Forum: Feedback pentru magazinul tau Nu imi plac clientii care nu raspund. Voi ce parere aveti?

 • Esarfette
  Esarfette

  Nu stiu altii cum sunt, dar eu urasc cand mi se pue o intrebare in legatura cu un obiect. Raspund si apoi nu mai primesc raspuns nici ca da nici ca ba. mi se pare nefiresc si nepoliticos.
  Voi ce parere aveti?

  11.07.2014, 15:35:42
 • Lona11
  Lona11

  Sigur că civilizat este să închei un dialog, dar nici să urăşti întrebările despre un obiect pe care vrei să-l vinzi, mai ales on line, nu mi se pare o atitudine corectă!

  16.07.2014, 09:45:04
 • asnic
  asnic

  Buna ziua

  Eu, in calitate de client, urasc sa adresez intrebari vanzatorilor. Mi se pare anormal, atunci cand vreau sa cumpar.... un colier (de exemplu), sa nu scrie care e lungimea lui. Sau, si mai rau, sa intreb din ce margele e facut (plastic, cristal, cuart etc.).

  Si, imi pare rau Esarfette dar, dupa ce ca astept ore bune raspunsul de la vanzator, nu mai am chef sa si multumesc pentru un raspuns care TREBUIA sa fie inclus in descrierea produsului.

  Cu totul altfel sta treaba insa cand intreb vanzatorul daca imi poate face/confectiona mai multe ..... coliere din margele de nisip (de exemplu) daca pe e-store imi arata ca are pe stoc un singur produs din acel model/culoare. Atunci mi se pare normal sa multumesc indiferent de raspunsul primit de la vanzator.

  24.07.2014, 10:31:25
 • Esarfette
  Esarfette

  Am postat si am si uitat mai apoi de acest thread. Eram extrem de nervoasa.
  In primul rand am formulat gresit fraza
  - vroiam sa spun doar ca urasc cand mi se pun intrebari si nu mi se mai raspunde, atat, dar m-am extins si am rabufnit, pentru ca fusesera prea multe instante.

  A fost una din putinele dati cand am postat ceva fara sa recitesc si mesajele de aici nu pot fi corectate

  Cat despre detaliile pe care nu le dau vanzatorii, acesta este un subiect cat se poate de adevarat, dar aici nu fusese cazul. Inafara de:
  - material
  - marime in cm
  - daca este pictata manual, vopsita manual sau doar tivita si cusuta manual
  - o descriere draguta si un nume semnificativ
  voi ce ati mai scrie despre o Esarfa?

  Mi s-au cerut detalii destul de absurde si destul de multe si am raspuns cu rabdare si mai apoi nu mi s-a mai raspuns nimic. Voi nu v-ati fi enervat?

  11.10.2015, 23:50:39