Forum: Saluta comunitatea Parfumuri botanice de la Manufactura Lorelai, cu drag pe Breslo

  • ManufacturaLorelai
    ManufacturaLorelai

    Bine v-am gasit, si bine ati venit in micul colt aromatic al Manufacturii Lorelai!

    Aici la noi, incet-incetisor, din creuzete fermecate si muzici linistitoare, din muguri de flori si soapte luminoase, se creeaza, parca singure, elixire. Dragostea mea fata de natura si dependenta de uleiurile esentiale se condenseaza in parfumuri botanice si remedii aromoterapeutice.

    Aceste parfumuri naturale sunt o incantare olfactiva, dar nu numai; sunt si puternice remedii aromoterapeutice. Fiecare este creat din uleiuri esentiale pure, alese special pentru a forma sinergii care sa potenteze o anume stare de spirit. Astfel parfumul tau devine cel mai puternic aliat in atingerea starii de bine, indiferent daca aceasta inseamna relaxare, energizare, concentrare sau bucuria de a trai.

    Aromele pure din plante contin acea vitalitate a plantei, o putere bioactiva care nu poate fi masurata prin analize chimice, dar care se manifesta prin efectul potent asupra emotiilor noastre si a starii de bine. Un parfum, in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa fie capabil sa produca un raspuns emotional pozitiv. Sa aiba forta vitala a plantei. Sa il simti pe pielea ta, sa il simti cum ti se contopeste cu feromonii naturali, si cum, datorita pH-ului unic al pielii tale, evolueaza in parfumul tau unic, inegalabil si imposibil de copiat. Si care te face sa simti ca traiesti!

    Sper ca o sa va simtiti bine dand o raita pe la noi, si "mirosind" ce mai mesterim :)
    Ne bucuram tare mult ca suntem aici, si promitem sa va inmiresmam zilele cu arome din natura!

    21.01.2015, 11:32:32