Forum: Orice altceva persoane care "triseaza"

• GabrielleDeco
    GabrielleDeco

Am observat ca la rubrica galerii de cumparaturi sunt niste reguli, daca realizezi o galerie nu ai voie sa iti promovezi mai mult de un produs din magazinul tau. Ieri am observat intr-o galerie promovata pe prima pagina 3 produse din magazinul persoanei care a realizat acea galerie. pe langa faptul ca nu este corect, nici nu vad sensul acestui mod de a trisa. Oricum, daca iti promovezi un produs bun si reprezentativ cine va intra le va vedea si pe celelalte, nu e nevoie sa iti pui 3 produse din aceeasi gama in galerie.

10.03.2013, 10:58:15
  • GabrielleDeco
    GabrielleDeco

Am vazut multe discutii despre galerii, ce galerii apar, cat apar, de ce nu apar, s.a.m.d. Sincer, eu mi-am vazut de multe ori galeriile pe prima pagina, poate si pt ca intru foarte des. Am inteles ca toate galeriile par la un momentdat, dar ca trec si printr-un sistem de aprobare.... ?

10.03.2013, 11:08:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna
    Intr-adevar sistemul nu are o limitare speciala pentru produsele din magazin, in sensul ca e aplicata limitarea generala de maxim 2 produse dintr-un magazin. De aceea unii intr-adevar triseaza (sau nu cunosc regula, nefiind una scrisa, oficiala...doar din discutiile noastre...deci noi astia mai vechi o cunoastem) si au 2 produse din magazinul propriu in galeria creata.

Dar 3 produse din acelasi magazin nu este posibil sa aiba in nici un caz, fie magazin propriu sau nu.
    Am facut acum un test cu produsele mele si imi da mesajul "Ai adaugat deja 2 produse de la acest vanzator!"

http://i48.tinypic.com/208i9hj.jpg

10.03.2013, 13:54:59
  • foxyilina
    foxyilina

Bijouxdemonange- regula este una scrisa, si este cuprinsa in termenii de realizare a unei galerii:

"Galeriile nu sunt destinate pentru auto-promovare. Te rugam sa nu incluzi mai mult de 1 produs din magazinul tau."

Insa este foarte posibil ca persoanele in cauza sa nu o faca pentru a "trisa",ci intr-adevar din necunoastere, nu cred ca toata lumea citeste acesti termeni inainte de a realiza galerii.

10.03.2013, 14:07:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:)))
    spre exemplu eu :D

*blush*

10.03.2013, 14:14:13
  • foxyilina
    foxyilina

:))

10.03.2013, 16:22:51
  • GabrielleDeco
    GabrielleDeco

Ei, cum sa nu le citeasca, sunt acolo sub ochi. In plus, persoana respectiva mi se pare ca avea si doua magazine, cu nume aproximativ diferite (identice, dar diferite doar prin scrierea gramaticala) si de fapt si-a adaugat mai mult de 3 produse la galerie!!! Ma rog, era o observatie, nu ma deranjeaza in mod deosebit, dar imi plac galeriile Breslo si imi plac mai ales cele care sunt chiar realizate cu grija si atentie pentru mai multi vanzatori, fara a abuza. Multumesc pentru raspunsuri :)

10.03.2013, 18:29:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Asa s-ar explica cum sa aiba 3 (sau mai multe) produse proprii...
    Imi dai link-ul catre galerie, te rog? Sa vad despre ce e vorba exact :)

11.03.2013, 11:36:27
  • Discover.the.magic
    Discover.the.magic

in legatura cu adaugarea de mai mult de 2 produse dintr-un magazin, mi s-a intamplat sa adaug 3 produse din acelasi magazin, mi s-a parut ciudat pentru ca stiam ca poti maxim 2, dar m-am gandit ca a fost o problema de soft. de obicei nu merge.

11.03.2013, 13:09:37
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

hmm asta e chiar ciudat...

Nu fac galerii des...ce-i drept... dar cand am mai facut si se nimerea sa am in vedere mai multe produse din acelasi magazin (nu ma uit la magazin, ci al produs daca se potriveste si cand e cazul...tai :D) nu am patit sa pot adauga mai mult de 2 produse...

