Forum: Suport Breslo Mi-au disparut produsele de pe Breslo cand am schimbat categoriile principale desi am facut salvarile!! HELLP!!
EvutzaSalutare!!
15.12.2012, 22:57:48
Am intalnit o problema... nemaiintalnita si foarte deranjanta pentru mine!
Initial cand am postat produse noi le-am trecut in categoria "Gastronomie" caci acolo intra toate ale mele in general..
Asta dupa ce am realizat de ceva timp incoace doar produse, fursecuri etc, cu tematica de Craciun..
Azi am vazut (tarziu, recunosc!) ca este pe Breslo si categoria principala cu "Sarbatori" unde este si o categorie inclusa de gastronomie.. deci la fix pentru noile mele produse!
Asa ca m-am gandit sa le schimb etichetele si categoriile, sa le adaug pe cele cu specific de Craciun din categoria Gastronomie in cea de Sarbatori..
Numai ca..
Mi-au disparut cu totul!
Si din categoria Gastronomie si nici nu au aparut in categoria Sarbatori!! :(
Ele se gasesc, e adevarat, la mine in magazin, insa dat fiind ca nu apar in nici o categorie breslo cum le-am setat, asta nu ma mai ajuta prea mult la vanzari.. :(
Ce sa fac?
E un proces normal? Necesita aprobare?... Nu scria nicaieri ca ar necesita aprobare si apoi sa apara..
Ce-i de facut?..
Sunt nitel disperata.. Am lucrat foarte mult la ele pentru a fi vizibile de sarbatori si acum nu se vad nicaieri.. :(
Stie cineva ce-i de facut, sa ma ajute? Va rog mult!
Si va multumesc anticipat pentru ajutor si implicare!
Diana (Evutza)
ramonaignatEvutza, eu vad produse de la tine din magazin la Gastronomie.
15.12.2012, 23:10:00
EvutzaPai da, o parte sunt, cele la care nu le-am facut editari la sectiunea "etichete"
15.12.2012, 23:35:41
Doar cele cu specific clar de Craciun, la care am facut editari (si le-am salvat peste tot!) nu mai apar nicaieri:"nici la Gastronomie, unde erau inainte, si nici la Sarbatori, unde le-am modificat etichetele, dupa.. :(
Uite, vezi aici toate produsele mele, si vei vedea ca o buna parte din ele, cele cu specific de Craciun, nu mai apar in nici o categorie pe Breslo: :(
www.breslo.ro/Shop/evutza
...
Iti multumesc, Ramona, de implicare!
handmadeCouturenu mai apar nici la optiuni avansate - categorii in magazin?
16.12.2012, 12:51:51
EvutzaLa optiuni avansate - categorii in magazin apar toate produsele mele, adica toate ca apar si in magazinul meu cand intri.
16.12.2012, 13:31:36
Problema e ca cele la care le-am schimbat categoria principala nu apar nicaieri, in nici una din categoriile Breslo, desi apar in magazin..
Iar pentru a vinde e nevoie sa fie vizibile in categoriile Breslo.. iar azi e ultima zi in care mai pot accepta comenzi :(..
E frustranta rau situatia asta pentru mine.. :(
handmadeCouturesi mie mi se intampla asta, cand editam un produs. trebuie sa fie undeva, daca apar in magazin. poate la "produse nesortate". teoretic, trebuie sa iti apara in lista ta de produse, cand apesi pe "adauga un produs nou". mie imi apar acolo unele produse ale mele cu stoc 0, care in magazin nu sunt vizibile. Trebuie sa le iei pe rand si sa le editezi iar, dupa care apesi "salveaza" in pasul 4: verifica si salveaza. iar apoi te duci in "optiuni avansate - categorii in magazin" si trebuie sa fie acolo. dai "drag and drop" produsului in categoria in care vrei sa il pui.
16.12.2012, 13:47:57
EvutzahandmadeCouture, mie produsele imi apar toate in magazin, peste tot, nu asta e problema, ci faptul ca in nici o categorie breslo nu apar cele la care le-am schimbat categoriile principale!
