Forum: Suport Breslo Prima pagina Breslo - Error on page
blanitzaCand accesez prima pagina Breslo, apare in stanga jos acest mesaj, deoarece nu se vad cele doua galerii derulante de produse nou-listate, in dreptul lor este loc gol si mesajul "se incarca". Se intampla asta de aseara, am semnalat-o de 2 ori, mi s-a raspuns ca se vad, dar in continuare galeriile de produse nou-listate si handmade si non-handmade nu sunt functionale pe prima pagina Breslo. M-am delogat, si-am intrat ca simplu vizitator, si tot nu se vad(credeam ca e ceva legat de contul meu). Poate o fi ceva legat de IP-ul meu, nu stiu, astept mesajul dvs.
30.11.2011, 13:24:39
BresloA fost o problema legata de Internet Explorer. Ar trebui sa fie in regula acum. Mai verificati o data?
30.11.2011, 14:43:07
Va recomandam oricum sa folositi Chrome sau Firefox, nu doar pentru Breslo, ci pentru o mai buna experienta pe internet in general.
blanitzaDa, nici acum nu merge, dvs. spuneti ca ar fi de la browserul pe care-l folosesc si-mi recomandati altele. Folosesc acest browser de 8 ani de cand am calculator, sunt multumita de el, am incercat Firefox, si nu mi-a placut deloc, iar de Chrome iar, nu stiu cata lume a auzit de el. Internet Explorer este cel mai popular browser, si cel mai utilizat, absolut nicio problema nu am avut pana acum, legat de vizualizarea sitului Breslo, in consecinta va rog sa rezolvati problema, pt ca eu nu-mi schimb browserul, iar datoria dvs. ca administrator este sa mentineti situl breslo functional in parametrii, indiferent de browserul pe care-l utilizeaza clientul. Faptul ca nu se vizualizeaza situl ca lumea in browserul Internet Explorer ne lezeaza pe toti, deoarece potentialii clienti utilizatori de Explorer nu pot vedea noutatile listate pe prima pagina Breslo, si-asa pierdem toti.
30.11.2011, 15:13:57
BresloBineinteles ca Breslo trebuie sa fie vizualizat corect pe orice browser.
30.11.2011, 15:44:16
Noua, si celor pe care i-am mai intrebat azi, ne merge bine si pe Internet Explorer acum. Ce versiune a browser-ului folositi?
Ati dat refresh la pagina? Ctrl+F5
Trimiteti-ne va rugam un printscreen pe mail, cu ceea vedeti cand intrati pe prima pagina, poate ne dam seama asa. La [email protected]. Continuam discutia acolo.
bijouxdemonangemai este cineva cu o problema similara:
30.11.2011, 16:36:43
www.breslo.ro/Forum/Nu-vad-produsele-noi-postate-pe-prima-pagina_topic_6159
blanitzaBreslo, multumesc mult, s-a rezolvat problema, ma duc sa listez.
30.11.2011, 21:03:43