Forum: Suport Breslo Nu mi-au aparut toate produsele dupa revenirea din vacanta...
EvutzaSalutare tuturor!
20.01.2013, 11:09:22
Eu am intampinat o problema si am nevoie de ajutorul vostru.
Ieri pe 19 ianuarie am revenit din vacanta, iar revenirea a fost foarte lenta pe Breslo..
Cu asta vreau sa spun ca la sectiunea Gastronomie unde aveam postate majoritatea produselor erau postate doar o mica parte..
Dupa cateva ore mai erau adaugate una sau doua produse..
Insa nici pana astazi nu s-au adaugat toate.
Sunt produse din magazinul meu ce nu apar inca nicaieri pe Breslo, decat in magazinul meu.
De fapt aceasta inmioara cu miere (www.breslo.ro/Product/Inimioara-de-miere-Model-4_746606) e o exceptie, caci apare atat in magazinul meu, cat si in sectiunea de la ghid de cadouri, insa in cea de gastronomie tot nu apare inca..
Este un proces normal sau e o eroare la site?
Cam cat dureaza pana vor fi postate toate produsele din magazin in celelalte sectiuni Breslo?
Multumesc si o zi frumoasa va doresc!
CinnamonClovesEvutza, inimioara cu miere apare la Gastro, in sectiunea Bunatati coapte: www.breslo.ro/Category/Gastronomie_24/bunatati-coapte_2451/?p=1
20.01.2013, 12:41:06
Am mai verificat 1-2 produse de la tine din magazin si toate apar in categoria Gastro. Totul pare a fi deci in ordine.
EvutzaMultumesc de raspuns, Cinnamon!
20.01.2013, 12:55:38
Produsele care nu apar decat in magazinul meu deocamdata sunt urmatoarele;
* bulgarasi cu nuci (www.breslo.ro/Product/Bulgarasi-cu-nuci_747077)
* bomboane raffaello (www.breslo.ro/Product/Raffaello_751159)
* inimioara model #2 (www.breslo.ro/Product/Inimioara-de-miere-Model-2_746589)
* inimioara model #4 (www.breslo.ro/Product/Inimioara-de-miere-Model-4_746606)
* inmioara model #1 (www.breslo.ro/Product/Inimioara-de-miere-Model-1_746577)
* inimioara model #3 (www.breslo.ro/Product/Inimioara-de-miere-Model-3_746599)
Multumesc!
EvutzaSi inca o rugaminte, daca se poate..
20.01.2013, 13:02:53
As dori sa pot trece inapoi in sectiunea Gastronomie o parte din produsele ce le pusesem de Sarbatori.
Am incercat sa fac asta, in edit la schimbarea categoriei dar nu am reusit. nu se salveaza nicicum..
E ceva firesc?
Adica din moment ce am facut o data schimbarile ele nu se mai pot modifica?
(Precizez ca initial erau toate in sectiunea Gastronomie, apoi de sarbatori am vazut ca era si sectiunea de Craciun, asa ca o parte din ele le-am mutat acolo)
Daca acum doresc sa mut o parte din cele de Sarbatori inapoi in Gastronomie, se mai poate face modificarea asta sau nu?
EvutzaDoresc sa va anunt ca au trecut deja 3 zile de cand am revenit din vacanta si inca nu au aparut in seciunea Gastronomie produsele mentionate mai sus.
21.01.2013, 17:41:55
Ele continua sa apara doar in magazinul meu, insa nu sunt vizibile pe Breslo pentru a le vedea toata lumea.
De asemeni, nu reusesc nici sa fac schimbarile din sectiuni.
Se poate va rog, sa ma ajute cineva?
Multumesc!
bijouxdemonangeNu te pot ajuta, dar voi da problema ta mai departe!
21.01.2013, 20:56:55
M-am uitat si eu in sectiunea Gastronomie si intr-adevar aceste produse nu apar nicaieri :)
Evutzamultumesc frumos! :)
21.01.2013, 21:16:12
BresloBuna,
22.01.2013, 15:17:41
Investigam acum. Te anuntam imediat cum ne dam seama unde e problema.
Unde te blochezi cand vrei sa schimbi categorile? spune-ne mai multe ca sa te putem ajuta.
BresloGata, am rezolvat. Multumim!
22.01.2013, 16:07:31
EvutzaOh, ce bine! :D
22.01.2013, 17:33:10
Multumesc mult, Breslo! :)
Legat de categorii, cred ca tocmai am rezolvat problema, desi se incarca mai greu produsele in sectiunea aferenta..
Cand schimbam subcategoria din categoria ce o doream, imi spunea ca am cele 14 tag-uri si nu mai puteam adauga. Asa ca incercam sa sterg din tag-urile din categoria anterioara (de exemplu sa dau X la decoratiuni de masa sau ceva de genul) si nu mergea, ma trimitea de pe pagina.
Iar daca lasam asa, adica schimbam doar categoria principala si subcategoria, iar tag-urile le lasam pe aceleasi pentru ca eru destule si nu le puteam sterge, cand dadeam la final "verifica si salveaza" se salva tot cu categoria anterioara, adica nu se facea modificarea.
Acum mi-a trecut prin mintea sa le dau X tag-urilor trecutte de mine manual, nu celor ramase din sectiunea anterioara.
In felul acesta ma anunta sus ca se vor modifica categoriile anterioare, raspundeam prin "da", modificam iar categoriile, nu mai ramaneau cele anterioare, adaugam altele si.. se rezolva toata treaba asta cu bine :P
Deci.. e bine acum! :D
Va multumesc mult de tot si va doresc sa aveti o seara cat mai frumoasa! :)