Forum: Locuri & Evenimente Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

  • Zazine
    Zazine

    Dragă creatoare sau creator,

    Pe 1 aprilie 2010 se lansa online Revista Atelierul - prima revistă de handmade din România! Un proiect făcut din pasiune și dragoste pentru frumos care pornea la drum cu un scop bine definit:

    Revista Atelierul a a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade născocite de minți creative și mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend și interviurilor cu artiștii handmade pe care îi admiră.
    Ne-am propus să susținem și să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viață sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spațiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.
    De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să își promoveze creațiile.

    Nu știm nici noi cum, dar timpul a trecut repede-repejor și iată că ne apropiem deja de aniversarea a 2 ani de Revista Atelierul. Și cum altfel mai bine am putea să sărbătorim, decât cu un mare targ handmade asezonat cu tot felul de invitați și activități interesante!

    Marea sarbatoare se va ține joi, 5 aprilie, între orele 17:00 și 24:00 la Energiea/ Expirat (Brezoianu colț cu Lipscani) iar taxa de participare este de 100 de lei.

    Ca participant vei avea la dispoziție scaune și mese din partea localului. Trebuie doar să ne spui de cât spatiu/mobilier ai nevoie.

    Mai trebuie să știi și că toți participanții la târg vor fi promovați prin articole pe site-ul Revistei Atelierul, iar creațiile lor vor fi prezentate în catalogul evenimentului care va fi lansat online cu 2 săptămâni înainte de târg.

    Paginile catalogului vor conține 9 imagini (editate de noi) de la fiecare creator, logo-ul său și toate datele de contact. Pagina ta va fi transformată și într-o invitație personalizată la eveniment numai bună de trimis clienților fideli sau de postat pe blog și pe Facebbook.

    Și pentru că nu putem organiza un targ, pur și simplu, ne-am gândit la tot felul de activități amuzante și creative.

    Pentru a intra în atmosfera handmade vom proiecta tutoriale filmate de noi și, bineințeles, toate numerele revistei Atelierul.

    Vom avea o Zona de Ateliere demonstrative la care te poți înscrie și tu daca vrei să-ți uimești clienții și să le arăți procesul tău de creație.

    Vom avea un Free Shop în care poți aduce să dai la schimb:
    - accesorii handmade sau vintage
    - obiecte decorative
    - furnituri
    - cărți și reviste (de hobby & crafts bineînțeles)

    În Cabina Foto poți să “probezi” și să te amuzi cu măști, ochelari și mustăți handmade. Sau, și mai bine, să inviți vizitatorii să se pozeze purtând accesoriile tale!

    Vrem să facem și o tombolă pentru vizitatori, iar pentru asta te invităm să ne propui o creație de-a ta ca premiu.

    Iar pentru că așa sărbătoare nu se poate poate încheia pur și simplu, de la ora 24:00 vom avea un concert al trupei Loungerie II.

    Târgul va fi promovat pe Radio România Cultural, Radio Geurrilla, în emisiunea Podul lui Fințescu de pe Prima TV și prin intermediul partenerilor noștri media + alte 50 de site-uri culturale, de evenimente.

    Dacă vrei să te înscrii la târg așteptăm de la tine un mesaj pe adresa [email protected] în care sa incluzi:
    - o scurtă prezentare a ta
    - un link spre creațiile tale
    - necesitățile de spațiu/mobilier
    - dacă vrei să ții un atelier demonstrativ
    - dacă vrei să ne propui o creație de-a ta pentru premiu

    Înscrierile la târg se vor încheia pe 17 martie iar confirmarea noastră o vei primi pe 19 martie.

    PS: Dacă n-ai mai participat până acum la târguri handmade, atunci e bine să știi că târgurile sunt metoda perfectă pentru a cunoaște oameni talentați și creativi “din breaslă”, pentru a-ți crește vizibilitatea în lumea handmade din ce în ce mai competitivă și, mai ales, de a-ți prezenta creațiile în mod direct clienților.

    O primăvară minunantă,
    Echipa Atelierul

    11.03.2012, 12:58:16
  • Didiliciozza
    Didiliciozza

    Buna ziua,
    Ma intereseaza sa particip la acest targ in calitate de expozant. Eu nu am fff multe produse si intrebarea mea era daca pot colabora cu alt magazin , care se afla in aceeasi situatie ca si mine. Va multumesc. Unde ma inscriu ? :)
    Zi buna

    11.03.2012, 13:09:38
  • Zazine
    Zazine

    Buna Didiliciozza,

    Poti colabora cu un alt magazin, daca nu ai detule prouse pentru un targ, dar in mailul de inscriere trebuie sa ne prezinti ambele magazine si produsele lor.


    Dacă vrei să te înscrii la târg așteptăm de la tine un mesaj pe adresa [email protected] în care sa incluzi:
    - o scurtă prezentare a ta
    - un link spre creațiile tale
    - necesitățile de spațiu/mobilier
    - dacă vrei să ții un atelier demonstrativ
    - dacă vrei să ne propui o creație de-a ta pentru premiu

    11.03.2012, 14:50:41
  • Doricica
    Doricica

    Interesant, am sa ma inscriu:)

    13.03.2012, 19:54:29
  • ahandmade
    ahandmade

    Super ideile programului prevazut !!! Din pacate, jumatatea saptamanii este dificila, mai ales pentru cei care nu sunt din Bucuresti !!! Daca permitea site-ul, aici era scris cu verde, ca sa se vada invidia !!!! Succes !!!

    14.03.2012, 13:40:01
  • Zazine
    Zazine

    Doricica, ne-a placut foarte mult magazinul tau! Te asteptam cu un mail :)

    15.03.2012, 10:18:58
  • Doricica
    Doricica

    :)) Am trimis, gata!

    15.03.2012, 17:43:21
  • Zazine
    Zazine

    Buna dragelor,

    Se apropie Noaptea Alba a Creatorilor & Designerilor de Produs.
    Daca nu v-ati inscris deja ca participanti, va asteptam joi pe 5 aprilie de la 17:00 in Energiea sa ne vizitati.

    Catalogul evenimentului: http://issuu.com/atelierul/docs/noaptea_alba_a_creatorilor

    Comunicatul evenimentului: http://www.revista-atelierul.ro/2012/03/30/2-ani-de-revista-atelierul-noaptea-alba-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs/

    Toate bune,
    Zazine

    30.03.2012, 09:34:23