Forum: Orice altceva Pe 15 iunie ma casatoresc!!!...

• swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Dragele mele,
    Pentru ca ma simt atat de apropiata de voi,... pentru ca Breslo mi-a adus multa bucurie si echilibru in suflet...vreau sa impart cu voi aceasta mare bucurie din viata mea!...
    Dupa 14 ani de casnicie cu un barbat, pentru care-am fost, doar, ..."femeia cuminte, buna de nevasta si de crescut copiii",...si, dupa inca 2 ani de agonie, de cand am aflat ca sotul meu traia de 3 ani cu o alta femeie,...am intalnit un OM minunat, un om care, cu rabdare si bunatate, a stat langa mine si mi-a vindecat ranile sufletesti si fizice (am fost diagnosticata cu cancer de tiroida, ...a ramas langa mine, m-a-ngrijit ca pe-un copil,...apoi, m-am operat de fiere, a ramas langa mine...peste o jumatate de an, mi-am operat fata la ambii genunchi...a ramas langa noi, de fapt, el s-a luptat cu ea, el a pus-o pe plosca, el a ajutat-o sa mearga, din nou, la-nceput cu cadru, apoi in carje si-acum e, din nou, pe picioare...
    Dupa 3 ani de cand suntem impreuna,...pe 15 iunie NE CASATORIM!!!...
    Din pacate, de la 1 iulie trebuie sa plece pentru un an in strainatate la munca...:(...pentru ca a fost disponibilizat si-am ramas cu datorii de la operatiile mele...iar, in tara, nu-si gaseste de lucru...sau isi gaseste cu un salariu foarte mic...
    Sper ca timpul si distanta sa nu distruga relatia noastra... :(...

Cu dragoste,
    Denisa

07.06.2013, 20:05:48
  • soso07
    soso07

Draga noastra Denisa,
    Ce bine ca viata ta continua alaturi de un OM MINUNAT !!! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi si intelepti, iar distanta de care vorbesti sa fie doar una fizica. Sufleteste sa fiti alaturi unul de altul, asa cum ne-ai spus ca ati fost si pana acum. Sa te gandesti ca totul va fi bine si cu siguranta asa va fi !!!

Cu drag,
    Sorina

07.06.2013, 20:14:20
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Sper, Sorina!... Adevarul e ca, am atata ciuda pe conducatorii astia ai nostrii!!!...pt ca nu-s in stare sa pastreze nici macar ce-a construit Ceausescu...au distrus toata economia!!!...De-aia oamenii sunt nevoiti sa plece...si, de-aici atatea drame sufletesti!!!...atatia copii crescuti de bunici sau de te miri ce neamuri...atatea familii destramate...

07.06.2013, 20:27:27
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Din tot sufletul si din toata inima iti doresc ca fericirea sa te insoteasca mereu de-acum inainte!De cate ori am avut o cumpana,un necaz mare,cand nu vedeam nici o rezolvare,imi spuneam:"Dumnezeu ii incearca din greu pe cei pe care ii iubeste!"
    Sa va dea Dumnezeu tuturor sanatate,bucurii si liniste !
    Cu drag
    Silvia

07.06.2013, 20:33:53
  • soso07
    soso07

Ne este greu tuturor, dar trebuie sa ne gandim ca exista si o raza de lumina in vietile noastre si sa ne legam de ea ca sa putem trece cu bine peste greutati.
    Este bine sa vorbim aici, pentru ca o vorba buna si un gand la fel de bun ne vor ajuta ! Te invit sa vii si in topicul "La o cafea" unde vei gasi multi prieteni si sa vezi ca timpul trece altfel acolo. Pe mine m-au ajutat foarte mult discutiile pe care le-am avut (si le am in continuare) cu oamenii minunati de care-ti vorbesc.
    Hai, te asteptam sa ne cunosti mai bine :)

