Forum: Suport Breslo Nedumerire
VYOLETTAEste adevarat ca am deschis de curand un magazin dar sunt pe Breslo de cateva luni pentru a ma familiariza cu tot.Problemele, destul de neplacute : 1) am facut aplicatia ptr.starter kit, nu am primit nici macar un email de confirmare; 2)cu bioritmul nocturn activ imi adaug produsele si am timp sa verific si cat sunt afisate-1,2max4 ore. Cred ca totusi este o problema cu programul ,ptr.ca vad unele produse si 24-48 ore si chiar nu mai inteleg nimic.
20.12.2012, 06:10:40
VYOLETTAPentru ca astazi este ultima zi cand magazinul meu mai este deschis, nu am avut timp, nu am stiut cum se procedeaza cu platile, am asteptat mult si bine starter kit si dupa multe nopti aferente catorva luni de vizionat breslo sunt la fel de nelamurita asupra unor aspecte. Poate voi reveni in noul an, am multe produse si mi-a placut foarte mult Breslo, am avut o inima cat un soare si s-a facut cat un purice.
30.12.2012, 02:18:30
VYOLETTAEu am inteles ca Breslo este o comunitate a breslasilor, a celor care cu multa munca, indemanare, har, dorinta, imaginatie, dragoste , pricepere, daruire fauresc produse.Am constatat (neplacut ) -cu exceptia sectiunii Vintage- ca exista magazine care vand , ca produse proprii, bijuterii achizitionate de pe diferite site-uri la suprapret chiar exagerat. Este corect, se respecta statutul Breslo, regulile ???? pentru ca nu este deloc principial nici de conduita si in final nici de bun simt sa existe o competitie atat de oneroasa.
30.12.2012, 02:38:14
gemsgemsBuna! Eu nu te pot lamuri cu acest starter kit. Fiind o optiune noua, poate nu merge totul perfect. De asemenea, ma gandesc ca poate se primesc mai greu raspunsuri de la echipa Breslo, cel putin aici pe forum, pentru ca e perioada sarbatorilor si sunt si ei oameni. :P Asa ca decizia de a mai astepta pana dupa sarbatori e una inteleapta. ;)
30.12.2012, 10:25:42
Cat despre magazinele care vand produse ce nu-si au locul pe Breslo, e adevarat ca exista si vor aparea mereu altele noi, pentru ca sunt oameni care incearca sa profite de platforma Breslo fara sa le pese ca ceea ce fac nu e corect fata de altii. :) Este deschis un topic unde pot fi raportate astfel de magazine: www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720
Si sunt raportati si stersi si apoi vin altii si tot asa. :P N-ai ce sa faci. :) Breslo e o comunitate foarte frumoasa, dar ca orice alta comunitate de oameni, are uscaturile ei si conflictele ei din cand in cand. :D Trebuie sa trecem peste ele, sa luam ce are mai bun de oferit si sa contribuim si noi cu ce putem la a face comunitatea asa cum am vrea noi sa fie, zic eu. ;)
Spor la treaba si sarbatori fericite! :D
CinnamonClovesGems are desigur dreptate in ceea ce priveste vanzatorii de produse non-handmade. Le poti raporta in topicul descris de ea si noi le stergem daca este cazul.
30.12.2012, 12:50:13
Despre Breslo starter kit s-a scris aici: www.breslo.ro/Forum/Starter-kit_topic_9939
10.12.2012 breslo a scris
"Buna tuturor,
Am primit foarte multe comenzi in ultimele zile, insa nu au fost toate confirmate.
Le luam pe rand, in ordinea in care au fost facute. In momentul in care primim un raspuns (confirmare sau anulare) de la primele, le raspundem urmatoarelor.
Acest proces dureaza destul de mult. Speram sa "prindeti loc" toti cei care ati comandat. Va vom tine la curent.
Momentan am inchis inscrierile, pana sortam toate cererile. Saptamana aceasta veti afla si daca mai sunt disponibile vouchere pentru voi.
Va multumim!
Zi frumoasa!"
VYOLETTAMultumesc gems si cinnamon.
03.01.2013, 02:26:17
daca toti suntem oameni si uman ar fi sa ne intelegem intre noi atunci nu mai pricep termenii impusi de Breslo pentru acest starter kit; eu chiar am avut incredere si speranta dar.....in sfarsit .
