Forum: Orice altceva Plata catre Breslo in functie de vanzari

  • user58527
    user58527

    Propun celor care administreaza breslo ca plata pentru gazduire sa se faca in functie de vanzari. Aceasta modalitate cred ca este cea mai echitabila si nu ar obliga multi artizani (cum este si cazul meu) sa isi inchida contul de pe breslo din lipsa vanzarilor. Eu cred ca nici macar promovarea in reviste nu este eficienta. Oare cine le citeste?
    A crescut tariful pentru gazduire pentru lucratorii de handmade, de ce? Noi lucram si cateva zile la un produs. Asta ar insemna sa crestem si noi preturile. Se presupune ca incercam cu totii sa dezvoltam breasla artizanilor, dar se pare ca nu este asa.

    08.02.2014, 17:08:05
  • user61482
    user61482

    Nu stiu , sincer, ce sa spun apropos de plata in functie de vanzari... Parca as inclina sa cred ca varianta actuala este mai ok, din punctul meu de vedere. Evident ca toti ne dorim mai multe vanzari insa personal cred ca asta depinde si de noi insine. Nu putem astepta sa faca Breslo tot. Breslo ne ofera gazduire si instrumente pentru a ne promova magazinele. De aici incolo, depinde de noi cum le folosim.
    Taxa pentru magazinul handmade a crescut, e adevarat, dar se vad eforturile Breslo si motivele pentru care s-a intamplat lucrul asta. Si oricum, a ramas in parametri rezonabili ( taxa lunara ).
    Daca nu ar exista Breslo, artizanii ar fi mai putin promovati. Repet. este STRICT parerea mea personala.
    Nu ascund faptul ca am avut magazin deschis pe mai multe platforme in afara de Breslo, unele chiar gratuite sau muuuuult mai ieftine insa am renuntat la ele si am ramas doar aici. Pentru ca aici mi-e cel mai bine, vand sau nu vand...
    In momentul in care pe una din platformele la care am renuntat , am anuntat ca imi inchid magazinul daca lucrurile merg in continuare cum mergeau ( si mai merg ) mi s-a raspuns : " ramane la latitudinea fiecaruia daca doreste sa ramana sau nu". Pe moment am fost foarte suparata de raspunsul asta insa acum cred ca admin-ul avea oarecum dreptate.
    E adevarat ca si a plati o taxa care pentru multi reprezinta poate "banii de paine" si a nu avea vanzari este frustrant...
    Sper ca nu te-am suparat....

    09.02.2014, 19:36:00
  • Live
    Live

    Chc, dar și să afli că (voi cita din memorie) suntem din ce în ce mai mulți, așa că vom crește taxa... Dacă înțelegi ce vreau să spun. Este adevărat și că, atunci când ești la om în casă, mănânci în camera în care dorește gazda. Numai că, dacă gazda mănâncă din chiria dată de tine... În fine, e complicat. Eu, din fericire, îmi permit să țin magazinul de aici deschis. În ultima perioadă, însă, am tot plătit pe câte o lună, nu pe câte 5-6, cum procedam înainte.

    09.02.2014, 21:10:02
  • user61482
    user61482

    Cate caciuli atatea pareri si doleante :) Caciula mea si-a spus parerea :) Nu ca as fi eu cea mai multumita, dimpotriva, spuneam doar ,apropos te taxa, ca suntem sau nu mai multi, ca vom ramane sau nu toti, ca vor creste sau nu vanzarile, eforturile sau cel putin intentiile Breslo se observa. Nici ei, nici noi nu stim daca vor da roade sau nu. E bine ca se incearca :) Si chestia asta cu publicitatea costa, costa foarte mult. Banuiesc ca niciuna dintre publicatiile acelea nu ofera spatiul de publicitate in mod gratuit.
    Ca apar pe site-ul breslo bannere cu reclame la nu stiu ce harduri sau computere...asta e deja alta discutie..
    Sper totusi ca se vor gasi finante pentru achizitionarea unui sau mai multor servere :) Sa ne gazduiasca pe toti :)

    09.02.2014, 21:18:11
  • DecoupageArt2
    DecoupageArt2

    Buna seara ! Intrucat nu am mai facut personal aceasta - am avut un ajutor, v-as ruga mult sa-mi explicati modul in care pot plati chiria prin intermediul bancii ( mi-ar conveni BRD si sa platesc cash la ghiseul bancii). As dori sa platesc pentru 3 luni, adica, iulie-august-sept. Cat si cum pot sa o fac ?
    Multumesc mult pentru ajutor,
    Decoupageart
    (Nina Sahnazarov)

    27.05.2014, 21:27:32