Forum: Suport Breslo Nu-mi apar noile produse adaugate in magazin

• Porcelaine
    Porcelaine

Pe data de 5 august am adaugat produse noi in magazinul meu Porcelaine, respectind toti pasii de la "adaugare produs nou" pina la "verifica si salveaza". Pot vizualiza produsele adaugate in Contul meu/Produse/Lista mea de produse...., insa nu apar in magazin.
    Rog spuneti-mi unde e problema

07.08.2011, 09:58:12
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Porcelaine, eu pot sa vad 11 produse la tine in magazin...lipseste ceva?

07.08.2011, 12:09:27
  • Porcelaine
    Porcelaine

Da, lipsesc 19 produse. Adica tot ce-am introdus pe data de 5 august.
    Si am procedat intocmai cum am mai procedat si in alte dati. Ori de cite ori am revenit cu vreo modificare, am dat salvare, salvare.....

08.08.2011, 08:26:17
  • Porcelaine
    Porcelaine

Ele sint si le pot vedea in Contul meu/Magazin/Produse/Lista mea de produse alaturi de celelalte 11 produse pe care le vedeti voi in magazin

08.08.2011, 08:28:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

sigur ai trecut 1 la cantitate??

08.08.2011, 15:54:58
  • Porcelaine
    Porcelaine

am trecut 0 la cantitate :(
    pentru ca nu le am pe stoc, le voi executa la comanda daca doreste cineva
    am sa incerc sa pun 1 la cantitate si sa vad

08.08.2011, 18:53:30
  • Porcelaine
    Porcelaine

De aici a fost buba
    Am trecut 1 la cantitate si acum sint si in magazin
    Multumesc mult de ajutor

08.08.2011, 19:03:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:)

n-au cum sa fie cu stoc 0 si in magazin in acelasi timp.

Stoc 0 este pentru portofoliu. adica cele cu stoc 0 pot aparea in portofoliu (dupa ce il activezi :) )

08.08.2011, 19:48:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

de fapt...pentru situatiile de acest gen (stoc zero, realizabil la comanda) a fost creat portofoliul..
    .pentru a nu exista discutii atunci cand un cumparator comanda un produs si apoi constata ca de fapt era realizabil la comanda, nu in stoc... multi nu citesc descrierea...si chiar daca o citesc uneori te oftici cand vrei ceva imediat si nu se poate, tre sa mai astepti...poate nici nu ptoi astepta...inf ine...

plus ca e destul de aiurea sa vezi intr-un magazin mai multe produse care de fapt nus e afla in stoc...

magazinele virtuale sunt in general pentru comenzi ale produselor existente... comenzile personalizate fiind altceva :)

08.08.2011, 19:53:42
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Subscriu la ce a spus Andra.

Propun sa treci produsele care nu se afla pe stoc in continuare cu stoc 0 pentru a fi vizibile in Portofoliu.
    Depinde desigur de timpul necesar lucrarii (poate daca era vorba de 1-2 zile le-ai fi putut lasa cu stoc 1), dar cred ca la portelan dureaza suficient de mutl ca sa se justifice prezenta doar in portofoliu.

08.08.2011, 22:53:04
  • Porcelaine
    Porcelaine

Aveti mare dreptate. Insa daca le trec DOAR in Portofoliu (si-am sa le trec si acolo), atunci chiar nu mi le mai vizioneaza nimeni. Daca nu au rabdare sa citeasca descrierea unui produs (3 vorbe pe care le-am scris acolo, in care specific si ca se face la comanda...), sa caute prin magazinul meu, sa caute prin portofoliu ...nu cred ca vor cauta. Eu in magazinul asta nu-mi pun sperante de vinzare, vreau doar sa trimit adresa magazinului meu la diversi, sa trec adresa magazinului pe cartea de vizita , sa fie ca o reclama la munca mea (asta pentru ca nu am un site). Cu ocazia asta, trimitind linkul magazinului meu la diversi, fac reclama si lui Breslo.

09.08.2011, 10:26:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

pai daca tii magazinul mai mult de prezentare...cu atat mai mult nu vad rostul a le tine in magazin, spre vanzare, ci in portofoliu, pentru prezentare.

poti scrie in descrierea magazinului ca realizezi la comanda si dai link si catre portofoliu pentru a vedea ceea ce faci.

poti scrie asta si in politica magazinului

solutii sunt :)

mult succes!

09.08.2011, 10:59:17
  • Porcelaine
    Porcelaine

Multumesc, asemena

09.08.2011, 11:42:46