Forum: Suport Breslo Numarul produselor afisate pe pagina
VYOLETTANu inteleg deloc !
19.02.2014, 05:45:53
Produsele mele sunt in numar de 300 - 30 pagini x 10/pag dar in magazinul Vyoletta pe Breslo apar doar 70 - 7 pag x 10 /pag.
Exista o triere ? o catalogare ? un numar de produse admise sau impuse ?
Se pune problema temporala ?
love4feltVyoletta, verifica daca nu cumva ai produse care sunt in curs de editare, adica la care ai pus descriere, poze, dar la care nu ai dat salveaza la final
19.02.2014, 09:58:22
furnituri4bijuSaluty ;) In magazinul tau sunt afisate 230 de produse ... 6 pagini cu cate 36 produse, iar pe ultuima pagina sunt 14. Poate restul sunt cu stoc 0!
19.02.2014, 10:22:29
VYOLETTAMultumesc ! love4felt - nu exista aceasta situatie , am verificat ; furnituri4biju - socotesc minunat in zori ( cand ma culc !) , ai dreptate aici , nu sunt produsele cu stoc 0 cele neafisate , am verificat si oricum , nu am eu atatea produse vandute, altceva este.
19.02.2014, 11:30:35
Si nu inteleg , pentru ca reactionez cu aceste sesizari numai la impulsurile unor cumparatori care evident doresc niste bijuterii care au fost postate acum un an de zile , le stiu ei probabil , le-au notat ; eu le gasesc in produsele mele dar ele nu mai sunt afisate pe pagina Vyoletta.S-ar putea sa fie aceasta o regula , adica sa nu mai apara pozele daca sunt cu stoc 0 ?
Trebuie sa verific foarte serios pagina , sa fac toate notificarile corect.
bijouxdemonangeDaca produsele sunt cu stoc 0, acestea nu sunt afisate in magazin! In magazin sunt afisate doar produse cu stoc!
19.02.2014, 15:27:45
Pe acestea fara stoc in schimb le gasesti, alaturi de cele in stoc, in portofoliu (probabil unde le-au si vazut clientele tale):
www.breslo.ro/Portofoliu/VYOLETTA/Nesortate_categorie_491935