Forum: Orice altceva Noul sistem de taxa

• user4039
    user4039

Am citit mai nainte mesajul de la breslo cu modificarile de taxa care urmeaza sa se faca din 2012. Am inteles ca cei de la breslo si-au marit echipa, insa si noi suntem mai multi. De ce in felul asta taxa nu scade? Pentru ca chiar daca la prima impresie pare o taxa/zi nesemnificativa, pe luna ea vine mai mult decat pana acum. :| Nu mi se pare avantajos. In plus, se ofereau si reducerile daca era platit pe 3 luni sau mai multe...

21.11.2011, 18:13:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

modificarile de taxa se fac de pe 1 decembrie anul curent. nu din 2012.

reducerile...nu e obligat nimeni sa acorde reduceri... a fost... o promotie si atat!

cu restul...nu te pot ajuta, dar macar am vrut sa-ti atrag atentia de cand sunt modificarile. sa nu te ia prin surprindere.

21.11.2011, 18:20:27
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Buna onitzy.
    Din pacate avem nevoie de resurse pentru a aduce mai multi oameni in echipa, pentru a putea pune in practica proiecte viitoare si pentru a putea creste si duce Breslo la urmatorul nivel. In afara de asta, nici costurile platformei nu stau tocmai pe loc mai ales daca nr. de utilizatori creste.

Stim ca o marire de taxe nu e o veste buna pentru nimeni dar din pacate e singura solutie pentru a mentine si a dezvolta platforma aceasta. De asemenea este evident caavem nevoie de mai multi oameni in echipa care sa analizeze produsele postate, sa se ocupe de cazurile cu poze furate, produse SH si tot asa.

Inca ceva: modificarea de taxa se aplica de la 01.12.2011

21.11.2011, 18:24:32
  • user4039
    user4039

Da, am inteles cu ca este din decembrie...Eu am platit deja, si de aia am zis ca din 2012. In fine... Si am inteles ca si membrii echipei sunt mai multi, dar cum ziceam sunt si mai multe magazine care platesc taxa. Deci eu as fi considerat ca era de unde sa se faca rost de resursele necesare.

21.11.2011, 18:26:45
  • badaboom
    badaboom

Buna! Aceeași problema si la mine, legat de noul sistem despre care tocmai am aflat! (Doar ca eu platind prin pay-pal nu am inteles nici pana acum care era reducerea :)) - pt ca oricum plateam la fel, dar that's in the past.
    Din cate am inteles de pe alt topic de la Andra & Scortisoara se vor putea alege zilele in care magazinul va sta deschis...ceea ce mi se pare super!
    Asadar AS RUGA ADMINII SA VINA CU NISTE EXPLICATII MAI PE LARG! eventual si cu exemple concrete...despre cum putem lua bresleii, cum alegem zielele (fizic, care este calea, "pe ce buton apasam") cum anume folosim bresleii pt a tine magazinul deschis. Adica explicatii gen TAXA pentru TOnTZI!
    Am vazut mai sus un topic al lui Luigi de regulament care spune cum ca "Analizarea Politicii de Taxe: Politica de Taxe este stabilita de Breslo si nu poate face subiectul unei discutii publice pe Forumul Breslo" . Nu ar fi mai constructiv sa primim niste explicatii privind functionarea mai bine? zic si eu...
    Multumesc si scuze daca am comentat :p

21.11.2011, 18:29:30
  • user4039
    user4039

Probabil mai asteptam putin si mai vin si alte explicatii :)

21.11.2011, 18:36:22
  • user4039
    user4039

Si apropo, am inteles...daca vreti puteti inchide subiectul :)

21.11.2011, 18:37:38
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Dau un copy & paste aici si promit sa revin mai pe seara cu si mai multe detalii:

Dupa 1 Dec, nu o sa mai fie disponibil meniul de plata vechi. Cand ti-a expirat perioada de valabilitate a magazinului (nu stiu cand vine asta la tine, dar poti vedea in Meniul Financiar) o sa inceapa sa ti se ia zilnic din cont cate 0,5 Breslei, persupunand ca listezi numai handmade. Si tot asa, in fiecare zi cate 0,5 Breslei pana se termina. Cand se termina Bresleii din contul tau, magazinul se suspendeaza ca si pana acum daca nu plateai taxa lunara. Atunci trebuie sa cumperi din nou Breslei si iar ti se vor lua cate 0,5 Breslei zilnic din cont.

Poti sa cumperi in orice moment oricati Breslei. Taxa anuala e de ex. 365/2 = 182,5 Breslei. Daca ii cumperi pe aceastia maine, un an intreg ai magazinul activ, presupunand ca listezi doar handmade si nu ii folosesti pentru alte scopuri gen publicitate.

21.11.2011, 18:57:35
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

PS: vorbim pe doua fronturi asa ca hai sa cotinuam aici, mi-e mai usor si mie:
    www.breslo.ro/Forum/Taxa-magazin_topic_5785/?p=2

21.11.2011, 18:59:04
  • Breslo
    Breslo

Ne-am mutat aici: www.breslo.ro/Forum/Continuare_topic_6028

Va multumim,
    Echipa Breslo

22.11.2011, 16:24:46