Forum: Suport Breslo Notificari client
elenaletitiahaggIn calitatea de client, eu pot primi notificari atunci cand unul din magazinele mele preferate isi reinnoieste stocul? Caz concret: astept de 10 zile ca un anume magazin sa posteze produse noi. E obositor sa tot verific de cateva ori pe zi :((
16.04.2013, 00:32:08
Multumesc.
choice4allLa partea tehnica nu ma bag sa va raspund, dar imi permit sa va sugerez sa contactati vanzatorul respectiv si sa-i solicitati sa va notifice cand improspateaza stocurile. Nu cred ca s-ar supara, pana la urma el vrea sa vanda.
16.04.2013, 19:45:36
ramonaignatNu cred ca exista aceasta posibilitate. Eu asa procedez cu clientii, daca stiu ca cineva asteapta un produs de la mine, ii trimit mesaj in momentul in care aduc produsul respectiv. :)
16.04.2013, 20:17:14
foxyilinaEu personal, am o lista cu clientii care doresc sa primeasca notificari pe email de la mine, in legtura cu promotiile, produsele noi, etc... Cand apar modificari notabile, trimit emai-uri clientilor mei. Cu siguranta daca contactati vanzatorul si ii cereti acest lucru, acesta va va tine la curent cu noutatile.
16.04.2013, 20:23:14
numai bine
elenaletitiahagg@choice4all, @ramonaignat, @foxyilina Foarte buna idee. Multumesc :)
23.04.2013, 10:59:44