11.03.2013, 14:03:18
  • fairdealing
    fairdealing

Sincer, pana acum nu prea am urmarit cum apar aceste galerii pe prima pagina,de vre3 zile am inceput sa urmaresc acest lucru si am constatat,k desi sunt f.multe galerii,pe prima pagina sta cate o galerie ore intregi,k si acum(de fapt)as dori sa stiu cum apar aceste galerii pe prima pagina;pt.k de fapt,aceasta este publicitatea nu k cineva ”a trisat” si apus 3 produse

21.03.2013, 13:42:43
  • fairdealing
    fairdealing

si acum galeria aleasa de ”love4felt”este de cel putin o ora

21.03.2013, 13:46:32
  • fairdealing
    fairdealing

si daca unele galerii stau mult mai mult pe prima pagina,e clar k celelalte nu mai au timp efectiv sa apara-mie asta mi se pare trish-doar daca nu face parte din politica celor ce administreaza Breslo, eu credeam k se dau sanse egale acestor galerii

21.03.2013, 13:52:05
  • fairdealing
    fairdealing

De cand am scris primul comentariu,aceea galerie era cu mult timp inainte,si acum tot acea galerie este!!

21.03.2013, 14:11:43
  • fairdealing
    fairdealing

si acum este acea galerie,chiar este deprimant

21.03.2013, 14:26:59
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Eu stiu ca o galerie sta pe prima pagina cate doua ore, dupa accea se schimba

21.03.2013, 15:52:16
  • fairdealing
    fairdealing

Multumesc,asta inseamna k multe apar noaptea...

21.03.2013, 18:27:19
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Da, apar si noaptea si din cand in cand apar pe prima pagina in loc de galerii si produsele recent listate.

22.03.2013, 08:05:52
  • fairdealing
    fairdealing

multumesc frumos

22.03.2013, 08:49:32
  • fairdealing
    fairdealing

Imi pare rau,dar tot nu intzeleg:se fac zilnic zeci de galerii,totusi in cursul unei zile se face publicitate gratuita pt.cateva galerii(vreo 4)daca eu vreau sa-mi fac publicitate,nu numai k platesc,dar produsul meu apara cateva secunde,care chiar cumulate ,nu totalizeaza o ora/zi; nu mi se pare corect; as vrea sa primesc un raspuns competent,multumesc.

23.03.2013, 13:16:34
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Dupa parerea mea in galerii intra produsele cele mai bune de pe breslo ca prezentare. Prima pagina arata foarte bine cand sunt galeriile, e o mare diferenta intre momentele in care sunt afisate produsele recent listate si o galerie bine realizata, cu o tema buna , cu produse alese atent. Parerea mea e ca toti cei care au magazin ar trebui sa incerce sa aiba produse care sa poata fi incadrate in galerii.
    Daca e sa compari publicitatea platita si o aparatie intr-o galerie de pe prima pagina este o mare diferenta. Trebuie doar sa te uiti la numarul de vizualizari care il are un produs pentru care faci promovare platita si numarul de vizualizari care il are produsul aparut in galerie..... La mine tot timpul numarul de vizualizari a fost mai mare atunci cand am platit pentru promovare pentru prima pagina.
    Cand promovezi produsul cu bani nu poti sa sti de cate ori a fost vazut de utilizatori, poti sa vezi doar de cate ori s-a dat click pe produs. De fiecare data cand dai refresh la pagina produsele promovate se schimba.

23.03.2013, 21:06:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si totusi vezi si numarul de afisari al produselor promovate (platit).

Oricum ai dreptate, ar trebuis a fie in interesul fiecaruia sa aiba imagini bune, atragatoare pentru a fi alese cu usurinta de membrii care realizeaza galeriile!
    Galeriile au inceput sa fie din ce in ce mai bune, sunt utilizatori de exceptie care fac din galerii o adevarata arta si muncesc mult pentru asta! De aceea este imperios necesar si pentru noi ceilalti sa avem produsele si imaginile la aceatsa inaltime!

de asemenui, imaginile bune sunt necesare chiar si in cazul promovarii platite, o imagine buna atrage dupa sine curiozitate si eventual un click si studiu mai in amanunt al produsului - avantajat iarasi de imagini-, apoi al magazinului si se poate finaliza cu o comanda!

nu doar produsul in sine diferentiaza de celelalte, ci chiar si imaginea!