07.06.2013, 20:36:22
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Multumesc din suflet!!... atat pentru gandurile frumoase cat si pentru invitatie!!!...
    Deja, am simtit asta...de-asta mi-am si deschis sufletul aici...pentru ca-s oameni minunati, frumos mobilati atat intelectual, cat si sufleteste!..
    Va sarut!
    Cu drag, Denisa

07.06.2013, 20:49:03
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

De multe ori, cand toate usile ni se inchid in nas, Dumnezeu ne deschide ferestre prin care patrunde curcubeul. Povestea ta e un exemplu, Denisa. Eu va doresc sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o casa cladita din dragoste adevarata, mai tare ca piatra! Stiu ca un an poate parea o vesnicie pentru doi oameni care se iubesc, dar gandeste-te ca voi ati trecut prin lucruri mai grele impreuna, iar noile tehnologii de comunicare fac acum departarea mult mai suportabila.

07.06.2013, 20:58:43
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

Casa de piatra! Sa aveti o viata minunata impreuna si multe clipe de neuitat!

07.06.2013, 21:22:19
  • ametist.shop
    ametist.shop

Iti doresc si eu fericire , sanatate si multe bucurii !
    Totdeauna dupa ploaie iese si soarele .
    Sunt sigura ca o sa ai o viata fumoasa .

07.06.2013, 21:25:46
  • foxyilina
    foxyilina

Felicitaaari!!! Multa fericire si numai bine :)

07.06.2013, 21:59:25
  • abigailsmycken
    abigailsmycken

Felicitari Denisa! Ii doresc multa bafta viitorului tau sot la noul loc de munca si multa putere in relatia voastra la distanta! Si eu cu prietenul meu am avut o relatie la distanta inainte sa ne mutam asa ca se poate cu siguranta daca va iubiti!

07.06.2013, 22:12:21
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Multumesc pentru toate urarile si gandurile frumoase!!!...
    Pentru Silvia, ...vreau sa-ti spun ca am ajuns la concluzia ca, prin faptul c-am aflat de relatia sotului meu, desi,... la momentul respectiv, am crezut ca s-a sfarsit lumea!!!... dupa un timp, am ajuns la concluzia ca Dumnezeu mi-a facut un bine, chiar fara voia mea!...
    Spun asta pentru ca, in relatia cu fostul meu sot, timp de 14 ani, am incercat din rasputeri, sa-i fac pe plac, ajunsesem sa cred ca e ceva in neregula cu mine, ca nu sunt destul de frumoasa, destul de buna, destul de inteligenta,...eram tot timpul stresata, nesigura...ma credeam grasa, viata mea era o cura continua...
    Acum, sunt eu!!!...ma simt bine in pielea mea, desi, m-am ingrasat cu vreo 15 kg,...sunt mult mai sigura pe mine...mult mai multumita de modul cum arat...

07.06.2013, 22:14:25
  • LuAndy
    LuAndy

Multa fericire, multa bafta si sa ai parte numai de bucurii de acum inainte. Si multa sanatate. Sa nu te sperie distanta fizica, daca exista dragoste, intelegere si incredere, aceasta distanta te apropie sufleteste, nu te indeparteaza. Iti spun din proprie experienta, nu din carti! :P Ah, si petrecere frumoasa!

07.06.2013, 22:44:14
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ai o poveste emotionanta si atat de puternica! Ma bucur ca ai reusit sa te eliberezi de tot ce iti umbrea parti importante din tine si sa-ti gasesti jumatatea! Eu sunt convinsa ca in ciuda distantei fizice (care si ea uneori poate fi greu de suportat, e drept), veti reusi sa biruiti totul! Deja sunteti intariti de viata si de dragostea ce va uneste si de Dumnezeu, care e in toate!!! Iar un an, trece mai repede decat iti poti imagina acum sau in momentele de dor! Cred ca si aceasta incercare are rostul ei si va va apropia si mai mult sufleteste!!
    Felicitari pentru fericitul eveniment!! Casa de piatra si va doresc sa fiti o familie fericita in care dainuie iubirea si pacea si puternica, sa invingeti toate obstacolele intalnite, de orice natura ar fi ele!!

