Forum: Orice altceva Pareri,va rog.

• Adelina87
    Adelina87

Buna ziua!

Scriu aici pentru ca as dori sa aflu si alte pareri,poate metoda mea de gandire are unele lipsuri.

Am vazut dimineata un produs pe care mi-l doresc de multi ani insa nu am gasit unul pe masura mea,am trimis vanzatorului un mesaj pentru a afla dimensiunea sa,mesaj in care am si specificat ca doresc produsul respectiv. Dupa o vreme produsul a disparut din listati si am banuit ca a fost comandat,moment in care am trimis un nou mesaj vanzatorului atentionandu-l sa nu-l vanda altcuiva decat mie,eu fiind prima ce l-a observat si m-am aratat interesata.
    Ei bine,am primis dupa o vreme raspuns,chiar daca eu am fost prima interesata de produsul respectiv vanzatorul nu are ce face pentru ca a fost comandat de catre un client mai vechi. Nu stiu,prioritari nu sunt primii clienti interesati de produs?
    In plus,daca vanzatorul mi-ar fi raspuns la mesaj in timp util,adica pana sa fie comandat produsul,acesta ar fi fost al meu,nu? Deci vina este a mea,pentru ca nu am plasat comanda fara a fi sigura de dimensiunile produsului respectiv?

23.05.2012, 14:46:33
  • gemsgems
    gemsgems

Chestia e ca fiecare vanzator are politica lui si e treaba lui cui vinde. Chestiile astea se discuta pe privat.

Chiar daca si-ar da cu parerea tot forumul, nu te-ar ajuta cu nimic. Ar fi decat niste pareri. Mai bine vorbeste cu vanzatorul si vezi daca poate reface acel produs. :)

23.05.2012, 14:55:17
  • Adelina87
    Adelina87

De refacut nu se poate reface pentru ca a fost incadrat in rubrica "vintage". Dar da,la asta nu ma gandisem,ma gandeam la "normalitate",la cum s-ar proceda in "principiu". In acest caz nu mai exista caz. Multumesc.

23.05.2012, 15:01:52
  • abstract
    abstract

Draga Adelina ti-am explicat destul de clar ca acel produs era deja comandat pe Breslo cand eu am deschis calculatorul.Tot atunci am citit si mesajul tau dar nu aveam ce sa mai fac.Cred ca ai inteles gresit cand ti-am explicat ca nu pot anula aceea comanda din respect pentru cel ce au comandat.
    Nu cred ca are rost sa te superi atat de tare si sa ma condamni ca sunt vinovata prin faptul ca nu am deschis calculatorul, si nu ti-am citit mesajul .Asta o fac cand consider eu ca am timpul necesar.
    Vor fi si alte produse pe care le voi posta, numai ca v-a trebui sa le urmaresti si sa fii mai rapida decat altii.
    Chiar imi pare rau ca nu ai putut comanda acel produs, dar sper ca pe viitor sa obtii cea ce iti doresti atat de mult si sa numai fie cazul sa postezi pe forum o chestie de genul acesta care este foarte simplu de inteles.
    O zi frumoasa tuturor

23.05.2012, 15:16:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Adelina, daca tu, nu ai "blocat" produsul, in magazin acel produs ramane liber la cumparare si ori cine il comanda (fara stirea vanzatorului uneori) acel produs dispare automat din stoc.
    Eu, cand am neclaritati sau nu am banii necesari pentru comanda, iau legatura cu vanzatorul pe privat, ii explic situatia, cu acordul lui, lansez comanda, care practic blocheaza comercializarea produsului respectiv. Cand lucrurile se rezolva, ii retrimit un mesaj prin care cer expedierea coletului (sau, daca apar probleme deosebite, cer anularea comenzii). Toate acestea insa nu se pot face fara un dialog corect si prietenesc cu vanzatorul.
    Daca ai observat, la unele produse, vanzatorul chiar atentioneaza
    in magazinul sau: "Rezervat pentru..." De regula, vanzatorii colaboreaza foarte bine cu clientii (si aproape toti se feresc sa faca publice anumite animozitati sau nemultumiri care pot aparea intre parti), rezolvand totul prin mesageria privata.
    In cazul tau, neblocand produsul dorit, el a fost vazut disponibil pe stoc si probabil a fost comandat...