Cred ca necajirea mea vine de la faptul ca nici dupa jumatate de secol de viata nu ma invat minte cu acordarea increderii in oameni, cu bucuria in fata frumosului, cu evaluarea muncii , a creatiei.
Chiar daca magazinul meu este inchis acum eu imi rezerv timp in fiecare zi sa vad minunile, sa-mi incarc sufletul, sa scriu fiecaruia cateva cuvinte dragi, de bine.
BresloBuna,
03.01.2013, 16:35:29
Campania Breslo Starter Kit din Decembrie s-a incheiat pe 23 decembrie.
Din pacate, cateva dintre cererile lansate cel mai tarziu nu au mai prins vouchere. A ta este una dintre ele.
Dar vrem sa lansam din nou campania in curand. Pentru ca nu ai mai beneficiat acum de ea, desi ai vrut, vei avea din nou dreptul sa participi, daca mai vrei.
Referitor la celelalre nedumeriri:
- produsele nou adaugate raman pe prima pagina pana cand sunt inlocuite de altele. O idee buna este sa postezi produsele pe rand, la ore diferite, pentru a-ti asigura prezenta pe prima pagina.
- despre plati gasesti toate informatiile de care ai nevoie in rubrica financiar: www.breslo.ro/Finance
Zi frumoasa!
ciuhatBuna ziua ,
07.01.2013, 09:12:52
Nu stiu daca exista aceasta posibilitate si de aceea as vrea sa ma lamuriti : pot sa mut produsele intre ele ? Adica introduc un produs dar nu as vrea sa fie primul pe pagina magazinului , as vrea sa fie incadrat intre anumite produse .
Se poate ?
AlexidaHandmadeDa. Intri in contul tau la Adaugă produse, iar deasupra listei produselor tale ai o bara cu mai multe optiuni. Apesi pe Optiuni avansate si apoi vei găsi optiunea de Ordonare personalizata.
07.01.2013, 09:19:24
ramonaignatBuna,
07.01.2013, 09:20:00
se poate sa ordonezi produsele cum doresti. Undeva in partea dreapta , deasupra produselor este un butonas , o sageata Ordoneaza. Acolo te duci si pui produsele in ordinea dorita apoi dai Salveaza.
Nu am acces la magazin acum, sunt in vacanta si ti-as explica mai clar , dar sper ca te ajuta raspunsul meu. :) La multi ani !
ciuhatMultumesc mult alexida si ramonaignat !
08.01.2013, 14:51:53
ciuhatBună ,
10.01.2013, 08:18:42
Poate sunt eu mai tăntălică dar mai bine întreb :
- ce inseamna la Promovare Prima pagină-coloana stângă ? La mine sunt trei secţiuni dar sunt dispuse in linie .
- tariful este pentru 1 campanie/zi/magazin adică reclama pentru magazin pe o zi cu maxim 32 de produse ? Această reclamă se poate face maxim de 3 ori ? Sau campania reprezintă de cate ori apare produsul : la tariful menţionat produsul (adica cele 32) apare de 3 ori intr-o zi . Dacă este aşa artunci cât timp ţine "apariţia" ?
- acest tarif este suplimentar tarifului normal pentru magazin . Promovarea se plăteşte pentru produs şi nu pentru magazin . Am inteles bine ?
BresloBuna,
11.01.2013, 10:00:15
- inseamna promovare pe prima pagina, si atat. Pentru ca prima pagina e in lucru, n-am schimbat inca textul.
- promovarea se face pe produs, si atat. nu exista promovare pentru tot magazinul
- 3 campanii active / magazin = nu poti sa cumperi mai mult de 3 campanii odata, ca sa nu ocupi tot spatiul.
- 1 campanie/zi/magazin = in fiecare zi ruleaza cate o singura campanie. nu o sa apari niciodata pe prima pagina cu 2 produse sponsorizate simultan.
- 32 casute/zi = max 32 de oameni pot cumpara campanii in ziua aia. produsele lor vor fi afisate alternativ pe prima pagina
ciuhatAm priceput acum . Va multumesc mult !
11.01.2013, 11:56:47