Forum: Idei si sugestii Posibilitatea de căutare a postărilor pe forum a postărilor anumitei persoane

  • AndiBede
    AndiBede

    Bună. Am o sugestie ce sper să fie implementată pe termen lung. Îmi place să explorez forumul și învăț multe de aici, dar fiind atât de multe secțiuni câteodată mă pierd. Uneori citesc niște informații foarte utile de la un anumit utilizator și când vreau să regăsesc informațiile după o lună, două, trebuie să scotocesc prin fiecare subiect din fiecare secțiune relevantă pe forum. Asta e multă muncă pentru mine, ca utilizator al forumului. Presupun că nu sunt singura care face asta.

    Sugestia mea este ca pe profilul fiecărui utilizator să existe link către un index (generat automat, evident) cu toate subiectele în care a postat. Un link exact ca și pentru magazin, portofoliu și alte secțiuni. Pe alte forumuri există liste efectiv cu toate postările pe profilul membrului din forum, dar nu știu dacă e nevoie chiar de atât detaliu.

    Dacă este dificil de implementat, măcar introduceți o funcție de search pe forum, să nu mai trebuiască să căutăm manual. Cel mai bine ar fi cu amândouă îmbunătățirile pe forum. Așa am atrage și mai mulți membri Breslo să interacționeze pe forum ;)

    14.02.2014, 12:04:36