23.03.2013, 22:16:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

De asemeni, nu stiu de unde deductia ca produsele sponsorizate stau cateva secunde, pentru ca nu este corecta.
    Daca dai refresh la secunda da, apar altele, prin rotatie. Altfel nu, stau acolo cat stai pe pagina.
    Oricum, numarul de afisari al produsului promovat poate fi consultat in rubrica Publicitate pe Breslo la Lista mea de campanii.

S-a mai discutat si in trecut de acest aspect al galeriilor si faptul ca au o vizibilitate foarte mare este pentru ca acestea sunt realizate cu cap, intentie, cu tematica, pe scurt arata foarte bine si atragator! Spre deosebire de lista de produse promovate care in general nu are nici o noima si produsele nu au nici o legatura intre ele, deci nu sunt neaparat placute ochiului, ca lista ma refer! Si este foarte posibil ca produse foarte bune sa fie trecute cu vederea din cauza acestui aspect (ochiul plictisit cauta ceva atractiv in permanenta!)

Cum spuneam mai sus, calitatea galeriilor creste in permanenta si avand in vedere ca aceia care creaza galerii fac un serviciu celorlalti, prin promovare, ar trebui sa le facem si noi un serviciu, avand produse si imagini frumoase si atragatoare, astfel incat sa gaseasca mai usor produsele care se potrivesc ideii pe care concep galeriile.

Si nu, intr-o zi nu sunt promovate pe prima pagina doar vreo 4 galerii.

23.03.2013, 22:21:29
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Scuzeeee!!! Ai dreptate! Am uitat ca poti sa vezi si numarul de afisati dar cum nu mi-e niciodata la indemana sa intru acolo unde se vede numarul de afisari , intru pe produsul care il promovez si vad numarul de vizualizari (ca pana la urma ala e mai important). Asa ca am gresit cand am scris mai sus ca nu se vede nr de afisari! Scuze!

23.03.2013, 22:48:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu e problema, stai linistita!
    Nici eu nu prea intru pe-acolo oricum :))
    Ala e in ideea de a vedea eficienta promovarii (nr de click-uri raportat la nr de afisari, a urmari zilele, perioadele, sectiunile mai eficiente).
    Dar da, nr de vizualizari e cel mai important si pe acela il maresti cu produse si imagini bune, nefiind direct promortional cu cantitatea promovarii.

23.03.2013, 23:49:06
  • fairdealing
    fairdealing

asta este ideea! stau acolo cat stai pe pagina!Fiind multe produse asa zis ”sponsorizate”(de fapt te autosponsorizezi)cineva care intra pe site va vedea numai cateva din produsele sponsorizate-spre deosebire de galerii,care stau cate 2 ore!;eu doream sa stiu cine selecteaza dintre zecile de galerii facute zilnic(si pe ce criterii)pe cele care apar pe prima pagina(eu am spus 4,referindu-ma la orele rezonabile(Nu dimineata prea devreme sau seara prea tarziu)si daca facem un calcul matematic simplu:am considerat 10 ore de vizionare(din 24 cat are o zi)impartite la 2-cat sta o galerie + timpul alocat ”celor mai noi produse”voua ce rezultat va da?Chestia cu ”sunt frumoase si arata bine”cine o stabileste?frumosetea este subiectiva,sta in ochiul celui ce priveste

24.03.2013, 11:35:47
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

In primul rand, daca nu stai pe pagina...nu ai cum sa vezi produsul, asta e clar!!! Deci chiar daca de pe pagina ta a disparut, pe pagina mea exista.
    Pagina Breslo arata diferit ...chiar in acelasi moment. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun. daca tu dai refresh la pagina ta, acesta a disparut doar din vizorul tau. la mine poate este inca acel produs, pt ca nu am dat refresh. Si la altcineva la fel. Nu este o pagina statica, este una dinamica si aceasta sectiune se actualizeaza in permanenta, pt fiecare utilizator. Acelasi produs, nu este vizibil pentru toti utilizatorii in acelasi moment. De fiecare data cand cineva acceseaza prima pagina (direct sau cu refresh) partea cu publicitatea se schimba. Asta inseamna extremd e multe combinatii de afisari. E un algoritm. Poti observa asta deschizand pagina breslo, in acelasi timp in ferestre diferite.