08.06.2013, 06:58:23
  • 3cot
    3cot

Casa de piatra !
    Gandeste-te ca incercarile prin care ai trecut au avut un rost, acela de a te face sa pretuiesti ceea ce ai acum.
    Iti doresc sa ai fericire "cu carul" !

08.06.2013, 10:33:03
  • artemiza.design
    artemiza.design

Draga Denisa, tare m-a mai impresionat povestea ta de viata! Cu ceva ani in urma, fiind inr-o clinica din Cluj, discutam in salon, asa, ca intre femei. Una dintre noi isi povestea viata si prin cate a trecut. Din alt pat, o doamna venerabila, pictorita, ascultandu-i povestea, a tras un oftat din rarunchi si a concluzionat: "ah, draga...toti avem telenovela noastra!" Cine stie prin cate trecuse si ea, la randul ei. Totul e sa nu-ti pierzi speranta, ca uite, se intampla si minuni. Eu iti doresc tot binele din lume, fericire si sanatate. Cat despre relatia la distanta, nu te teme! Din cate am inteles e o relatie profunda, cu un om care ti-a demonstrat ca tine la tine si pe care te poti bizui. Sunt in aceeasi situatie si te asigur ca merge. Mult noroc!

08.06.2013, 11:56:08
  • user68182
    user68182

Felicitari draga Denisa!
    Nu uita ca "ce nu te omoara te face mai puternic". Multa fericire tie si familiei tale si poate intr-o zi vom iesi la o cafea :)

08.06.2013, 12:56:35
  • gemsgems
    gemsgems

Felicitari pentru tot! Admir ca ai avut curaj sa scapi de ce era urat in viata ta si iti doresc sa ai parte de sanatate si fericire de acum! Esti un exemplu de urmat!

08.06.2013, 13:30:23
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Felicitari! Nu toate femeile au puterea de a se debarasa de nefericirea din viata lor, si cu atat mai putin sa mai aiba incredere in continuare! Casa de piatra si multa fericire!

08.06.2013, 14:30:20
  • decoart3
    decoart3

Felicitari sincere pt casatorie si mai ales, pt ca ai avut curajul sa "rupi raul din radacina" si sa mergi mai departe! Casa de piatra!

08.06.2013, 16:20:19
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Mii de multumiri pentru toate gandurile frumoase!!!!!!!!!...........
    Sincer,...n-am fost deloc puternica!!!....Mi-a fost foarte greu sa accept adevarul!!!...am plans luni de zile,... nu mai mancam,... nu mai dormeam...nu mai ieseam din casa... Mai tarziu, fosta mea soacra, care-a fost tot timpul alaturi de mine, mi-a zis ca ii era frica sa nu fac vreo prostie... Ea, saraca, a insistat sa imi gasesc pe cineva....

08.06.2013, 21:27:25
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Pentru PersonallyMe... Ce idee buna sa ne vedem la o cafea!!!... Eu stau in Prundu... Poate-o cooptam si pe GabyS ca-i tot pitesteanca de-a noastra!!!... :)))...

08.06.2013, 21:34:00
  • user68182
    user68182

Daaa, super ar fi! Eu stau in Craiovei, deci suntem pe aproape :)
    Chiar vroiam sa fac ceva/ cumva sa cunosc artizanii de pe la noi. Poate deschidem un thread sa ne gasim noi, argesencele :)

08.06.2013, 22:07:51
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Ar fi suuuper!!!...

