Forum: Orice altceva new collection - new name - prize included

• alinapanait
    alinapanait

Instant request:

Am pregatit o colectie noua de ceva vreme, insa nu ma pot hotara la un NUME pentru ea.

Am postat un preview pe blog alinapanait.blogspot.com/2010/10/new-stuff.html , si incet incet o sa postez colectia si pe breslo.
    Asa ca pentru cei care stau bine la capitolul cuvinte si povesti , v-as ruga daca aveti sugestii, sa le postati aici.

Astept sa vad daca vine cineva cu un nume mai bun decat am eu :P , and if so , you'll get a prize.
    Premiul este urmatorul :www.breslo.ro/Product/pandantiv_221400 si ca sa nu o lungim la infinit , deadline-ul este luni , 11 octombrie, ora 23.00

06.10.2010, 17:13:09
  • 19MM91
    19MM91

hello!
    de obicei nu prea ma pricep la asa ceva dar colectia ta mi se pare uau so here goes nothing.
    ce-mi place cel mai mult e cum combini structura (lemnu) cu materiale care sunt, prin definitie ne-structurale (cum ar fi dantela). la fel, partile de mecanism de ceas sunt logice, analitice, desi all in all colectia are arata dreamy. formele rotunjite, culorile, perlele contribuie la asta.
    eu as folosi cuvinte cum ar fi structura, analiza, logica langa cuvinte ca vise, idei ca sa-ti descriu colectia.
    so, sugestia mea e "Structural dreams"
    revin daca in vine o idee mai buna
    hope it helps
    :)

06.10.2010, 18:27:29
  • basilic
    basilic

am vz forme geometrice acolo, asa k PERFECT GEOMETRY

06.10.2010, 19:38:47
  • simona87
    simona87

..poate soften wood..fiindca folosesti mult lemn si il pui in combinatie cu dantela.care ii ia din duritate

06.10.2010, 21:14:21
  • lizzzzziye
    lizzzzziye

Foarte frumoase . Ma gandeam la TIMELESS BEAUTY sau LACY DREAMS

06.10.2010, 22:13:36
  • GOT
    GOT

Eu zic neaparat ceva cu lemn si dantela ....deci, laced trees, forest lace sau daca nu vrei in engleza ar merge si Copacul din dantela sau Padure din dantela

06.10.2010, 22:16:50
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Buna Alina. Cand ma uit la bijutericile noi parca vad crampeie din schitele lui Da Vinci. Cred ca ar si varianta asta poate fi luata in considerare. Sa o denumesti ceva de genul: Pe urmele lui DaVinci sau ceva similar.

07.10.2010, 08:14:25
  • delfine
    delfine

desi nu-s prea buna la cuvinte - sa incerc si eu :D

in colectia ta ai folosit materiale complect antitetice - care puse impreuna se intrepatrund si se complecteaza reciproc, rezultand produse foarte interesante. Dur/moale, mat/stralucitor, structural/nestructural etc sunt antiteze care ne definesc pe noi femeile.

prin urmare eu propun titlu de: LA SYMBIOSE DU FEMME (nu stiu daca am scris corect - n-am mai scris de f mult timp in franceza :D).

Sper ca n-am dat tare de tot cu paru :D

07.10.2010, 08:29:34
  • stephanie
    stephanie

cand am vazut colectia , m-am gandit la cateva lucruri :
    - o colectie cu lemn -wood
    - un curcubeu violet-albastrui- schimbator
    - lemnul - care ma duce cu gandul la culoarea maro, predomninat toamna
    - dantela - finete, sensibilitate, gusturi rafinate (sentiment ilustrat cel mai bine de cuvantul "taste" (eng.))
    .....asa ca.....eu as denumi colectia :" mWOODy autumn taste "

07.10.2010, 11:00:15
  • stephanie
    stephanie

sau scris " mWoody autum taste" - ca sa iasa in " evidenta" si caracterul schimbator, care este "pe toane" - moody dar si wood lemn....cum crezi tu ca este mai ok:)

07.10.2010, 11:05:15
  • havin
    havin

ally felicitari, foarte frumoase!!!! combinatii f f reusite, intr-adevar!!
    n-as putea sa te indrum la vreun nume pt ca eu insami am probleme de gen:))))
    ce nu inteleg de ce aproape toata lumea merge pe limba engleza- e un trend sau ce? eu cred ca ai sa gasesti o denumire foarte frumoasa si - as merge pe limba romana :)

07.10.2010, 12:36:12
  • tonycat
    tonycat

Foarte bine, draga Havin! De acord, nu ar trebui sa acceptam denumiri in engleza sau franceza, limba romana ofera licente poetice atat de frumoase!Doar rabdare si tutun ca sa le gasim pe cele mai potrivite.

