Forum: Suport Breslo plata penru magazin

• victoria.ghilas
    victoria.ghilas

Stimata echipa Breslo! la fiecare plata pentru chiria magazinului(care se intampla cam o data la 3-4 luni), fiind deja de aproape 2 ani in bransa, intampin aceeasi problema: magazinul se suspenda indiferent daca este plata facut asau nu, indiferent daca generez acel cod sau platesc direct la ghiseu, indiferet aca trimit 100 de ailuri cu confirmarea platii. Cum sa facem, cu cat timp inainte de expirarea perioadei sa facem plata, casa nu mai traveresez acest cosmar? clientele mele nu pot accesa link-urile legate de magazin...nu verifica nimeni , in momentul in care se produce suspendarea, daca omul a platit sau nu?data trecuta am facut plata cu cateva zile inainte de expirarea perioadei de valabilitate a magazinului dupa care am asteptat o saptamana ca sa se deblocheze. De data aceasta, am platit cu o zi inainte. va dura iar o saptamana?

18.05.2012, 09:46:39
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Aceeasi problema o am si eu. Am platit vineri, am trimis mesaje la echipa breslo(inclusiv cu atasamentul reprezentand fotografia chitantei) dar nu apare nicio schimbare in situatia mea financiara.

20.05.2012, 09:56:57
  • i.line
    i.line

Buna,

Incercat sa faceti plata cu vreo saptamana inainte de terminarea bresleilor. poate la unele banci se verifica tranzactiile mai greu

21.05.2012, 03:24:35
  • panteraroz2
    panteraroz2

Eu am facut doua plati pana acum, cam cu o saptamana inainte de expirare, si nu am avut surprize. Am facut plata in zilele de la inceputul saptamanii, sa fie timp de verificari. Daca se face spre final de saptamana, in weekend banuiesc ca nu mai proceseaza nimeni ....

21.05.2012, 10:13:01
  • blanitza
    blanitza

Draga Breslo, astept de ceva timp sa-mi genereze codul platii, si se tot incarca...
    Si mai am o nelamurire - mi s-au prezentat 2 date de expirare - dimineata arata 22 mai, seara - 23 mai, care dintre ele este? Si la fel imi aparea si la anterioarele anunturi, cu o zi diferenta.

21.05.2012, 10:45:48
  • Breslo
    Breslo

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat codul unic ce ne permite sa va identificam magazinul.

Pasul urmator este acesta:

-trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

"BRESLEU-XXXX" este codul unic generat pentru plata dumneavoastra. Pentru a afla care este acesta, intrati in meniul Contul meu>Financiar

-In partea de jos a paginii veti vedea sectiunea "Comenzile mele - Breslei cumparati"
    -Ultima coloana a acestui tabel se numeste "Info plata"
    -Apasati pe butonul "vezi" din dreptul platii pe care doriti sa o confirmati. Veti gasi codul pe ultimul rand al ferestrei care se deschide, in dreptul textului "Detaliile Platii"

Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

Respectarea pasilori de mai sus va asigura rezolvarea cat mai rapida a eventualelor probleme. Semnalarea lor in alt mod nu grabeste cu ABSOLUT NIMIC acest proces.

21.05.2012, 12:39:07
  • Breslo
    Breslo

www.breslo.ro/Forum/Reactivarea-magazinului-dupa-vacanta--automata-sau-manual_topic_6811.

Data corecta e 22 mai.

Pentru a nu interfera cu activitatea utlizatorilor, bresleii se retrag noaptea, spre dimineata.

din acest motiv, seara (noaptea, mai precis - dupa 12), pana cand se retrag bresleii pentru ziua urmatoare, sistemul iti va afisa o zi in plus.

21.05.2012, 12:57:07
  • blanitza
    blanitza

Breslo, multumesc frumos de lamurire, insa eu nu am avut magazinul in vacanta, ca sa mi se reactiveze acum. Am facut plata in contul dvs. azi la pranz, sper sa nu ma suspendati pe 22 mai, adica maine.

