Forum: Suport Breslo Nu pot sa cumpar breslei, desi am achitat factura la banca

• Artistic.com.ro
    Artistic.com.ro

Buna ziua,

Tocmai am achitat o comanda pentru a cumpara breslei, iar cand am intrat in contul meu, comanda nu mai exista. Ma puteti lamuri?
    Este pentru prima data cand cumpar breslei.
    Numarul comenzii este BRESLEU - 11395.
    Va pot trimite si factura de la banca, scanata.

In plus, nu pot trimite niciun mesaj la [email protected]

O zi buna,
    Artistic.om .ro

08.05.2013, 17:18:34
  • user61482
    user61482

Din cate stiu, bresleii vor aparea la tine in cont imediat ce vor aparea in conturile celor de la Breslo. Poate dura o zi-doua, nu te speria :)
    Mi s-a intamplat si mie sa dispara comanda dar bresleii au aparut , nu a fost nicio problema.

08.05.2013, 17:37:09
  • Artistic.com.ro
    Artistic.com.ro

Multumesc :)

08.05.2013, 17:52:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna ziua

Sunt cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont:

__________1. Timpul de procesare al platii:

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Sursa si mai multe informatii: www.breslo.ro/Forum/plata-penru-magazin_topic_7926/?p=1

__________2. Valabilitatea comenzilor de breslei:

Comenzile generate din rubrica Financiar sunt valabile doar 24 de ore.

Cand o comanda este confirmata, ea va fi din nou vizibila in Comenzile mele - Breslei cumparati.

Daca plata nu este efectuata in decursul celor 24 de ore, va trebui sa generati o comanda noua.

Sursa: www.breslo.ro/Forum/Update-despre-valabilitatea-comenzilor-de-Breslei_topic_7516

__________3. Mesajele catre adresa [email protected] se trimit de pe contul de mail (de pe yahoo, gmail sau unde aveti dumneavoastra), iar nu prin mesageria Breslo!
    [email protected] este o adresa de mail, de aceea in sectiunea Contact este trecuta la rubrica "Email"

Vezi Contact, in bara de jos a paginii.

Daca plata nu se proceseaza in intervalul specificat, urmati pasii pe care ii gasiti in primul link de mai sus, respectiv trimiterea unui mail pe aceasta adresa cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU xxxxx " si factura atasata.

08.05.2013, 23:17:14
  • Artistic.com.ro
    Artistic.com.ro

Multumesc pentru raspuns.

O zi buna!

09.05.2013, 09:01:42