Nu acelasi lucru se intampla in schimb cu galeriile. Aici algoritmul de afisare este mult mai lent. Afisarile nu se schimba la fiecare accesare de pagina. Ci, in functie de numarul de galerii existente si dupa un program de selectie ,, galeriile au un timp limitat pe prima pagina. In general de 2 ore, dar uneori e mai mare, alteori e mai mic - s-a intamplat si asa. In functie de mai multe criterii, printre care si numarul total al galeriilor in asteptare. Uneori apar si ultimele produse adaugate, dupa cum probabil ai observat. Galeriile de pe prima pagina nu sunt selectate manual, mai degraba sunt selectate a nu aparea cele facute doar sa fie,celelalte, in ordinea realizarii, cate doua ore, apar chiar si cele expirate, daca au fost multe galerii de afisat in cele 3 zile cat e activa o galerie.

Cine stabilieste daca sunt frumoase sau nu? Asta nu e deloc complicat avand in vedere domeniul artistic in care ne desfasuram activitatea. Cred ca oricine are putin simt artistic poate face o selectie sis a recunoasca o galerie facuta doar sa fie facuta. Cu atat mai mult echipa Breslo e in stare.
    Galeriile sunt unitare prin definitie, sunt frumoase la fel prin definitie, avand o idee pe care sunt realizate... Gradul acestor atribute, tine si depinde de cel ce o realizeaza. Si majoritatea galeriilor sunt cel putin bune, dragute deci, din aceste puncte de vedere si deci nu sunt oprite a aparea pe prima pagina.

Timpul de vizibilitate al produselor pe Breslo nu este de doar 10 ore, ca nu muncim cu program fix aici pe Breslo. Acesta este destul de marit si noaptea chiar. Sunt extrem de multe persoane care stau pana chiar la 3-4 dimineata si apoi altele se trezesc pe la 5-6. Deci timpul cu vizibilitate foarte scazuta este chiar mic. Am primit comanda si la 4 dimineata. Sau am adunat destule vizualizari produse intre 1 si 4 dimineata. Si eu fac cumparaturi in acest interval nerezonabil, si nu sunt deloc singura sau intr-o minoritate demna de neglijat.
    Orele rezonabile sunt relative, cu atat mai mult cu cat majoritatea sunt pe Breslo in afara programului de la servici, dimineata devreme sau seara tarziu, nu stiu tu, dar suntem multi care nu intram deloc pe Breslo in timpul orelor de lucru! De aceea site-ul este in picioare in permanenta. Ca poate in mijlocul zilei este vizibilitatea cea mai mare sau pe seara este o explozie de accesari ale site-ului, asta este cu totul altceva. Nu inseamna ca in rest nu sunt vizionari care trebuie luate in considerare, neglijabile.
    Apoi, galeriile le gasesti pe toate in permanenta intr-un loc, deci cine vrea sa le vada si pe celelalte, este liber.

decizia de a promova galeriile in acest fel este una, cum spuneam si mai sus, de estetica si marketing. Prima pagina e o vitrina. Bineinteles ca este de dorit ca atunci cand intri pe prima pagina a Breslo sa vezi ceva unitar, placut, atragator (cum sunt galeriile) decat produse aruncate alandala fara nici o legatura intre ele. Si oricat de incorect ti se pare pt cei care platesc pt publicitate si pentru ceilalti, daca judeci lucrurile obiectiv si strategic, vei vedea ca lucrurile nu stau chiar asa!

Nu sunt chestii complicate, sunt oameni care studiaza lucrurile astea, psihologia utilizatoruluid e internet, psihologia cumparatorului online, psihologia vanzarilor, a clientilor si vanzatorilor in general, sunt oameni care studiaza psihologia culorilor, a formelor, strategii de promovare si marrketing. Care studiaza ce anume atrage atentia cuiva atunci cand intra pe o pagina oarecare de pe internet! Nu sunt chestii inventate de noi! Sunt realitati!
    Toata lumea cauta calitate, claritate, luminozitate, culori atragatoare continuitate si logica (chiar si inconstienta). Absolut toata lumea, fara exceptie! O pagina prost realizata, cu fundal incarcat sau culori neintelept alese, imagini slab calitative (incetosate, intunecate, prost focusate, cu fundaluri prost alese, facute fara simt de raspundere, etc), cu meniuri, butoane si sectiuni alandala, fara legatura intre ele, fara continuitate si logica, text cu greseli gramaticale, toate facute doar sa fie, determina utilizatorul sa plece cat mai repede de pe pagina sis a nu se mai intoarca! Orice persoana ramane atunci cand are ceva placut de vazut Si i se starneste interesul!