08.06.2013, 22:25:47
  • user43336
    user43336

Felicitari draga mea!Casa de piatra! Sa aveti o viata minunata impreuna :)

09.06.2013, 15:30:18
  • love4felt
    love4felt

Denisa, m-a emotionat povestea ta de viata, si mi-a adus si lacrimi dar si un zambet pe fata. Draga mea, va doresc o viata in dragoste si armonie, si casa de piatra!

09.06.2013, 18:28:45
  • carmenn
    carmenn

Casa de piatra!

09.06.2013, 20:41:28
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Mii de multumiri pentru urari!!!...
    Pentru love4felt...vreau sa-ti spun ca povestea mea e mult mai urata si mult mai dureroasa decat am scris mai sus, insa...imi face rau sa-mi mai amintesc!... E vorba de cat de mult le-a afectat pe fetitele mele aceasta situatie...si, cine are copii, intelege ca cea mai mare durere a unei mame este sa-si vada copiii ca sufera si sa nu-i poata ajuta, sa se simta neputincioasa...

10.06.2013, 00:06:10
  • love4felt
    love4felt

Draga mea Denisa, imi pare tare rau, sa stii ca pentru voi prezentul si viitorul sunt tot ce conteaza si pentru fetitele tale si pentru familia voastra trebuie sa iti vindeci toate ranile din suflet si sa mergi inainte cu optimism. Din inima va doresc sa fiti fericiti.
    Cu drag,
    Roxana

10.06.2013, 11:10:11
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Pe fetita mea cea mica o cheama tot Roxanel ..., noi ii spunem "Roxanel-Scumpicel"...:))))...
    Iti multumesc din suflet, Roxana, pentru toate gandurile frumoase!!!...Si-ti doresc sa fii fericita si implinita, alaturi de cei dragi !!!... D-zeu sa fie cu tine in tot ceea ce-ti propui!!!
    Cu drag,
    Denisa

10.06.2013, 12:26:37
  • Scufitadinpadure
    Scufitadinpadure

Ma bucur pentru tine si ma bucur ca ai gasit un om asa de bun! Numai fericire iti doresc :D

11.06.2013, 00:30:56
  • corainadori
    corainadori

Azi e ziua cea mare! Draga Denisa, iti tin pumnii ca sa iasa totul minunat! Iti doresc"Casa de piatra" alaturi de cel drag, multa fericire, buna intelegere, sa fiti impreuna o inima si un gand toata viata si sa va bucurati fericiti de copilasii vostri.
    A ajuns si soarele pe cararea ta si o lumineaza! Cu drag, Corina

15.06.2013, 07:29:11
  • HARYO
    HARYO

Denisa, mi-au dat lacrimile citindu-ti povestea! Eu cred ca Dumnezeu da omului exact cat poate duce, atat din tristeti cat si din bucurii... iar daca astazi ai parte de o asa mare bucurie si viata ta s-a schimbat in bine de ceva timp este pentru ca meriti cu adevarat. Casa de piatra, multa sanatate si fericire tie si familiei tale si tot binele din lume sa va insoteasca de acum inainte!

15.06.2013, 09:18:16
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Iata si ziua care va si oficializa fericirea ta,zi pe care ti-o dorim cat mai senina,cat mai incarcata de bucurii de tot felul,zi care sa-ti dea multe din amintirile care,mai tarziu,iti vor umple sufletul de incarcatura ei!Casa de piatra si fericire eterna!

15.06.2013, 10:25:41
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Saru'mana mult pentru toate gandurile frumoase!!!...:)))...
    Petrecerea a fost minunata!!!....in familie,...intima, am ras, am dansat...insa, in sufletul meu tot nu pot fi fericita,...inca plang cand mi-aduc aminte... inca imi sangereaza sufletul...

17.06.2013, 23:30:44
  • soso07
    soso07

Lasa trecutul in urma si fii fericita in prezent !!! Nu merita sa-ti faci probleme ... Ai incheiat un capitol din viata si ai in fata ceva nou si frumos :) Asta conteaza acum.

17.06.2013, 23:34:40