21.05.2012, 17:26:23
  • Breslo
    Breslo

blanitza:

max 5 zile LUCRATOARE - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile LUCRATOARE - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi LUCRATOARE - pentru plata prin Paypal

PLATILE SUNT CONFIRMATE DOAR DUPA CE AJUNG EFECTIV LA NOI.

Intamplator, in cazul tau banii au ajuns mai repede, si magazinul nu a apucat sa expire.

Cel mai sigur este totusi sa tii cont de termenele de mai sus.

22.05.2012, 12:42:37
  • goodchoice
    goodchoice

Si totusi, de ce pt platile prin paypal nu faceti cumva sa se inregistreze automat nu numai bresleii, ci si reactivarea magazinului?
    Eu sunt mai visatoare, si desi m-am impiedicat in fiecare zi de anuntul care ma atentiona ca-mi expira magazinul pe 27 mai, n-am realizat ca 27 e azi! Ok, 27 a sosit, n-am platit, m-ati suspendat! Dar de ce, dupa ce platesc nu se reactiveaza automat magazinul? De ce sa zaca bresleii mei in contul breslo degeaba, in timp ce magazinul meu afiseaza 0 produse iar eu nu pot accesa comenzile?
    Nu cred ca cer ceva imposibil. Inteleg ca platile facute prin transfer bancar sau prin mandat postal trebuie procesate manual. Dar pt platile cu paypal nu se justifica asteptarea.

27.05.2012, 19:57:05
  • Breslo
    Breslo

Bresleii se retrag din cont in fiecare noapte, pentru ziua urmatoare.
    De asta, daca ti-a expirat deja magazinul, trebuie sa astepti pana a doua zi cand platesti prin paypal.
    Daca faci plata in timpul programului de lucru, poti sa scrii un mail la [email protected], si il activam noi manual cand citim mail-ul. Dar cel mai sigur este totusi sa nu astepti pana in ultimul moment.

28.05.2012, 10:57:20
  • blanitza
    blanitza

Draga Breslo, sper necazul meu, iar ajung sa fac plata la sfarsit de saptamana - vineri 14 septembrie, si din aceasta cauza, pana se vizualizeaza banii in contul dvs., se face 17 septembrie, zi in care magazinul meu va aparea probabil suspendat, data limita afisata era 16 septembrie, si 17 septembrie. Va trimit si pe mail dovada platii, poate se intampla o minune, si nu apar suspendata, promit sa fiu atenta data viitoare, mea culpa...

15.09.2012, 13:59:39
  • blanitza
    blanitza

Draga Breslo, vineri am facut transfer bancar in contul dvs. pt o suma de breslei, si nu vad in zona "financiar" nici macar comanda lor, dar'mite confirmata sau nu.... Ce se intampla???

17.09.2012, 15:47:43
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Buna dimineata!

Stie cineva daca se poate solicita factura pentru taxele de magazin?

Multumesc mult!
    Ioana

18.09.2012, 07:57:52
  • ramonaignat
    ramonaignat

Buna Ioana,

eu am trimis mesaj echipei si mi-au trimis factura pe mail. :)

18.09.2012, 10:29:44
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Ramona draga,

Eu am nevoie de factura listata, stampilata ... asa mi se pare normal sa mi se trimita. In plus, consider că ar fi normal, asa cum noi, vânzătorii, specificam in Politica magazinului detalii importante pentru cumpăratorii nostri, si Breslo sa faca la rândul său acelasi lucru cu noi, utilizatorii.

Din ce cunosc eu aceasta informatie nu este disponibila nicaieri pe site.
    Am scris oricum un mail echipei, astept acum raspuns.

Multumesc!