24.03.2013, 20:18:32
  • gemsgems
    gemsgems

Ar trebui scris un articol pe blog despre galerii. :P Cred ca cel putin o data pe luna se gaseste cineva sa puna intrebarile astea, intr-o forma sau alta, mereu aceleasi. S-ar economisi timp daca ar fi un articol bine scris la care sa linkam. :))

24.03.2013, 20:47:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh si inca o chestie practica legata de decizia de a fi mai evidente galeriile in detrimentul poate al produselor sponsorizate: in orice revista sunt spatii publicitare, chiar si articole platite, de promovare. insa acestea nu le vezi pe coperta sau prima pagina. Ci in anumite spatii dedicate in interior, chiar pe coperta 4 (deci chiar la final), coperta si interior pe care nu le vezi decat daca ti-a atras atentia coperta 1 si o cumperi si o rasfoiesti . Si este cat se poate de normal, coperta, vitrina este pentru a starni interesul vizitatorilor, celor in trecere, potentialilor clienti. E valabil si in cadrul emisiunilor televizate sponsorizate (gen showurile "Dansez pentru tine", "Vocea Romaniai", " Surprize, surprize" si care mai sunt sau au fost). Nu te incarca nimeni cu produsele/firmele promovate de cum incepe emisiunea. Ci aceasta iti starneste interesul prin calitate si iti baga si promovare sponsorilor in anumite momente strategice. Nu e strategie buna de marketing a arunca in ochii vizitatorului tot ceea ce vrei sa-i vinzi, ceea ce promovezi, pentru ca fuge instant!

24.03.2013, 22:34:44
  • gemsgems
    gemsgems

Buna comparatia asta, nu ma gandisem la ea. :D

24.03.2013, 22:50:35
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Buna seara!

Sunt doar de-o luna pe breslo si...nu-nteleg cateva aspecte legate de aceste galerii...
    Acum cateva zile, cand am deschis site-ul breslo, mi-am vazut un produs intr-o galerie, realizata de "DemoazeleArt" respectiv... www.breslo.ro/Product/Set-elegant-bijuterii-cu-Cristale-Swarovski-Fucsia-si-Rosu_854597...
    Mai tarziu, am vrut sa i-l arat si fetitei mele, insa...se schimbase si...n-am mai stiut unde sa-l caut...

Intrebarile mele sunt...Cine face aceste galerii?!....Cum aflu daca apar sau nu in ele?!... Cum le vizualizez, daca nu mai sunt pe prima pagina?!...etc
    Lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos!...

25.03.2013, 23:02:07
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Galerii poti sa faci si tu, pot sa fie facute de orice membru breslo. Daca te duci unde scrie Descopera si Cumpara, gasesti Galerii de cumparaturi. Acolo vezi toate galeriile create in ultimele 3 zile. O galerie expira dupa 3 zile. Unele din aceste galerii apar si pe prima pagina. E explicat mai sus cum si de ce apar pe prima pagina.

25.03.2013, 23:29:14
  • swarovskibijuterii1
    swarovskibijuterii1

Multumesc mult!...
    Nu intrasem niciodata pe..."Descopera si cumpara"
    Am "descoperit", in sfarsit!...
    Seara buna!

25.03.2013, 23:43:55
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Azi au fost pe prima pagina doar produsele nou listate sau nu am nimerit eu nici o galerie?

28.03.2013, 19:21:38
  • Evutza
    Evutza

Legat de discutiile de la inceput, doresc sa spun ca am vazut si eu galerii, chiar pe prima pagina, cu doua sau chiar 3 produse ale utilizatorului ce a facut galeria (desi este specificat ca doar un singur produs propriu se poate include in galerii).
    A fost foarte dezamagitor acest lucru pentru mine.

Ideea e ca se pot include si 3 produse ale celui ce face galeria, sau ale altora, in cadrul unei galerii. Este o eroare ce intr-adevar, uneori apare si alteori nu.
    Aduc asta la cunostinta doar, informativ, deoarece si eu am observat acest lucru. Ma refer aici la eroarea ce permite a include mai mult de doua produse ale aceluiasi utilizator, cat si situatiile de trisare, in care cel ce creeaza galeria include mai mult de un produs propriu.
    Ca idee, cred ca se mai poate lucra pe a limita mult mai strict aceste reguli, ce desi sunt scrise acolo la galerii la vedere, lasa totusi libertatea de a nu le respecta.

