Forum: Suport Breslo Nu-mi apar noile produse adaugate in magazin
PorcelainePe data de 5 august am adaugat produse noi in magazinul meu Porcelaine, respectind toti pasii de la "adaugare produs nou" pina la "verifica si salveaza". Pot vizualiza produsele adaugate in Contul meu/Produse/Lista mea de produse...., insa nu apar in magazin.
07.08.2011, 09:58:12
Rog spuneti-mi unde e problema
CinnamonClovesPorcelaine, eu pot sa vad 11 produse la tine in magazin...lipseste ceva?
07.08.2011, 12:09:27
PorcelaineDa, lipsesc 19 produse. Adica tot ce-am introdus pe data de 5 august.
08.08.2011, 08:26:17
Si am procedat intocmai cum am mai procedat si in alte dati. Ori de cite ori am revenit cu vreo modificare, am dat salvare, salvare.....
PorcelaineEle sint si le pot vedea in Contul meu/Magazin/Produse/Lista mea de produse alaturi de celelalte 11 produse pe care le vedeti voi in magazin
08.08.2011, 08:28:26
bijouxdemonangesigur ai trecut 1 la cantitate??
08.08.2011, 15:54:58
Porcelaineam trecut 0 la cantitate :(
08.08.2011, 18:53:30
pentru ca nu le am pe stoc, le voi executa la comanda daca doreste cineva
am sa incerc sa pun 1 la cantitate si sa vad
PorcelaineDe aici a fost buba
08.08.2011, 19:03:43
Am trecut 1 la cantitate si acum sint si in magazin
Multumesc mult de ajutor
bijouxdemonange:)
08.08.2011, 19:48:26
n-au cum sa fie cu stoc 0 si in magazin in acelasi timp.
Stoc 0 este pentru portofoliu. adica cele cu stoc 0 pot aparea in portofoliu (dupa ce il activezi :) )
bijouxdemonangede fapt...pentru situatiile de acest gen (stoc zero, realizabil la comanda) a fost creat portofoliul..
08.08.2011, 19:53:42
.pentru a nu exista discutii atunci cand un cumparator comanda un produs si apoi constata ca de fapt era realizabil la comanda, nu in stoc... multi nu citesc descrierea...si chiar daca o citesc uneori te oftici cand vrei ceva imediat si nu se poate, tre sa mai astepti...poate nici nu ptoi astepta...inf ine...
plus ca e destul de aiurea sa vezi intr-un magazin mai multe produse care de fapt nus e afla in stoc...
magazinele virtuale sunt in general pentru comenzi ale produselor existente... comenzile personalizate fiind altceva :)
CinnamonClovesSubscriu la ce a spus Andra.
08.08.2011, 22:53:04
Propun sa treci produsele care nu se afla pe stoc in continuare cu stoc 0 pentru a fi vizibile in Portofoliu.
Depinde desigur de timpul necesar lucrarii (poate daca era vorba de 1-2 zile le-ai fi putut lasa cu stoc 1), dar cred ca la portelan dureaza suficient de mutl ca sa se justifice prezenta doar in portofoliu.
PorcelaineAveti mare dreptate. Insa daca le trec DOAR in Portofoliu (si-am sa le trec si acolo), atunci chiar nu mi le mai vizioneaza nimeni. Daca nu au rabdare sa citeasca descrierea unui produs (3 vorbe pe care le-am scris acolo, in care specific si ca se face la comanda...), sa caute prin magazinul meu, sa caute prin portofoliu ...nu cred ca vor cauta. Eu in magazinul asta nu-mi pun sperante de vinzare, vreau doar sa trimit adresa magazinului meu la diversi, sa trec adresa magazinului pe cartea de vizita , sa fie ca o reclama la munca mea (asta pentru ca nu am un site). Cu ocazia asta, trimitind linkul magazinului meu la diversi, fac reclama si lui Breslo.
09.08.2011, 10:26:20
bijouxdemonangepai daca tii magazinul mai mult de prezentare...cu atat mai mult nu vad rostul a le tine in magazin, spre vanzare, ci in portofoliu, pentru prezentare.
09.08.2011, 10:59:17
poti scrie in descrierea magazinului ca realizezi la comanda si dai link si catre portofoliu pentru a vedea ceea ce faci.
poti scrie asta si in politica magazinului
solutii sunt :)
mult succes!
PorcelaineMultumesc, asemena
09.08.2011, 11:42:46