Forum: Suport Breslo Perioada de gratuitate pe Breslo

• Evutza
    Evutza

Salutare!!

Din cate am inteles citind termenii si conditiile Breslo, exista o perioada de gratuitate pe Breslo, in calitate de vanzator, pana sa trebuiasca sa platesti in breslei zilele in care doresti sa ai magazinul activ..
    Imi poate spune cineva care stie, va rog frumos, cat timp este aceasta perioada de gratuitate, pana sa fie nevoie sa platesti pentru a avea magazin activ pe breslo?

Multumesc frumos!

07.11.2012, 14:43:26
  • Breslo
    Breslo

Buna!

Perioada de gratuitate este de 30 de zile. Apoi, taxa lunara este de aprox 17 LEI. Gasesti in rubrica Financiar mai multe detalii: www.breslo.ro/Finance

07.11.2012, 18:12:11
  • Evutza
    Evutza

Multumesc mult de raspuns!

Se poate va rog sa imi spuneti si cand anume incepe aceasta perioada? Incepe din momentul in care am optat pentru a-mi deschide magazin, sau de cand am postat primul produs spre vanzare?
    Va multumesc mult inca o data si o seara placuta va doresc!

07.11.2012, 18:57:27
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Din cate stiu eu, perioada incepe de cand ai activat magazinul.

07.11.2012, 22:03:33
  • Evutza
    Evutza

Multumesc mult!! :)
    O zi minunata va doresc!

08.11.2012, 13:10:19
  • creativeMAG
    creativeMAG

Maine imi expira si mie perioada de gratuitate! Am facut comanda la Starter KIT, dar nu am primit nici un mesaj pe email pentru a face plata! >>>
    Am postat aici pentru ca la topicul Starter KIT s-au dezactivat comentariile! MULTUMESC!

08.11.2012, 14:22:41
  • teomir
    teomir

Daca in cadrul magazinului se vor prezenta atat articole handmade, respectiv tricotaje, cat si furnituri, care va fi taxa lunara?

09.11.2012, 11:58:17
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@teomir: pentru magazinele mixte taxa este 2 Breslei/zi

Ca magazin hadnamde (taxa 0,5 Breslei/zi) poti lista maxim 20 de produse non-handmade (furnituri sau vintage). Daca 20 de furnituri iti ajung, poti ramane magazin handmade.

@creativeMAG: te rog trimite un mail pe adresa [email protected]

09.11.2012, 20:26:50