07.10.2010, 12:41:54
  • lizzzzziye
    lizzzzziye

Foarte mult imi plac sugestiile Primite de la GOT. Padurea de dantela sugereaza o lume de basm si creatiile tale asta imi insfla

07.10.2010, 15:11:22
  • user21
    user21

"Timpul prin ferestre de dantela".
    Saaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu :)) : "Time behind the lacey windows"

si intr-adevar...foarte frumoase creatii.numai ca-s ale alinei :)

07.10.2010, 15:23:36
  • deerstuff
    deerstuff

Sugestii de nume:
    "Focus on Elegance"
    "A Moment in Time"
    "Windows in Time"
    "Incredible Connections"

07.10.2010, 16:36:23
  • deerstuff
    deerstuff

... sau "Legaturi periculoase" ;)))

07.10.2010, 16:42:58
  • havin
    havin

pai si eu ce-am zis? ally... varianta engelzeasca:))
    acum serios, eu am 2 prietene f bune iar una este ally, de la alina. de asta cred ca mi-a scapat.

sa ne spui si noua la ce varianta te-ai oprit.

07.10.2010, 18:00:34
  • zuzulicea
    zuzulicea

eu ma gandeam cam asa.. ai luat un material viu - lemnul, l-ai gaurit/ranit, apoi l-ai acoperit/vindecat cu alt material fin si delicat, transfromandu-l in ceva mult mai frumos. asa ca mi s-ar parea potrivit titlul "metamorfoza sufletului", sau "patches over my soul"...
    oricum, mi se par foarte potrivite si frumoase toate titlurile de pana acum, cred ca o sa-ti fie greu sa alegi. :)

07.10.2010, 19:01:56
  • anitabdesign
    anitabdesign

Delicate bride ...

07.10.2010, 20:18:28
  • alinapanait
    alinapanait

oook.
    va multumesc pentru sugestiile de pana acum, si nu ma pot abtine sa recunosc ca una din sintagmele de aici mi-a captat atentia, si sunt foarte entuziasmata de ea.

insa ca sa nu opresc propunerile asa de repede, o sa las subiectul deschis pana luni cum am zis initial, si e posibil sa existe mai multe premii , pentru ca mai am cateva proiecte in minte care ar putea sa beneficieze de cuvintele voastre :P

si havin... :D sa fiu sincera mie imi plac mai mult denumirile in engleza sau franceza.
    cel putin cand trebuie sa denumesc o colectie, un tablou, un proiect in general, imi vine mai firesc sa le denumesc in alte limbi. (acum desigur nu inseamna ca propunerile in limba romana sunt excluse din start, ba chiar astept sa ma uimeasca cineva cu o recomandare irezistibila :D )

07.10.2010, 22:17:46
  • Laruca
    Laruca

Ce si-ar putea dori un tanar pomisor sa devina cand va fi mare? Ceva...plin de frumuste dar avangardist, delicat si suav dar pastrat in timp, de la o generatie la alta, ceva in care el sa traiasca pururi, mereu viu, mereu el.....Oare ce?

"Vise de vlastar"

07.10.2010, 22:21:21
  • deerstuff
    deerstuff

Pai... sa continuam atunci! :))) “Taglines”: Taglines for My Soul, Taglines about Me, Taglines about Life, about Love, Taglines for Time, Taglines … for/about everything else you want ;)

08.10.2010, 02:56:37
  • fillesducalvaire
    fillesducalvaire

Touch of Heaven

08.10.2010, 15:49:18
  • BohemianSin
    BohemianSin

'''Mon âme a moi'''...dupa melodia Patriciei Kass ''Mon mec a moi'', dont know why, privesc bijuteriile ca pe o metafora, le vad ca exprimand o feminitate inchisa undeva intr-un suflet prins de trup...desi ambalajul pare tacut, conservator, rezervat si puternic (culorile sunt destul de profunde ca si impact vizuatl) in interior descoperi o lume magica, boema si plina de povesti prinse intre panze de...dantela, inlantuite, cu sclipiri de perla.

