Forum: Subiecte de afaceri Oficii Postale pentru "pachete mici"

  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Hello everyone!

    Azi iar m-am enervat fiindca Posta Romana nu a vrut sa accepte intr-o scrisoare recomandata (destinata mie) altceva decat corespondenta. Stiu insa sigur ca acest lucu e permis iar functionarele de la anumite oficii sunt pur si simplu indolente.

    Asa ca am deschis acest subiect in care putem trece toate oficiile din tara la care putem merge si trimite totusi si altceva in afara de foi de hartie intr-o scrisoare recomandata internationala.

    Scrieti va rog nr. oficiului postal, orasul si daca se poate si adresa oficiului. As vrea ca in acest subiect sa se regaseasc doar lista oficiilor postale de la care putem trimite "pachete mici" ca scrisoare recomandata.

    Pentru alte intrebari si probleme scrieti va rog aici: www.breslo.ro/Forum/expedieri-internationale_topic_935

    02.04.2011, 12:05:21
  • atelierbeatrix
    atelierbeatrix

    foarte bun postul,
    chiar am 2 magazine din zona Brasovului care au incercat sa imi trimita in Barcelona astfel de corespondenta si au avut numai peripetii...in final s-a rezolvat cand deja nu mai speram si toate ne-am bucurat ca niste copii naivi... am sa le rog sa isi descrie experienta.

    ce te faci insa, daca mergi foarte senina la un oficiu postal "laudat", de unde sti ca alte persoane au trimis astfel de corespondenta si dai peste "salariata" din cealalta tura care iti va spune suierand printre dinti ca NU SE POATE...???
    sau daca nimeresti intr-o zi cand "salariata" buna cu o zi in urma, s-a certat acasa cu barbatul si are o saptamana foarte proasta...???
    astfel de scenarii sunt la ordinea zile intr-o societatea in care sefimea da tonul la astfel de comportamente de necrezut.

    m-am lungit

    02.04.2011, 12:37:24
  • katafolt
    katafolt

    La noi la Miercurea Ciuc se poate. N-are rost sa trec numarul oficiului, fiind un oraş de provincie avem doar două oficii şi cred că toată lumea merge la cel din centru :)
    Se acceptă drept scrisoare plicuri sub 2 Kg. Am trimis aşa păpuşi, huse de pernă şi genţi. Tot aşa obişnuiesc să trimit tablouri textile mai mici la expoziţii din străinătate, ca scrisoare recomandată şi/sau par avion.

    02.04.2011, 14:37:33
  • carmentobias
    carmentobias

    La Cluj am trimis de la oficiul 1,2 si 15,fara probleme,iar daca intreaba ce e in plic,din felicitare handmade nu are rost sa o scoti... :)

    03.04.2011, 09:51:12
  • omargica
    omargica

    buna! eu am reusit sa trimit din brasov de la oficiul de pe strada grivitei -chiar langa oficiul vamal. de acolo trimit mereu.
    dar eu doar i-am inmanat plicul cu bule in care erau aranjate brosele in asa fel incat sa nu se simta ca nu sunt scrisori sau foi sau.... ;]
    a fost chiar foarte simplu. tantile de acolo sunt chiar dragute. nu au intrebat nimic nimic. :]
    sper sa aveti noroc si voi !:]

    04.04.2011, 18:24:49