Forum: Suport Breslo Nu pot schimba avatarul

• nairafee
    nairafee

De fiecare data cand incerc sa schimb avatarul apare tot cel vechi, desi la "Informatii personale" apare cel nou. Am dat refresh de multe ori, am dat clear cookies si cache, dar nimic. Multumesc

22.08.2012, 17:03:52
  • nairafee
    nairafee

Iar de fiecare data cand intru la "Informatii personale" apare o notificare "Te rugam sa completezi localitatea!". Completez localitatea, salvez si dupa cateva secunde apare din nou.

22.08.2012, 17:12:26
  • simonikb
    simonikb

Ce bine ca a scris cineva si despre subiectul acesta:)
    Aceeasi problema o intampin si eu de vreo 2 saptamani incoace de cand m-am decis sa imi schimb avatarul. La inf personale figureaza foto noua ,insa la avatar este tot cea veche. Dupa mai multe incercari esuate am renuntat sa mai fac ceva si am lasat-o balta.
    M-am gandit ca este o problemutza a site/ului si ca se va remedia in timp. Acum obs ca se confrunta si alte persoane cu treaba asta :)
    Sa speram ca se remediaza. O zi buna tuturor!

23.08.2012, 13:30:16
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Avatarele se schimba la urmatoarea actualizare a serverelor. Ca sa faceti o actulizare manuala, apasati F5 sau clic pe "reload" in browser, si ar trebui sa apara avatarul nou.

Cu localitatea e o mica smecherie: trebuie sa completezi intai primele litere si sa astepti sa-ti apara automat lista derulanta cu localitatile, apoi selectezi localitatea ta din lista.

23.08.2012, 15:57:14
  • simonikb
    simonikb

Merci pentru informatii cinnamon. Foarte utile :)

23.08.2012, 22:12:16