08.10.2010, 23:11:19
  • BohemianSin
    BohemianSin

sau ''mon reve a moi''

08.10.2010, 23:15:50
  • punctG
    punctG

Ce zici de Minimalism? simplu si la obiect...

08.10.2010, 23:27:33
  • punctG
    punctG

sau Gotic Tarziu ori Trecento, un arhitect chiar si in devenire care foloseste dantela rigidizand-o, in cazul tau pe suport de lemn, ma duce cu gandul la crenelurile domurilor apartinand stilului gotic tarziu

08.10.2010, 23:44:34
  • punctG
    punctG

Desi demersul firesc ar fi plecarea de la o idee, un nume, spre materializarea ei - ideii - prin obiect, dar am inteles ca ai un titlu in maneca deja.

09.10.2010, 00:25:27
  • emilie.veres
    emilie.veres

la fusion du bois dentelle ...dar nici in engleza nu suna rau ...fusion of lace wood :)

09.10.2010, 12:24:57
  • funksbyraloo
    funksbyraloo

Dantela e diafana, delicata, ca o adiere, ca aerul... Lemnul sugereaza ideea de timp... zic eu... fiecare inel reprezinta un an, deci uitandu-te la o bucata de lemn imediat te gandesti "oare cati ani are copacul din care provine?"
    Prin urmare, mi se pare ca ar suna foarte potrivit "L'air du temps"... nu e tocmai un titlu original, pt ca exista un parfum care poarta exact acest nume. Acum, nu stiu cum se aplica copyright-ul in acest caz, dar eu zic ca se potriveste de minune. Sau macar ca idee...

09.10.2010, 14:01:11
  • user21
    user21

"L'ace du temps" :))

09.10.2010, 20:11:04
  • funksbyraloo
    funksbyraloo

;)) good one!

10.10.2010, 11:42:02
  • lizzzzziye
    lizzzzziye

M-am mai gandit putin si- Juxtapunere

10.10.2010, 15:35:44
  • delfine
    delfine

sunt foarte curioasa de felul meu - si de asemenea nerabdatoare - prin urmare - ce nume s-a ales pentru colectie?? stie cineva?

12.10.2010, 08:11:00
  • alinapanait
    alinapanait

aseara am avut niste surprize de la baietii cu netul, asa ca nu am putut posta la timp .

asa...
    noua colectie se va numi "Structural Dreams", si 19MM91 este invitat/a sa isi comande premiul din magazin. :)

pentru mine e oarecum curioasa alegerea, pentru ca este primul raspuns primit,si nu ma asteptam sa primesc ce vreau fix din prima.
    mi sa parut un nume "ideal" pentru colectia mea in adevaratul sens al cuvantului . se potriveste foarte bine cu ceea ce am vrut , si toate ideile pe care le aveam pentru o denumire a colectiei sunt comprimate in aceste 2 cuvinte.

12.10.2010, 17:50:48
  • peafowlady
    peafowlady

Si mie tot "Structural Dreams" mi-a placut cel mai mult. Se potriveste de minune.

12.10.2010, 18:22:33
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Si mie mi-a placut tot Structural Dreams si mi-a fost ciuda, ca vroiam si eu sa particip :)) Dar fiind chiar prima sugestie si atat de la fix, am zis ca de data asta zic pas :D:D

12.10.2010, 18:41:04
  • alinapanait
    alinapanait

da, suprinzator cat de bine a nimerit-o. :D

12.10.2010, 19:07:21
  • 19MM91
    19MM91

uau...suuuper:D:D:D
    ma bucur ca ti-a placut:D
    chiar nu ma asteptam:))

12.10.2010, 20:08:14
  • alexandragatin
    alexandragatin

numele este foarte potrivit :) ma bucur sa vad ca mai exista si topicuri constructive pe forumul asta ;)

12.10.2010, 20:29:58