16.12.2012, 14:08:14
Editarile le-am facut la toate produsele cu salvari peste tot, inclusiv verifica si salveaza la final! De altfel nu ar avea cum sa imi apara in magazin daca nu as fi facut salvarile toate.
eu vorbesc de faptul ca nu sunt vizibile nicaieri in categoriile breslo cum dai click pe Breslo mare alb pe verde de sus, unde sunt toate sectiunile acelea cu gastronomie, sarbatori, accesorii, etc.
Am incercat apoi sa le fac iar editari si sa le salvez cum erau inainte, la sectiunea gastronomie, dar apoi nu m-au mai lasat deloc sa fac nici o schimbare! Deci ele au ramas trecute la sectiunea Sarbatori -> Craciun, doar ca nu apar nici acolo si nici la Gastronomie unde erau inainte sa fac editarile! :(
bijouxdemonangeDraga mea,
16.12.2012, 14:13:06
produsele iti apar in categoria Sarbatori-> Craciun
ele apsr in lista in locul pe care l-ar fi avut daca le postai direct in acea categorie. Si locul fiecarui produs e dat de data si ora postarii, in ordine descrescatoare (de la ultimul incepand)
Fiind chiar perioada sarbatorilor, se posteaza foarte des aici asadar, cozonacul si steluta din turta dulce le gasesti pe prima pagina din categorie , randurile 5 si 8 acum: www.breslo.ro/Category/sarbatori_15/craciun_1479/?p=1
casuta o gasesti spe pagina 5, randul 4 acum:
www.breslo.ro/Category/sarbatori_15/craciun_1479/?p=5
Florile de gheata pe pagina 11 randul 3:
www.breslo.ro/Category/sarbatori_15/craciun_1479/?p=11
si tot asa :P
Bine, mai tarziu, maine sau saotama viitoare pozitia va inainta in lista, in functie de postari :P
CinnamonClovesEvuta, pentru un produs poti alege o singra categorie principala (fie sarbatori, fie gastronomie, acesorii, bijuterii etc).
16.12.2012, 14:42:45
Momentan ai urmatoarele produse listate in Sarbatori:
www.breslo.ro/Product/Cozonac-de-casa_779706
www.breslo.ro/Product/Decoratii-de-pom-Fulgi-din-turta-dulce---Model1_779552
www.breslo.ro/Product/Casuta-din-Turta-Dulce_777354
www.breslo.ro/Product/Flori-de-gheata_774796
www.breslo.ro/Product/Flori-de-iarna_773941
www.breslo.ro/Product/Fulgi-cu-ciocolata_773144
Toate produsele se gasesc in Categoria Sarbatori: www.breslo.ro/Category/sarbatori_15. Trebuie doar sa le cauti. In categorii, produsele apar in ordinea cronologica a listarii. Cand ai schimbat categoria de la Gastro la Sarbatori, produsele s-a sortat in categoria Sarbatori in functie de data postarii, nu apar toate pe prima pagina. Momentan produsele tale sunt afisate pe paginile 1-13 ale categoriei Sarbatori.
EvutzaOooh, cat de fain!!! :D:D:D
16.12.2012, 22:37:43
Va multumesc mult de tot fetele, Andra si CinnamonCloves pentru raspuns!!! :D
Intr-adevar, eu m-am uitat doar pe prima pagina la sectiunea de sarbatori si cred ca si pe a doua, si nevazandu-le acolo nu puteam sa inteleg ce s-a intamplat si le-am dat disparute... Nu m-am gandit ca ele s-au salvat cu data incarcarii produselor si ca in felul acesta sunt trecute pe pagini mult mai indepartate, asa ca nu le-am vazut..
A fost o situatie foarte neplacuta pentru mine, insa acum, multumita voua, m-am linistit si sunt foarte bucuroasa ca produsele mele nu au disparut din sectiunile breslo!! :D
Va multumesc din suflet pentru asta!
CinnamonCloves, stiam ca pentru un produs nu pot alege decat o singura categorie principala. Cand am spus mai sus ca nu le-am mai vazut in nici una din cele doua, era pentru ca m-am gandit ca dat fiind ca nu apar la "Sarbatori" unde le salvasem recent, atunci ar fi fost posibilitatea sa fi ramas unde erau inainte, adica la "Gastronomie" (deci daca nu erau in una, atunci erau in alta, nu ca ar fi fost posibil sa fie in amandoua categoriile principale in acelasi timp).
