Forum: Bug-uri Plata BRESLEI la ghiseul bancii

  • mayaart
    mayaart

    Am incercat sa fac plata la ghiseul bancii si din aceasta luna conform "LEGE nr. 70 din 2 aprilie 2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată"

    plata la GHISEUL BANCII nu se mai poate face decat cu document justificativ, adica factura sau factura proforma.
    Avand in vedere ca la achizitionarea bresleilor ai posibilitatea de a opta pentru plata la ghiseu cred ca asa cum dupa efectuarea platii se emite acea factura ar fi util sa se emita in cazul acestei optiuni o factura proforma cu care sa faci plata la chiseu.
    Va rog sa solutionati aceasta problema cat mai urgent, stiu ca ar fi mai simplu sa faci plata prin transfer dar daca nu ai cont la aceasi banca mai platesti in plus si comisioanele de transfer si eu personal am in aropiere un sediu de banca unde pot face plata si imi convine aceasat forma.

    03.06.2015, 09:12:06
  • EtnoWare
    EtnoWare

    Poti trimite un mail la [email protected] solicitand factura pentru plata, iar colegii de la financiar o sa ti o transmita prin email. :)

    03.06.2015, 10:57:29
  • mayaart
    mayaart

    Da am trimis un email inca de ieri si pana la aceasta ora nu am primit raspuns. Daca nu primesc factura pana la ora 16 practic nu pot sa fac plata nici azi.
    Daca puteti sa urgentati aceasta problema multumesc anticipat.
    Am postat aici aceasta problema pentru ca pot sa fie si alte persoane in situatia mea si cred ca trebuie gasita o solutie pentru toata lumea avand in vedere ca este o schimbare legislativa.

    03.06.2015, 12:38:34
  • mayaart
    mayaart

    Pana la aceasta ora nu am primit nici pe mail nici altfel o factura proforma cu care sa fac plata la chiseul bancii. Am platit acum prin transfer bancar platind suplimentar si comisionul bancii unde am eu contul pentru transfer interbancar oricum si asa magazinul e tot inchis inca 2 zile pana intra banii. Nu cred ca e ok aceasta situatie, lipsa de promtitudine in solutionarea acestor sesizarii ma face sa ma intreb cat de serios suntem priviti. Sunt putin dezamagita de aceasta.

    04.06.2015, 11:35:50