Forum: Suport Breslo Nu pot adauga produse noi - nu incarca imagini la noul produs
OrigamiShopRomaniaBuna ziua, tocmai am sosit si eu pe taram :) dar nu reusesc sa inaintez... stie cineva de ce, atunci cand incerc sa adaug un produs nou, dupa browse si selectare, cand apas pe butonul salveaza se sterge ce am selectat eu la poza si o iau de la capat in pasul 2? nu pot trece la 3 si sa finalizez... am incercat de 3 ori, este ceva normal la inceput? sau...?
28.04.2012, 16:21:11
OrigamiShopRomaniaAm incercat sa adaug si o poza la avatar/ banner - am respectat dimensiunile exacte in pixeli dar tot nu obtin rezultate... s-a mai lovit cineva de o problema similara? multumesc anticipat
28.04.2012, 17:57:35
ramonaignatBuna , sa stii ca si eu ma mai lovescocazional de astfel de probleme ...:(
30.04.2012, 09:26:16
Vad ca nu a raspuns nimeni, incearca sa contactezi adminii. SUCCES !
i.lineEu ma tot chinui sa trec de la pasul 3 la 4 ... sunt ceva probleme tehnice...nu imi explic inca...uneori dupa zeci de minute de incercari, reusesc sa listez produsul, dupa care care incepe distractia la alt produs... de cateva zile se intampla asta:((
07.05.2012, 14:44:47
CinnamonClovesPoza de la avatar sau banner nu se actualizeaza in timp real. Asta inseamna ca desi informatia s-a salvat, mai dureaza cateva minute pana se schimba efectiv imaginea. Daca nu vrei sa astepti poti da Refresh / F5.
07.05.2012, 19:45:45
Tocmai am testat listarea unui nou produs si totul e ok. Pasii sunt urmatorii:
1. Completezi titlul, descrierea, pretul si profilul de livrare
2. Click pe Salveaza
3. Ajungi la imaginea produsului. Click choose pentru a selecta o imagine, apoi ok.
4. Dupa ce imaginea s-a incarcat apare pe ecran
5. Repeta pasii 3+4 pentru toate cele 4 imagini
6. Click sus pe "3. Categorii". Se incarca pagina de categorii
7. Selectezi Categoria, apoi Click pe o subcategorie, apoi click pe o eticheta (sau mai multe), apoi introduci etichetele personalizate
8. Click sus pe "4. Verifica si Salveaza"
9. Click pe Salveaza
Daca la pasul 2 ai incarcat deja o poza si apesi "Salveaza" fara sa incarci a 2a poza, primesti urmatorul mesaj: "Nu ai selectat nici o imagine. Apasa buton "Browse" pentru a selecta o imagine!" Ca sa treci de la pasul 2 la pasul 3 odata ce ai incarcat min. o poza trebuie sa dai click sus pe "3. Categorii". Acelasi lucru ca sa treci de la 3 la 4: trebuie sa dai click sus pe "4. Verifica si Salveaza" si sa fi ales categoria (1), subcategoria (2) si cel putin o eticheta Breslo (3+4). Etichetele personale (5) sunt optionale.
Daca tot nu merge incearca sa schimbi browserul. Breslo nu suporta Internet Explorer si unele functii Breslo nu sutn disponibile in acest browser. Incearca Firefox, Safari sau Chrome.