Forum: Suport Breslo poza noua la un produs. urgent !
Bristena10va rog mult spuneti-mi cum se poate (daca se poate) pune o noua poza la un produs care deja se vede pe site :
21.05.2012, 17:34:51
www.breslo.ro/Product/pandant-fimo-vrabie_628051
poza e neclara
gemsgemsSigur că se poate pune o poză nouă. :)
21.05.2012, 17:52:15
De aici mergi de le săgetuța din dreapta sus la
Magazin - Lista mea de produse - Produsul căruia vrei să-i schimbi poza - 2. Imaginile produsului
Aici fiecare poză are în dreapta 3 butoane gri. La mijloc este unul cu un x mic pe el, care se face roșu când e mouse-ul pe el. Apeși pe acest buton cu x ca să scoți pozele pe care vrei să le scoți.
Când va mai rămâne o singură poză nu o vei putea scoate decât după ce bagi alta în loc, pentru că odată bagat un produs în magazin e obligatoriu să aibă o poza. Deci, bagi poza pe care o vrei și apoi scoți orice poză pe care nu o vrei.
Apoi mergi la 4. Verifică și salvează. Și salvezi. ;P
Sfatul meu este să faci mai multe poze la un produs. După cum vezi, poza apare destul de mare, deci recomand ca prima poză a produsului să NU fie una de aproape, decât dacă arată foarte bine. Pune ca primă poză una mai de la distanță și la a doua poză una mai de aproape, neapărat făcută cu funcția macro, dacă vrei să se vadă bine. :) Și mai poți pune o poză cu spatele produsului și una pe model, de exemplu.
Bristena10multumesc mult , dar unde sunt X -urile ? nu le vad . imi poti arata te rog tu ?
21.05.2012, 18:24:53
gemsgemsDupă cum ți-am zis, fiecare poză are în dreapta 3 butoane GRI, puse de sus în jos. Cel din mijloc are un x pe el, care nu se vede prea bine când e gri. :) Dă cu săgeata peste el și se înroșește și se vede bine.
21.05.2012, 18:33:36
gemsgemsDacă tot nu te descurci dă-mi add pe mess: alinamihai11 .
21.05.2012, 18:34:42