18.09.2012, 11:44:17
  • Breslo
    Breslo

LittleTreasures, conform codului fiscal art 155 punctul 6, semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii, http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Cod_fiscal_norme_2011.htm#_Toc304299968

Am primit mailul tau, am si raspuns la el.

O zi frumoasa.

18.09.2012, 16:36:47
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Draga Breslo,
    Eu am spus doar ca e normal ca undeva pe site sa existe informatia aceasta (concret: ce are de facut un utilizator în cazul în care are nevoie de factura).
    Nu am afirmat nicaieri ca e obligatorie eliberarea facturii.
    Multumesc pentru raspuns, am trimis si eu mail.
    Seară linistita,
    Ioana

18.09.2012, 23:58:55
  • Fine.Things
    Fine.Things

draga breslo,

art. mentionat de tine , din codul fiscal, spune ca nu este obligatorie semnarea si stampilarea facturilor, nu EMITEREA lor !
    emiterea este obligatorie la solicitarea benefiarului.
    de asemenea, este obligatorie in cazul in care nu se emite bon fiscal (cand folosirea casei de marcat NU este obligatorie pt. activitatea desfasurata).

19.09.2012, 09:31:13
  • Fine.Things
    Fine.Things

Inca ceva : ma gandesc sa-mi deschid si eu magazin de "bijudele" pe breslo, am citit la sectiunea "vinde" si acolo nu apare nici o taxa/chirie/whatever ... de aceea te rog sa-mi indici unde ar trebui sa ma uit pt a afla aceste date (tarife, cont, banca, CF si ce mai trebuie)

19.09.2012, 09:36:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@Fine.Things

Breslo a raspuns exact la intrebare, care se referea la factura listata stampilata.
    Facturile se trimit la cerere ( mail la [email protected]).

In bara de jos a site-ului gasesti rubricile:
    - Contact - unde ai informatiile necesare pentru contactarea Breslo (mail, numar telefon, orar, precum si alte mijloace de comunicare cu acestia)
    - Termeni si conditii de utilizare - in aceasta sectiune gasesti toate informatiile necesare utilizarii Breslo, inclusiv Politica de Taxe.

O zi frumoasa!

19.09.2012, 12:43:52
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Bijoux, eu am spus in primul meu mesaj, citez:

"In plus, consider că ar fi normal, asa cum noi, vânzătorii, specificam in Politica magazinului detalii importante pentru cumpăratorii nostri, si Breslo sa faca la rândul său acelasi lucru cu noi, utilizatorii.
    Din ce cunosc eu aceasta informatie nu este disponibila nicaieri pe site."

Cu tot respectul, nu am primit nici o confirmare cum că informatia ar fi disponibila pe site sau nu.

Am accesat sectiunile indicate de tine (contact, politica de taxe) inainte de a posta primul meu mesaj. Informatia NU EXISTA.

www.breslo.ro/Help/fees
    www.breslo.ro/Help/terms

Tot ceea ce vreau sa fac e sa atrag atentia asupra unui detaliu pe care il consider esential pentru toti cei care platim taxe.

Multumesc.
    Ioana

19.09.2012, 16:22:54
  • Fine.Things
    Fine.Things

multumesc pt mesaj, acolo ma uit.

ref. la detaliile despre factura, am remarcat ca nu s-a inteles bine cum este cu facturarea si am raspuns pt toata lumea interesata, de aia am pus "draga breslo" - adica pt toata lumea din breslo.
    poate ca n-a fost cea mai buna alegere si trebuia sa scriu doar "dragilor", ca sa nu se confunde cu adminul "breslo"; imi cer scuze ! intentia a fost f buna, zau !

v-am pupat !

19.09.2012, 16:26:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Little.Treasure: Eu ii raspunsesem lui Finethings. Din cate am inteles ai primit un raspuns la mail-ul tau, la fel si la problema vis-vis de factura stampilata.

Problema care a ramas ar fi ca nu e specificat ca poti solicita factura? Cred ca e de la sine inteles faptul ca poti solicita factura... Iar solicitarea se realizeaza pe mail.