Iar cu privire la galerii, dat fiind toate discutiile pe acest topic legat de cat timp raman pe prima pagina si cate galerii (multe, putine) sunt sau vizibilitatea oferita utilizatoruilor, sugestia mea ar fi una simpla (cred): sa fie fixat timpul la o ora de aparitie a unei galerii pe prima pagina.
    In felul acesta vor fi incluse mai multe galerii, mai multi oameni fericiti ca isi vad galeriile, mai multi utilizatori ce beneficiaza de vizibilitate..

Asta pentru ca intr-adevar, se creeaza multe galerii, cu multa munca si timp alocat si na, parerea mea e ca ar fi mai multi oameni fericiti daca ar aparea galerii mai multe, stand mai putin timp, de exemplu o ora, chiar si alternand cu produsele noi listate (o idee buna din punctul meu de vedere).

Zile frumoase va doresc tuturor!

30.03.2013, 17:30:52
  • fairdealing
    fairdealing

Imi place ideea ta!

30.03.2013, 22:53:37
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Evutza, eu zic sa deschizi un subiect nou, in sectiunea idei si sugestii cu propunerea ta.

Si cand se observa o eroare de genul 3 produse din acelasi magazin sa faci print screen si sa ne trimiti imaginea, deschizand chiar un subiect in sectiunea de Bug-uri, astfel cei de la tehnic sa stie exact cand si unde sa se uite si sa gaseasca mai usor problema.
    Asa, fara exemple concrete, nimeni nu are de unde sti ce, cand sid e ce se intampla.

De asemeni, cand sunt 2(sau 3 ) produse in galerie ale persoanei care creaza lista, se pot face notificari si persoana in cauza sa fie notificata. Le puteti face aici si in limita timpului disponibil voi face notificari.

Maine voi muta subiectul in sectiunea Orice Altceva si il veti gasi acolo cand e nevoie. Oricum, aici in idei si sugestii nu-si avea locul, subiectuld e discutie fiind pornit pe o alta tema.

30.03.2013, 23:39:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mie ,una,mi s-a intamplat o singura data sa am 3 produse de-ale mele intr-o galerie creata de altcineva,dar erau doua produse din magazin si unul de-al meu dar din magazinul "Provocari breslase".

31.03.2013, 00:27:02
  • daisy.jewelry
    daisy.jewelry

M-ar interesa sa stiu daca citeste cineva cu putere de decizie in Breslo acest topic, ca as avea si eu niste sugestii.... :) sau doar ne spunem pasu' si ne plangem.

Toata lumea mi se pare ca se plange in ultima vreme si nu-mi place! Echipa Breslo ar trebui sa fie mai prezenta pe forum ca sa dea raspunsuri clare si corecte.

01.04.2013, 17:18:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ daisy.jewelry
    Echipa Breslo, a raspuns de nenumarate ori la intrebarile pe aceasta tema, de-a lungul timpului, in mod oficial, direct sau prin admini.
    Echipa Breslo are lucruri mai importante de facut decat repetarea raspunsurilor pentru fiecare in parte, la infinit.
    De aceea exista admini pe Forum, reprezentanti ai Echipei, care au grija de aceste lucruri la nevoie, ofera raspunsuri, explicatii, ajuta, repeta, rezolva, notifica utilizatori, produse, dau mai departe echipei problemele urgente, nelamurite inca de ei, problemele care necesita informatii la care nu au acces, etc.
    Echipa Breslo e destul de prezenta pe Breslo, direct, dar uneori din umbra. Si raspunde la problemele urgente, nou aparute, intrebari noi, sugestii. La cele discutate deja de multe ori, nu cred ca mai are rost sa intervina mereu.

Sugestiile, cum spuneam si mai sus, se scriu in rubrica dedicata, Sugestii si Reclamatii a forumului, nu aici. Aici se pierd printre discutii si explicatii.