23.05.2012, 15:18:26
  • Adelina87
    Adelina87

Nu am postat aici pentru ca m-am suparat ci pentru ca am vrut sa aflu si alte pareri,obiective.
    Nu pot comanda un produs fara sa-i aflu dimensiunile(atat timp cat acestea au importanta),ar inseamna sa incurc vanzatorul,din punctul meu de vedere.
    Multumesc pentru pareri.

23.05.2012, 15:31:49
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ abstract, eu sugerez ca pe viitor sa mentionezi in descriere marimea, dimensiunile produsului si astfel nu mai sunt dubii. Este valabil pentru orice tip de produs, dimensiunile sunt esentiale. Si astfel se scuteste foarte mult timp.

23.05.2012, 15:54:24
  • carla69
    carla69

Am patit si eu cu sfoara neagra asa.Sta in magazin si-n cosul meu cateva aptamani,stau linistita,mai caut,eram pe la inceputurile mele pe Breslo.Intr-o zi,avand si banii si hotararea sa-l comand,nu-i!!!Contactez vanzatoarea pe privat si mi-a spus ca nu avusese cereri pentru sfoara neagra pana in ziua aceea,cand s-a nimerit sa fim doua in acelasi timp pe acelasi produs.Eu am avut noroc,mai avea pe acasa si am primit sfoara neagra (canepa) chiar daca mai stiti pe undeva ca n-am mai vazut nicaieri de atunci.Fac o paranteza sa va spun ca inca nu am lucrat nimic din ea dar in curand...Atunci s-a nimerit s-o vreau si eu si altcineva,asta e!Soarta!

23.05.2012, 18:30:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Carla, am patit si eu, cautam suport- sevalet de prezentare, gasit si aici pe Breslo si pana m-am dumirit eu prin magazin sa vad daca mai am nevoie de ceva de pe-acolo...pac, a disparut :)))) N-a durat decat cateva minute treaba :))))
    Dar a fost in regula, ca l-a facut special apoi :D Eu mai aveam o saptamana pana la targ :D

23.05.2012, 19:51:13
  • Adelina87
    Adelina87

Fetelor,eu nu aveam produsul in cos,eu am cerut detalii despre el,am si specificat ca il doresc,fraza fiind de fapt "este a mea!",pentru ca eram hotarata,insa pana sa-mi raspunda vanzatorul cineva l-a comandat. Daca doar l-as fi avut in cos chiar nu mai aveam nevoie de alte opinii,era clara situatia si nu mi-ar fi parut rau,primul venit primul servit,dar din pacate nu functioneaza aceasta regula in toate magazinele.

23.05.2012, 21:43:34
  • gemsgems
    gemsgems

Well, data viitoare comanda ce vrei si cere lamuriri in casuta de comentarii sau intr-un mesaj. Daca ceva nu e pe masura ta sau nu-l mai vrei, comanda se poate anula si nu e nici o tragedie.

23.05.2012, 21:53:10
  • Adelina87
    Adelina87

Da,da,categoric asa voi proceda.

24.05.2012, 17:04:52
  • Kalimera
    Kalimera

fara o comunicare foarte buna cu vanzatorul, si varianta asta e riscanta, cred... daca vanzatorul se cramponeaza de faptul ca exista optiune speciala 'ai o intrebare despre produs", poate ca nu va lasa din mana comanda... si asta lasa loc schimburilor de feedback negativ..
    ma rog, am pus datele in the worst case scenario.. :))

24.05.2012, 17:27:14