Forum: Feedback pentru magazinul tau Poate-mi dati unele sugestii !
corainadoriSalut pe toti breslasii, mai vechi sau mai noi!! Va rog dragi breslasi sa va aruncati putin privirile si in magazinul meu si sa-mi spuneti ce e bun si ce e rau acolo. Am revenit in aceasta primavara dupa ce valurile vietii m-au purtat de colo colo si acum continui munca de a-mi pune in practica imaginile ce ma bantuie zi si noapte. Vanzarile facute si vizitele putine nu ma incurajeaza prea mult, dar perseverez. Totusi as vrea sa-mi spuneti, dragutilor, este ceva ce gresesc ? Sau imi trebuie inca multa rabdare? Oare ar trebui sa retrag produsele ce le am din prima perioada ? Ce faceti cand primiti comanda de 2-3 lei? Astept parerile voastre cu multa nerabdare. Va salut din nou pe toti! Corina-Dorina
07.08.2011, 21:50:25
AndreeasworkBuna Corina, eu as putea sa imi expun parerea de cumparator: daca ma uit la seciune bijuterii perle naturale, nu imi palce ce vad, si nu ma refer la bijuterii ci la fundal. Prin fundalul acela puternic atragi atentia asupra lui si bijuteria ramane oarecum in background. Vazand poza asa micuta eu personal nu as accesa produsele. Tot acolo pozele sunt facute cu blitz, iar lumina generata de acesta se reflecta din fundalul pe care l-ai ales. La Brose textil: brosele au un efect tridimensional, daca ai face poza din alt uncghi, nu perpendicular pe planul pe care sunt asezate, ai scoate in evidenta mai multe detalii, plus poza facuta maid e aproape putin si mai luminata, din nou fundalul strica putin, desi e alb, e intunecat...
08.08.2011, 17:21:05
M-am uitat cam la toate produsele aceeasi problema, nu scoti in evidenta produsul. Sfatul meu: citeste tutorialeel despre fotografiid e aici de pe Breslo.
Despe produse: cele de bebelusi sunt tare dragute, daca as avea un bebe as comanda si eu :), bafta multa, ai grija la poze. Sigur o sa afli mai multe de la breslasii mai vechi.
corainadoriBuna Andreea, iti multumesc mult pentru sfaturi. Intr-adevar la poze nu ma prea pricep. Am sa fac tot posibilul sa remediez problemele astea.
08.08.2011, 19:12:49
Multumesc , Corina
CinnamonClovesMie imi place poza asta, pune in valoare produsul: www.breslo.ro/Product/TRANDAFIRI-IN-TREND--COD-314-MF-14_372859
08.08.2011, 22:57:33
Ai putea merge pe aceeasi idee.
In rest, subscriu comentariilor lui Andreeaswork.
bijouxdemonangeSubscriu si eu!
09.08.2011, 00:18:24
Si mie imi place poza respectiva,ca unghi si focalizare. Insa ii lipseste luminozitatea - ea poate fi ajustata cu un program de prelucrare imagini. eu folosesc Picasa (e gratuit si usor de utilizat) si Photoshop. Iar asta cu luminozitatea este valabila la toate fotografiile.
Apoi fotografiile trebuie facute in lumina naturala (dar nu direct in soare) sau la lumina artificiala, dar controlata (de preferat alba). Desparte-te definitiv de blitz cand faci fotografie de produs (se refelecta in fundal, in material, etc).
utilizeaza functia macro a aparatului (e un buton cu o lalea)
Foloseste un fundal neutru (negru, alb, gri, bej, crem), de preferinta fara "inflorituri" pentru a nu distrage atentia de la produs. Culorile, mai ales cele puternice, distrag atentia si de multe ori denatureaza culorile produsului.
Cam atat am observat, produsele in sine par foarte frumoase (desi as fi curioasa sa vad mai bine colierul cu vise, care, pare a fi foarte interesant si culorile bine alese - dar asta doar pentru ca stiu dupa ce sa ma uit...- dar e mult prea intunecata imaginea)
Mult succes si spor la prelucrat :)
zuziqpoate ma ajutati si pe mine cu o parere,va rog mult:) as aprecia :( am facut un topic noua la categoria feedback,"pareri despre.."....
09.08.2011, 02:02:21
multumesc!!
corainadoriMultumesc mult pentru sfaturi si pareri. O sa invat, pe langa celelalte, sa fac si poze corect,dar cred ca ar putea dura putin mai mult decat atunci cand crosetez un pulover de iarna! Dar promit s-o fac. Spor mare la margelit, crosetat si toate cele! Corina-Dorina
09.08.2011, 07:36:29
bijouxdemonangeCorina: tu faci cum crezi. Nu dureaza chiar atat de mult, dar daca vrei sa vinzi pe internet... n-ai alta solutie... Acuma sincer iti spun, nu sta nici un client nush cay ca sa desluseasca ceva intr-o poza. Trece pur si simplu mai departe :)
09.08.2011, 09:55:15
bijouxdemonangecat*
09.08.2011, 10:00:08