01.04.2013, 19:41:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Stiu ca suna cam dur si direct, nu e nimic personal. :)

Alt topic despre galerii, cu raspunsuri la probleme:

www.breslo.ro/Forum/Intrebari-si-Sugestii-Galerie-de-pe-Prima-Pagina_topic_9629

01.04.2013, 20:00:06
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Apropos de persoane care triseaza chiar acum exista o galerie in care realizatorul ei a incadrat 2 produse ale sale chiar in prima linie de imagini..."Strange roses in your hair", echipa breslo ar trebui sa stearga aceasta galerie, asa este?
    Sunt curioasa si voi urmari daca va ajunge pana pe prima pagina si, de ce nu chiar in miercurea galeriilor.
    Stiu ca poate parea ranchiunoasa remarca mea, dar nu este prima oara cand s-ar intampla acest lucru si pur si simplu nu mi se pare corect sa fie permise aceste incalcari ale regulamentului vadit intentionate, avand in vedere ca realizatorul este membru al comunitatii din 2010, banuiesc ca stia de aceasta regula care nu a aparut chiar ieri.

06.06.2013, 16:41:59
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Revin si azi cu aceeasi situatie...
    Aceeasi persoana a carei galerie am raportat-o acum 2 zile avand 2 produse din magazinul personal listate in galerie a facut acelasi lucru azi, desi am atentionat-o si atunci printr-un mesaj la galeria cu pricina. Chiar nu mi se pare corect anumitor persoane sa li se permita sa triseze desi sunt raportate.
    Si mai amuzant mi s-a parut ca toata lumea care a comentat la acea galerie, doar a multumit frumos pentru includere, fara sa le pese de faptul ca utilizatorul a trisat. Pai daca noi ca membrii ai platformei suntem de acord si nu facem nimic pentru asta nici macar nu spunem nimic, este si normal ca trisorii sa existe si sa continue in activitatea lor de "artisti desavarsiti".
    O zi frumoasa si astept sa se ia masuri!

10.06.2013, 10:15:46
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Si pentru ca nu am de gand sa ma opresc, pentru ca stiu ca am dreptate, iar regula este scrisa negru pe alb, mi se pare si mai urat si ma simt extrem de jignita sa vad ca altii membrii ai comunitatii Breslo se fac ca nu vad aceste incalcari ale regulamentului sau, mai mult, sustin si sunt de acord cu aceste nereguli. E ca si cum nu spui nimic de altul sa nu cumva sa zica si el de tine altadata. E amuzant, dar e si trist,ca anumiti membrii sa incerce sa ma faca sa ma simt eu prost pentru ca am remarcat o neregula care banuiesc ca deranjeaza pe multi din moment ce s-a mai discutat despre ea de nenumarate ori aici pe forum.

10.06.2013, 14:49:27
  • Breslo
    Breslo

Gata, am rezolvat. Acum nu te mai lasa sistemul sa adaugi mai mult de 1 produs din magazinul tau.

Multumim pentru feedback!

10.06.2013, 16:20:47
  • user21
    user21

mai degraba nici unul. gee, thanks....

10.06.2013, 19:55:23
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Multumim Breslo! Acum macar este o regula care nu mai poate fi nici incalcata sfidator de anumiti utilizatori.
    @bijuteriiwhatelse...nu e chiar o idee rea sa sti..;) Multi nu ar mai face galerii daca nu ar mai putea include nici un produs din magazinul lor, pentru ca ei nu inteleg exact scopul galeriilor ci se folosesc de acestea pentru a aparea pe prima pagina, asa ca ar fi o idee tocmai buna!!!
    Pupici!

10.06.2013, 20:08:41
  • user21
    user21

ei uite, eu fac de multe ori galerii fara sa imi includ produsele.
    tu?

10.06.2013, 20:14:47
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Nu fac galerii foarte des, nu am foarte mult timp, dar cand reusesc sa imi fac timp nu tin neaparat sa am si produse de ale mele in galerii. Galeria pentru mine este o stare de moment, de liniste, de terapie si da, stiu ca nu ai produse de ale tale in galerii, insa esti printre putinii care fac lucrul acesta. Imi place sa urmaresc galeriile si sa admir unele chiar foarte frumoase si nu facute la norma pentru promovarea propriilor produse.

10.06.2013, 21:05:01
  • user68182
    user68182

Si eu fac galerii destul de rar, vorba ta Alexida, cand vreau sa ma relaxez. Imi vine cate o tema in minte si caut produsele perfecte pentru acea tema. Sau pornesc de la un produs pe care il vad si ma inspira. La final satisfactia este cevaaaa... :)
    Sincer, cele mai frumoase galerii mi-au iesit cele in care nu mi-am adaugat propriile produse :)) datorita genului lor sunt destul de greu de "asortat".

10.06.2013, 21:48:17