Forum: Suport Breslo o intrebare de la o incepatoare

• didi80
    didi80

Buna! Sunt foarte noua in domeniu si vreau sa-mi explice si mie cineva ce inseamna defapt acest feedback, si cu ce ma ajuta pe mine ca si cumparator sau pe cei de la care cumpar. Poate ca pare o intrebare prosteasca dar chiar nu stiu. Va doresc o zi cat mai frumoasa si calduroasa :). Adina

23.01.2013, 11:22:40
  • foxyilina
    foxyilina

Aceasta rubrica este deschisa pentru cei care vor pareri, sfaturi de la ceilalti colegi, pentru a-si imbunatati magaznul.
    Fiecare magazin are rubrica de "feedback", unde cumparatorii isi scriu parerea despre produsul cumparat. Parerea mea este ca feedback-ul este important atat pentru cumparator, dar si pentru vanzator, pentru a vedea daca persoana respectiva este serioasa, sau nu.

23.01.2013, 14:06:54
  • gemsgems
    gemsgems

Feedback-ul este o parere. Parerea clientului cu privire la produsele pe care le-a cumparat si calitatea serviciilor oferite de vanzator sau parerea vanzatorului cu privire la colaborare.

Feedback-ul poate fi pozitiv, neutru sau negativ si poate fi insotit de un text in care sunt explicate motivele alegerii calificativului.

Uitandu-te prin feedback-urile primite de cineva iti poti da seama daca persoana respectiva este serioasa sau daca produsele vandute de ea au calitatile cautate de tine.

De exemplu, cand eu cumpar sapunuri handmade ma uit mereu prin feedback sa vad ce zic alti oameni care le-au mai folosit. Cand cumpar pietre semipretioase, ma uit in feedback-uri sa vad daca pietrele vandute de obicei de acel vanzator sunt de calitate sau daca sunt persoance care le-au primit cu defect.

De asemenea, cand primesc o comanda ma uit in feedback-ul clientului ca sa vad parerea altor vanzatori. Daca un client are feedback negativ pentur ca nu a ridicat un colet atunci cer plata in avans. Daca clientul are numai feedback pozitiv, atunci accept si alte forme de plata.

23.01.2013, 14:08:59
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Daca ne referim la rubica din forum (www.breslo.ro/Forum/Feedback_category_5) aici poti intreba comunitatea ce parere are despre magazinul tau si vei primi sfaturi pentru imbunatatire.

Sectiunea Feedback pe care o are fiecare user / profil (www.breslo.ro/Feedback/CinnamonCloves) se refera la calificativele plasate in urma comenzilor. Atunci cand cumperi ceva de pe Breslo, poti lasa un calificativ pentru fiecare produs - astfel alti cumparatori vor sti daca tranzactia a decurs bine, daca pachetul a ajuns la timp si daca esti multumita de produse. De asemenea, si vanzatorul iti lasa un feedback, din care reiese de obicei daca ai facut plata prompt sau daca au fost probleme cu coletele neridicate (la plata prin ramburs).

E un instrument prin care platforma devine mai transparenta si pot fi depistate destul de usor persoanele neserioase (cele cu mult feedback negativ) de ambele parti ale tranzactiei.

23.01.2013, 23:44:44
  • didi80
    didi80

va multumesc din suflet ca vi-ati facut timp sa-mi raspundeti la intrebare.

24.01.2013, 15:47:40