Forum: Suport Breslo personalizare magazin

• Marmotescu
    Marmotescu

Breslasi,va rog ajutati-ma prin meandrele concretului... in sectiunea de administrare magazin am uploadat o imagine a magazinului...si nu o vad decat acolo, cand intru in magazin nu mai e. De asemenea am o mica problema cu avatarul,nu am nici cea mai vaga idee de unde il pot adauga...
    Help please!!!! Si promit ca revin curand si cu alte intrebari existentiale :)

14.07.2012, 14:31:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Le vom lua pe rand:

Pentur avatar te duci pe sagetica ->My Breslo-> Infromatii Personale (sau daca esti pe vizualizarea noua, la desfasurarea meniului dins agetica vezi direct Informatii Personale)

14.07.2012, 18:21:08
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Apoi, legatd e imaginea uploadata de tine...

Pentur moment, magazinele pot fi vazute ind oua moduri:

1. aspectul clasic - clientii (conturile fara magazin atasat) si cei nelogati pot vedea magazinele in acest format; iar acestia vad imaginea uploadata de tine (poti verifica delogandu-te si intrand in propriul magazin)
    2. aspectul nou, personalizat - acesta este accesibil noua celor ce avem magazinele active.
    Acest lucru se intampla pentru a avea noi timp sa ne personalizam magazinul si sa testam noile optiuni, fara a interfera cu activitatile clientilor si a-i induce in eroare cu tot felul de teste si alte minuni.

Pentru a-ti personaliza magazinul pentru noul format, acum fiind in forum, din sagetica ai acces la optiunile vechiului format.
    Pentru a ajunge la noul aspect, dai click pe numele tau (link-ul magazinului tau) si de acolo click pe iconita cu omushor si in prima sectiune, Magazinul Meu, vei gasi Design. Intri acolo si iti vei putea alege culori pentru fundal si/sau banner sau chiar imagini ale acestora.

Practic optiunile sunt aceleasi si in noul format (plus aceasta de design), dar aranjate si denumite poate in alt mod :P

14.07.2012, 18:34:06
  • Marmotescu
    Marmotescu

sarumana mult...am avatar :). Pt restul incerc intr-o zi cand nu sunt asa de resetata de nesomn.

15.07.2012, 13:36:53
  • oldhabitss
    oldhabitss

am si eu o problemuta cam in acelasi stil: am vrut sa-mi modific poza de la avatar, am salvat-o dar in continuare imi apare poza veche :(

10.08.2012, 16:59:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Mai asteapta, dureaza putin pana se actualizeaza :)

10.08.2012, 17:35:33
  • oldhabitss
    oldhabitss

pai ... au trecut 2 zile :))

11.08.2012, 14:17:48
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Incearca sa faci un refresh browserului, apasa F5.

11.08.2012, 16:40:50
  • oldhabitss
    oldhabitss

reusit :) multam cinna :D

11.08.2012, 20:18:18