Forum: Orice altceva Mare grija !!!

• stephanie
    stephanie

conform urmatorului articol murmu-happymurmucei.blogspot.com/2011/05/mare-atentie-un-om-fara-scrupule aceasi poveste am patito si eu , si cum spuneam intr-un mesaj anterior al alt subiect ideea este ca a cumparat ceva si am primit banii ramburs dar a2a oara s-a scuzat ca nu are cand sa puna banii si sa ajuna pe contul meu si dupa sa trimit coletul ca este ziua unei prietene si doreste neaparat un anumit obiect , si de la pasti au trecut hat saptamani si ciuciu bani :) deci nu va culcati pe o ureche cu clientii vechi ca sa nu patiti ca mine ;) pana la urma este pacat de munca pe care o investiti in creatia voastra si timpul acordat ...banii vin si pleaca nu este problema , dar creatia voastra va fi ca si furata :| hai gata cu ghinioanele si sa speram ca o sa avem parte de clienti exemplari , oricum trebuie undeva creat un blog/site cu toate numele si idurile persoanelor nesimtite sa nu mai avem probleme de genul pe viitor , era un blog candva lista cea mai neagra dar observ cu parere de rau ca a disparut :|

Editat Cinnamon&Cloves

20.05.2011, 00:41:23
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pai normal ca a disparut blog-ul respectiv! Nici nu ma mira!

Eu nu stiu ce placere aveti voi sa dati nume si adrese ... va credeti razbunati sau cum? Asta e atitudinea profesionala ;) Bravo!

20.05.2011, 01:36:16
  • stephanie
    stephanie

tu crezi ca este razbunare? proasta conceptie este un loc unde poti verifica o persoana daca este de incredere sau nu , multe din fostele "cliente" apareau pe acea lista si am avut norocul sa verific si sa nu-mi iau si eu o teapa :) deci a fost foarte utile ;)

20.05.2011, 01:41:30
  • stephanie
    stephanie

*utila

20.05.2011, 01:41:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Draga mea...si bancile au o baza de date gen lista neagra...singura diferenta este ca nu e publica ;) nu e disponibila pt oricine...e protejata legal... si acolo clientul ajunge doar in anumite conditii.... Si clar nu e facuta publica pe internet...

S-a mai discutat problema si s-a tot discutat...dar se pare ca degeaba... Cere avans daca nu esti dispus sa risti! Daca risti asuma-ti riscul!...iar daca mergi pe incredere in felul asta...de fapt ar trebui sa te superi pe tine! ;)

20.05.2011, 02:25:55
  • stephanie
    stephanie

draga bjou , daca ai fi citit tot textul ai fi realizat ca acea persoana ridicase un colet trimis de mine , al2lea nu am mai primit nici un ban , daca ai fi fost foarteeee atenta ai fi observat ca uneori mizezi pe incredere si pe faptul ca a fost client cinstit , daca ar exista o lista care este publica sa o verifice tot omu ca noi nu suntem banci s-ar schimba situatia pentru cei care au parte de astfel de surprize , si pana la urma este si spre avantajul tau sa verifici unele persoane pe care le suspectezi de ceva necurat aici nu este vorba de nici o razbunare

20.05.2011, 02:39:11
  • stephanie
    stephanie

*mentionez ...probabil defect tehnic mostenit de la lisa neagra pe care o detineam pe blog :D am publicat si adresa si numele persoanei in cauza , ideea era ca sa aveti grija si sa nu faceti greseala pe care am facuto eu :) vigilenta este mama oricarui lucru incheiat cu bine :D

20.05.2011, 03:25:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu am citit tot textul si am inteles perfect situatia exprimata de tine: i-ai tirmis colet ramburs l-a ridicat apoi i-ai trimis altul fara ramburs, pe incredere/credit si nu ti-a trimis banii.

Nu vreau sa ma repet, ca nu are rost. Ceea ce am spus legat de riscuri se aplica perfect situatiei de fata.

Dar daca tot iti doresti o lista neagra...Iti propun iti faci un blog/site, publici informatiile pe care le detii deja... colectezi alte date si informatii de la altii patiti... faci o mare baza de date publica (si de cumparatori si de vanzatori, ca sunt destui si vanzatori) si ajuti si lumea ;) Numai ca nu stiu unde va fi lumea cand vor aparea probleme :)

P.S. Eu sper totusi sa nu ma iei in serios!

20.05.2011, 03:29:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Clar experienta ta este de ajutor si altora, e bine sa fii mai cumpanit cu increderea, mai ales cand nu cunosti persoana deloc(desi poti avea surprize si de la apropiati!)

Noapte buna

20.05.2011, 03:31:34
  • stephanie
    stephanie

by the way ... ca sa vedeti cu ce persoana psihopata m-am confruntat eu si v-am atras atentia ca puteati sa patiti si voi asa ceva pe blog , nu neaparat pe breslo cititi si minunati-va ;) juazzshop.blogspot.com/2010/10/update-lista-neagra-datic cutiutamuzicala.blogspot.com/2010/02/lista-neagra , asta este , Roxana face acte caritabile si ceilalti o fac razbunatoare , rautacioasa si alte apelative :) dar nu m-am suparat eu tot o sa fac pe bunul samaritean :P

21.05.2011, 02:01:03
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu nu mai zic nimic....

decat ca ma amuz terbil... si v-a gasit! Dar bine !! O fi cautat mult?! :)

21.05.2011, 02:48:06
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Eu nu inteleg care este scopul discutilor tip "aveti grija ca uite ce mi s-a intamplat mie". Ne pare tuturor rau ca exista oameni fara scrupule, dar si asta face parte din afaceri, si odata ce faptul e consumat nu mi se pare nici productiv, nici profesionist sa te plangi public pe forum.

Vreti sa ajutati lumea? Lasati feed negativ. Nu mai vreti colete neplatite? Cereti plata in avans, dupa cum bine a zis Andra.

Imi pare sincer rau pentru toate fetele carora li se intampla magarii de tipul asta, dar nu vad rostul acestor discutii.

21.05.2011, 16:15:25