Oricum, sunt foarte incantata de faptul ca lucrurile nu stateau asa grav cum am crezut eu, desi am fost ceva cam stresata in tot timpul acesta.. Sunt foarte bucuroasa ca de fapt produsele mele au fost mereu acolo unde le era locul si ca acum le-am putut vedea si eu! :) Si va multumesc mult de tot pentru ca mi-ati aratat unde sa ma uit! Mi-ati luat o piatra de pe inima! :)
In alta ordine de idei, as vrea sa va intreb daca stiti ceva legat de participarea la concursul de Craciun. Am mai pus odata intrebarea asta pe forum la subiectul "intrebare intrebatoare", insa fara a primi raspuns si e foarte important pentru mine sa aflu cat mai din timp un raspuns..
Asadar,
Regulile concursului spun ca trebuie sa am magazinul activ pe toata perioada concursului. Activ inseamna ca nu pot fi in vacanta sau inseamna ca trebuie sa nu fie magazinul expirat?
Si eu particip la concurs, insa in perioada 20decembrie-10ianuarie as dori sa intru in vacanta, deoarece voi fi plecata din localitate.. in vacanta. :) De altfel, am suficienti breslei in cont pentru a avea activ magazinul tot anul, deci nu ar fi expirat magazinul, ci doar in vacanta.
Ma intreb asadar daca faptul ca imi iau vacanta (desi dupa terminarea concursului, pe 20 decembrie), afecteaza sau influenteaza in vreun fel participarea mea la concurs?
Propunerea am facut-o deja.. Am facut de fapt chiar doua propuneri, la care am depus multa munca si daruire si mi-as dori foarte mult ca faptul ca doresc vacanta de Craciun sa nu afecteze in vreun fel valabilitatea participarii mele la concurs..
Va multumesc frumos si o zi cat mai frumoasa va doresc!
Cu drag,
Evutza
AlexidaHandmadeEu cred ca atata timp cat nu a fost mentionata in regulament aceasta regula nu exista. Sunt convinsa ca si organizatorii concursului s-au gandit la aceasta posibilitate, multi membri Breslo vor intra in vacanta in perioada sarbatorilor, Deci nu cred sa afecteze cumva participarea la concurs.
16.12.2012, 23:13:03
Insa, un raspuns oficial il poate da numai un reprezentant al platformei, de ce nu incercati sa ii intrebati printr-un email sau pe pagina lor de Facebook? Cred ca ar fi cel mai indicat, pentru a putea pleca linistite in vacanta.
Oricum ar fi, eu va urez sarbatori fericite si o vacanta minunata!
EvutzaBuna Alexida!
17.12.2012, 11:23:49
Am lansat aceasta intrebare si pe mail la adresa de contact si inca astept un raspuns.
E adevarat ca am facut acest lucru sambata asta, deci abia azi sau maine pot spera la primirea unui raspuns..
Am apelat la forum pentru ca sunt si aici admini..
Iti multumesc mult de tot pentru sugestii si incurajari, Alexida!
O zi frumoasa! :)
EvutzaSalutare oameni buni! :D
17.12.2012, 12:39:14
Doresc sa va anunt ca am rezolvat problema si cu vacanta pentru participantii la concursul de Craciun! :)
Am primit acum raspuns pe mail din partea Breslo de la o persoana foarte draguta pe nume Ruxandra, iar din partea ei am primit un raspuns oficial cum ca faptul ca imi voi lua vacanta de Sarbatori nu afecteaza participarea mea la concurs!
Am facut acest anunt public si aici deoarece m-am gandit ca probabil sunt mai multi participanti in situatia mea, iar aceasta informatie este binevenita! :)
Va imbratisez cu drag pe toti si va multumesc din suflet pentru faptul ca existati! :)
O zi minunata va doresc si Sarbatori fericite! :)
Cu drag,
Evutza
(Diana's Delicious Art) ♥