@FineThings: cu placere! Nu e problema, e chiar binevenita interventia despre factura, pentru cei interesati!

19.09.2012, 18:13:56
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Da, am primit răspuns, multumesc frumos!

Din ce am vazut, la butonul Termeni si conditii de utilizare se găsesc extrem de multe informaţii ... nu imi explic decât printr-o scăpare a echipei Breslo faptul că detaliile legate de eliberarea facturii la cerere, stampilare, etc. nu sunt făcute publice.
    Sugestia mea era aceea de a include si aceste aspecte extrem de utile pentru noi toţi, în secţiunea mai sus menţionată.

Cu multumiri,
    Ioana

19.09.2012, 20:42:31
  • Isira
    Isira

Am facut si eu plata pt magazin vineri, prin emandat. Banii, conform functionarilor de la posta au ajuns la destinatie in maxim 2 ore. Am trimis mail lui Breslo cu datele cht. dar la sectiunea financiar nu mai apare nici macar c-da de breslei pe care am facut-o daramite confirmarea platii. Puteti sa-mi spuneti de ce? Magazinul imi expira pe 11 ianuarie.

07.01.2013, 11:18:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

c-da dispare dupa 24 ore, la toata lumea, pentru a evita aglomerarea de facturi din comenzi nefinalizate (neplatite). Ea va aparea acolo in momentul in care plata este confirmata. La fel vor aparea si bresleii.

Procesarea la platile prin Posta se face in maxim 5 zile lucratoare.

Daca ai trimis banii prin emandat vineri si ai trimis si mail de confirmare cu toate cele necesare, nu ar trebui sa ai probleme, iar pana vineri iti vor aparea si bresleii in cont, astfel incat sa nu ai probleme.

07.01.2013, 15:33:31
  • Breslo
    Breslo

E-mandatele ajung mai repede decat mandatele obisnuite, asa e.

Dar nu mergem noi sa le ridicam de la posta, ci ajung la noi intr-o zi, 2, in functie de ora la care a fost trimis, si programul de livrare al Postei.

Probabil azi-maine va ajunge. Ne-ai spus ca ai trecut si codul, deci poti sta linistita, magazinul va fi alimentat cum il primim.

Facturile sunt disponibile tuturor, si pot fi eliberate la cerere, dupa ce ne trimiteti datele de facturare pe mail.

O sa completam in curand si in termeni, sau undeva in pagina Financiar, sa fie vizibil. Va multumim ca ne-ati atras atentia.

07.01.2013, 16:36:12
  • MagicHandbyVD
    MagicHandbyVD

Buna, eu as avea o intrebare legata de comanda pentru cumpararea de breslei prin Paypal. Cand dorim sa cumparam breslei prin Paypal, la suma de plata scrie Eur, adica suma respectiva va fi in euro? intreb deoarece eu am contul de pe care platesc in lei, si doresc sa stiu cum voi plati? scriu suma pentru cump.bresl. in euro si cand voi accesa plata in lei prin Paypal acestia vor fi convertiti in euro?
    va rog daca mi-ati putea raspunde careva care ati avut experienta asta.
    Va multumesc :(

07.01.2013, 20:40:29
  • MagicHandbyVD
    MagicHandbyVD

Buna ar putea sa-mi raspunda cineva la intrebarea mea de mai sus, va rog :(

08.01.2013, 11:33:16
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Chiar daca tu ai contul de pe care alimentezi paypal in lei, acestia vor fi convertiti de catre paypal in euro. Din cont ti se va retrage echivalentul in lei al sumei respective in euro.

