al2lea nu am mai primit nici un ban , daca ai fi fost foarteeee atenta ai fi observat ca uneori mizezi pe incredere si pe faptul ca a fost client cinstit , daca ar exista o lista care este publica sa o verifice tot omu ca noi nu suntem banci s-ar schimba situatia pentru cei care au parte de astfel de surprize , si pana la urma este si spre avantajul tau sa verifici unele persoane pe care le suspectezi de ceva necurat aici nu este vorba de nici o razbunare
20.05.2011, 02:39:11
stephanie*mentionez ...probabil defect tehnic mostenit de la lisa neagra pe care o detineam pe blog :D am publicat si adresa si numele persoanei in cauza , ideea era ca sa aveti grija si sa nu faceti greseala pe care am facuto eu :) vigilenta este mama oricarui lucru incheiat cu bine :D
20.05.2011, 03:25:35
bijouxdemonangeEu am citit tot textul si am inteles perfect situatia exprimata de tine: i-ai tirmis colet ramburs l-a ridicat apoi i-ai trimis altul fara ramburs, pe incredere/credit si nu ti-a trimis banii.
20.05.2011, 03:29:42
Nu vreau sa ma repet, ca nu are rost. Ceea ce am spus legat de riscuri se aplica perfect situatiei de fata.
Dar daca tot iti doresti o lista neagra...Iti propun iti faci un blog/site, publici informatiile pe care le detii deja... colectezi alte date si informatii de la altii patiti... faci o mare baza de date publica (si de cumparatori si de vanzatori, ca sunt destui si vanzatori) si ajuti si lumea ;) Numai ca nu stiu unde va fi lumea cand vor aparea probleme :)
P.S. Eu sper totusi sa nu ma iei in serios!
bijouxdemonangeClar experienta ta este de ajutor si altora, e bine sa fii mai cumpanit cu increderea, mai ales cand nu cunosti persoana deloc(desi poti avea surprize si de la apropiati!)
20.05.2011, 03:31:34
Noapte buna
stephanieby the way ... ca sa vedeti cu ce persoana psihopata m-am confruntat eu si v-am atras atentia ca puteati sa patiti si voi asa ceva pe blog , nu neaparat pe breslo cititi si minunati-va ;) juazzshop.blogspot.com/2010/10/update-lista-neagra-datic cutiutamuzicala.blogspot.com/2010/02/lista-neagra , asta este , Roxana face acte caritabile si ceilalti o fac razbunatoare , rautacioasa si alte apelative :) dar nu m-am suparat eu tot o sa fac pe bunul samaritean :P
21.05.2011, 02:01:03
bijouxdemonangeEu nu mai zic nimic....
21.05.2011, 02:48:06
decat ca ma amuz terbil... si v-a gasit! Dar bine !! O fi cautat mult?! :)
CinnamonClovesEu nu inteleg care este scopul discutilor tip "aveti grija ca uite ce mi s-a intamplat mie". Ne pare tuturor rau ca exista oameni fara scrupule, dar si asta face parte din afaceri, si odata ce faptul e consumat nu mi se pare nici productiv, nici profesionist sa te plangi public pe forum.
21.05.2011, 16:15:25
Vreti sa ajutati lumea? Lasati feed negativ. Nu mai vreti colete neplatite? Cereti plata in avans, dupa cum bine a zis Andra.
Imi pare sincer rau pentru toate fetele carora li se intampla magarii de tipul asta, dar nu vad rostul acestor discutii.