Forum: Suport Breslo plata prin mandat postal
simona.florentinanu am mai platit de mult taxa pentru magazin si am observat ca s-au facut niste modificari. obisnuiam sa plates prin e mandat, acum observ ca scrie doar mandat. sa inteleg ca de acum se face prin mandat postal si nu prin e mandat?
23.05.2013, 13:25:24
p.s. am generat din greseala doua facturi, cum pot elimina una dintre ele?
bijouxdemonangefacturile expira automat in 24 ore si dispar din contul tau, rubrica financiar. Iar daca platesti factura aceasta va aparea in contul tau dupa ce a fost inregistrata plata, daca nu o platesti, nu va aparea.
23.05.2013, 18:53:57
Cred ca tot despre emandat este vorba, practic pe tine te intereseaza informatiile cand alegi aceasta modalitate de plata - prin posta- , nu? acestea sunt diferite decat cele necesare pentru transfer bancar sau paypal... dar sunt aceleasi pentru mandat postal simplu si e-mandat :)
simona.florentinamultumesc! vroiam sa stiu doar daca este vorba de mandat postal sau e mandat.
23.05.2013, 23:14:41
bijouxdemonangedaca pana acum ai trimis prin emandat...inseamna ca poti trimite in continuare!... mandatul postal simplu ajunge mult mai greu decat e-mandatul, nu cred ca este in interesul nimanui sa fie folosit. :)
24.05.2013, 01:16:46
Oricum, din cate stiu... la rubrica financiara mereu a scris ca modalitate de plata mandat postal....si se platea prin e-mandat...care este un mandat postal electronic...
Deci nu e nimic in neregula aici cu termenii alesi.
Poti plati ca si pana acum fara probleme. :)
simona.florentinaam platit, multumesc!
24.05.2013, 12:12:52