Forum: Suport Breslo Nu apar noile tarife de livrare

• anitabdesign
    anitabdesign

buna, am facut niste modificari la profil de trimitere am doua categorii. Degeaba aleg oricare, la comenzile noi primite nu apare costul transportului, apare 0. Ce trebuie sa modific sa-mi apara una dintre profilurile adaugate?

Multumesc!
    Anita.

28.01.2014, 11:58:19
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

Si eu am patit acelasi lucru la una dintre comenzi.

29.01.2014, 12:50:11
  • anitabdesign
    anitabdesign

Eu de cand am facut schimbarea, primesc comenzi doar asa fara taxa de livrare....Ciudat, dar sper ca cineva sa ma ajute:)

30.01.2014, 13:46:19
  • Breslo
    Breslo

Din lista de produse, trebuie selectat profilul aferent fiecarui produs.

Din cate am vazut in contul tau inca sunt majoritatea produselor pe profilul vechi de livrare.

30.01.2014, 16:58:56
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Ce am observat eu:
    - trebuie sa pui suma si la "Impreuna cu alt produs", nu doar la "cost". Daca lasi 0 cum e by default, daca ai o comanda cu mai multe produse logic ca iti va aparea 0 la final.

Daca nu ai acelasi profil de livrare la toate produsele, in momentul in care intr-o comanda ai produse cu mai multe profile de livrare, costurile se cumuleaza (chiar daca cifra e aceeasi). De aceea e mai bine sa modifci profilul vechi decat sa faci un unul nou, altfel vei fi in situatia de a fi nevoit sa modifici manual profilul la toate celelalte produse din magazin.

Ce nu am descoperit inca e cum sa stergi un profil de livrare de care nu mai ai nevoie.

01.02.2014, 02:01:06
  • love4felt
    love4felt

Ma pregateam sa scriu ca la mine desi am trecuta suma si la "impreuna cu un alt produs" daca imi adaug propriile produse in cosul de cumparaturi imi apare 0 la taxe de livrare, dupa care mi-am dat seama ca eu am bifat transport 0 si predare personala la mine in oras, si de aia e zero. Puteti ruga pe altcineva din alt oras sa va verifice daca apare si taxa de transport, daca verificati singuri puteti sa patiti ca mine.

01.02.2014, 10:46:32
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Legat de asta, am mai observat ca daca bifezi 0 taxe livrare pentru orasul tau, se aplica la comenzile din intreg judetul, nu doar la cele din oras. Ceea ce nu e ok, e logic ca in alte orase trimiti prin posta si platesti o taxa de transport, fie ca sunt in judetul tau sau in altul...

01.02.2014, 10:54:36
  • anitabdesign
    anitabdesign

Multumesc pentru ajutoare si idei. Am descoperit deja treaba cu "verificare proprie" dar inca nua m incercat cu "taxa impreuna cu alt produs". E cam ciudat treaba si avand peste 300 de produse n-o sa ma apuc dintr-odata sa modific toate....
    Multumesc si sper sa se rezolve aceasta problema si la altii:)

02.02.2014, 10:34:06
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Eu mi-am modificat profilul vechi de livrare (am schimbat de la 8 lei la 10 lei) si mi s-a schimbat automat la toate produsele. Am primit o comanda continand produse postate cam pe vremea asta anul trecut si aparea la cost transport 10 lei. Deci a avut succes schimbarea.

02.02.2014, 11:20:34
  • lucashop
    lucashop

eu am schimbat la toate profilele create taxa de livrare si acum la unele comenzi se dubleaza taxa nu stiu de ce..

04.02.2014, 00:02:56
  • user4039
    user4039

lucashop, proabil ai bifat ca taxa se adauga la fiecare produs in parte, ci nu se imbarte la tpate produsele din cos

04.02.2014, 21:28:20