08.01.2013, 14:22:28
  • MagicHandbyVD
    MagicHandbyVD

Multumesc frumos de lamurire :) o seara frumoasa

08.01.2013, 20:08:16
  • ramonaignat
    ramonaignat

Nu inteleg, am platit luni prin tranfer bancar, cu siguranta banii au ajuns la dumneavoastra de ieri dar nu am magazinul activat si la sectiunea Financiar nu-mi este salvata nici o plata. A fost acolo dar nu mai apare de nici un fel.

20.02.2013, 15:36:01
  • Breslo
    Breslo

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat codul unic ce ne permite sa va identificam magazinul.

Pasul urmator este acesta:

-trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

Multumim!

20.02.2013, 18:07:12
  • accesorii.swarovski
    accesorii.swarovski

"max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii" ...

"Pasul urmator este acesta:

Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor."

Cam asa suna conditiile dvs...
    Am urmat pasii indicati, am depus acum 2 zile, am scanat, am indicat magazinul, depunatorul, suma, nr. bresleu, am trimis .... bla! Niciun raspuns, nici breslei incarcati in cont!

Chiar nu inteleg ce se intampla, e a 2-a oara, cand se intampla acest lucru!

Dati o perioada mai lunga de operare, daca stiti ca nu se poate respecta perioada actuala! Macar stim sa depunem mai devreme!

Multumiri,
    MB

02.08.2013, 15:54:24
  • IntoHandmade
    IntoHandmade

Salutare,

In data de 1 august am efectuat plata pentru magazin (care expira in data de 2 august). In data de 5 august magazinul inca nu era activ.
    Drept urmare am trimis un mail la [email protected], cu titlul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX" in care am atasat copii foto dupa formularul de depunere si dupa chitanta si am specificat numele magazinului.
    Astazi este 7 august si magazinul este tot inchis si nu am primit nici un raspuns de la echipa Breslo.
    Ce credeti ca ar mai trebui sa fac in afara de faptul de a astepta?

Multumesc. O zi frumoasa!

07.08.2013, 11:51:46
  • MiSSteryShop
    MiSSteryShop

Buna,

Imi spuneti si mie va rog cat este "valabil" magazinul din momentul activarii?

O zi minunata va doresc!

25.09.2013, 14:32:51
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

Buna,

Depinde de suma pe care o platesti pentru magazin. Ca sa iti faci o idee, taxa de administrare a contului pe zi costa in jur de 0.60 ron.

25.09.2013, 15:15:52
  • MiSSteryShop
    MiSSteryShop

Multumesc frumos pentru raspuns! :)

28.09.2013, 01:59:27
  • myjuditz
    myjuditz

Abia am deschis un "magazin" si nu pricep cum este cu bresleii.
    Am optat pentru plata cu mandat, dar la un singur produs.
    Cum sta treaba de fapt ? Trebuie platit pentru fiecare produs in parte
    ( altfel nu apare ) sau o plata pentru magazin este suficienta ?

Afara de asta, mi sa- spus ca voi primi instructiuni cum sa platesc - am nevoie de un cont - dar pana acum, n-am primit nimic.

31.10.2013, 00:38:16
  • user61482
    user61482

O singura plata este suficienta ( este plata pentru magazin , nu pentru produs in parte)
    Instructiunile le vezi in :
    contul tau (omuletul dreapta sus )- financiar - jos de tot in pagina - sub "info" ai "vezi" (parca ... tre sa scrie cu albastru)
    Comanda ta pentru breslei este valabila doar 24 de ore (parca ) ... daca nu apare nimic sub "info" inseamna ca a expirat comanda si mai trebuie s-o dai o data...

31.10.2013, 17:39:43
  • myjuditz
    myjuditz

Multumesc mult.

01.11.2013, 17:19:27
  • myjuditz
    myjuditz

Pana la urma tot nu stiu care a fost perioada cu gratuitate.
    Am deschis magazinul pe 30.10./2013.
    De 6 zile deja mi se incaseaza taxa de magazin, adica din
    22.11./2013.
    Asadar , este vorba de 3 sptamani ?

28.11.2013, 12:37:14