Forum: Orice altceva modalitati de promovare

• simona.florentina
    simona.florentina

mi s-a sugerat de atatea ori sa incerc sa-mi promoveza produsele pe facebook sau pe blog, asa ca m-am gandit sa incerc si aceasta modalitate pana imi redeschid magazinul pe breslo.
    inainte de a face asta, am o intrebare pentru cei care folosesc aceste modalitati de promovare: cum va gasiti clientii?

26.07.2012, 13:12:40
  • gemsgems
    gemsgems

Eu m-am promovat mai intai prin prietenii mei. Din cand in cand dadeam share la ceva facut de mine, pe pagina mea. Prietenii mei dadeau si ei like sau share. Si asa afla si prietenii lor s.a.m.d.

Sigur ca asta ia timp. Depinde foarte mult si ce fel de produse faci. Daca sunt comune, probabil ca nu vor fi vizualizate de foarte multi oameni. Daca sunt lucruri deosebite, pe care nu le gasesti oriunde, vor fi sheruite de multi.

Calitatea fotografiilor este de asemenea foarte importanta. Pentru unele produse eu prefer colajele, unde se pot vedea mai multe detalii.

Cel mai rapid iti faci vizualizari prin concursuri la care se participa prin share. Gen "da share acestei poze si poti castiga produsul din ea".

26.07.2012, 15:33:25
  • simona.florentina
    simona.florentina

multumesc mult!
    o sa incerc, desi inca nu stiu sa flosesc nici facebook-ul nici blog-ul! inca sunt la inceput, dar progersez, cu timpul poate iese ceva.

26.07.2012, 16:50:43