Forum: Suport Breslo Plata magazin

• dana86
    dana86

Am magazinul suspendat , am facut plata pe 4 . Va rog sa imi activati magazinul.

05.06.2012, 09:13:15
  • Breslo
    Breslo

Va multumim pentru plata.

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat codul unic ce ne permite sa va identificam magazinul.

Pasul urmator este acesta:

-trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

"BRESLEU-XXXX" este codul unic generat pentru plata dumneavoastra. Pentru a afla care este acesta, intrati in meniul Contul meu>Financiar

-In partea de jos a paginii veti vedea sectiunea "Comenzile mele - Breslei cumparati"
    -Ultima coloana a acestui tabel se numeste "Info plata"
    -Apasati pe butonul "vezi" din dreptul platii pe care doriti sa o confirmati. Veti gasi codul pe ultimul rand al ferestrei care se deschide, in dreptul textului "Detaliile Platii"

Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

Respectarea pasilori de mai sus va asigura rezolvarea cat mai rapida a eventualelor probleme. Semnalarea lor in alt mod nu grabeste cu ABSOLUT NIMIC acest proces.

O zi frumoasa!

05.06.2012, 18:33:27
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Nu se poate activa magazinul si in weekenduri, pentru plata prin Paypal?

25.08.2012, 17:22:06
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

"max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal"

Echipa nu lucreaza in weekend in mod normal :)

25.08.2012, 17:53:11
  • ALSI
    ALSI

Dar cum e cu plata prin mandat postal? Cum trebuie sa procedez ca sa cumpar breslei prin aceasta modalitate?

25.08.2012, 21:47:10
  • ramonaignat
    ramonaignat

Eu cred ca faci plata la posta, si in momentul in care ei primesc mandatul , activeaza bresleii. Dar sa nu uiti sa treci codul magazinului tau. Nu cred ca e altfel !

26.08.2012, 07:49:17
  • ALSI
    ALSI

Adica ma duc la posta cu banii si doamna de acolo imi da sa completez o foaie..si atat?

26.08.2012, 09:02:14
  • ramonaignat
    ramonaignat

Exista un formular tip pe care trebuie sa il completezi, bineinteles ca trebuie sa ai datele destinatarului. Comisionul nu este mare doar ca banii ajung la destinatar dupa 2 zile, din cate stiu eu.

:)

26.08.2012, 12:58:25
  • ALSI
    ALSI

A...multumesc!

26.08.2012, 16:09:21