Forum: Suport Breslo plata prin mandat postal

• simona.florentina
    simona.florentina

nu am mai platit de mult taxa pentru magazin si am observat ca s-au facut niste modificari. obisnuiam sa plates prin e mandat, acum observ ca scrie doar mandat. sa inteleg ca de acum se face prin mandat postal si nu prin e mandat?
    p.s. am generat din greseala doua facturi, cum pot elimina una dintre ele?

23.05.2013, 13:25:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

facturile expira automat in 24 ore si dispar din contul tau, rubrica financiar. Iar daca platesti factura aceasta va aparea in contul tau dupa ce a fost inregistrata plata, daca nu o platesti, nu va aparea.

Cred ca tot despre emandat este vorba, practic pe tine te intereseaza informatiile cand alegi aceasta modalitate de plata - prin posta- , nu? acestea sunt diferite decat cele necesare pentru transfer bancar sau paypal... dar sunt aceleasi pentru mandat postal simplu si e-mandat :)

23.05.2013, 18:53:57
  • simona.florentina
    simona.florentina

multumesc! vroiam sa stiu doar daca este vorba de mandat postal sau e mandat.

23.05.2013, 23:14:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

daca pana acum ai trimis prin emandat...inseamna ca poti trimite in continuare!... mandatul postal simplu ajunge mult mai greu decat e-mandatul, nu cred ca este in interesul nimanui sa fie folosit. :)

Oricum, din cate stiu... la rubrica financiara mereu a scris ca modalitate de plata mandat postal....si se platea prin e-mandat...care este un mandat postal electronic...
    Deci nu e nimic in neregula aici cu termenii alesi.

Poti plati ca si pana acum fara probleme. :)

24.05.2013, 01:16:46
  • simona.florentina
    simona.florentina

am platit, multumesc!

24.05.2013, 12:12:52